- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.441
özlemmm biz yumurtlama günlerine beraber çalışıyoruz
birde burdan beraber hamiş haberi veriyor muşuz ne güzel olur dimi hacııı
Sıkı çalışın bakim kızlar göreyim siziiiii
Özlem cnm git bir bak bakalım kokla:)) oturanlar nasıl oturuyor orada..yoktur inşAllah koku..
eveeeeeeeettt ne güsssseeeellll oluuurrrrbenim bat 28 aralık hadi inşallaaaaaaaaahhh
Ablaaa ben ordan geçerken alıyorum kokuyu resmen lağım gibi kokuyo, ama adamda diyoki bizim oraya gelmiyo, peki rüzgar esince de mi gelmiyo anlamadım:44: adam da hepsine yok diyo, sonuç olarak kendi evini kiraya verse tamam kandırıyo derim ama adım bi çıkarı yokki:44: oturan da çok nasıl oturuyolar haklısın, komşularla konuşmam lazımmmm
Kızzzz sunbaaaaaaall bacım gözün aydın hamilesin... deeeeee yeter artık her gün halay mı çekecez senin için
neyse olsun olsun hamiş olsun da ben 24 saat çekerim
günaydın kızçelerrrrrrrrrrrr
gamyoncu,8scorpi...,seaside,asbelove
seaside canım nerelerdesin ya özlüyorum seni valla
Selam kızlaaaaaaaaarr
öğrencim bana dijital tesbih getirmiş çooooooooooookk sevindimmmm, ne zamandır istiyodum zateeeeeennn
ablacım fatmaipek'e ve kiraztepe'ye de 50'şer alıyorum
Bu arada eşim o dubleks eve bakmış, ben beğenmedim bi de sen bak dedi,o halde hiç bakmaya gerrrrreeennkk yok dedim..
güzel haberim var; Şimdi biz ilk Antalya'ya tayin olduğumuzda merkezden bir ev gösterdiler, Allahıııımmm eve aşık oldum, yeni yapıydı mükemmeelllddiii, ama bu ev için bizi soğuttular, yani muhit olarak arıtma tesisine çok yakın olduğu için fena halde koku oluyordu...Neyse biz o evden vazgeçtik, ama hala eşime derim "ahh o ev olaydı" diye...Bugün okulda bi hocayla ev arıyorum diye muhabbet ettik, yaa dedi bizim bina da boş daire var fiyatlar 400-480 arası, ama evin konumu o kokan muhitmiş...ben de dedim ki "hocam ben o mahalleden bi ev beğendim, kokuyo" dediler...adam dediki bizim sitenin olduğu yer kokmuyo ben garanti veririm dedi..tarif ettirdim siteyi veeeeeeeeeeeee benim o aşık olduğum evmiiiiiiiiiiiiiiişşş...Allahım dedim şansa bak yaaaeşim de tamam cumartesi bakarız dedi ama hem kış günü hem de sıkışık durumdayız nasıl olacak bilmiyorum...Bi de hala kimisi kokuyo kimisi kokmuyo diyo, adam da garanti veriyo ben orda oturuyorum yıllardır hiç koku gelmiyo diyo bilemedim şimdi..............ama eve aşık olmuştuuuuuuuuuuuuuummm....Siz ne dersiniz kızlar
not: çok uzun yazdım ama bi kere de ben uzun yazayım nolmuuuuuuuşş
sağolun kızlar ağlamaktan gözüm çıktu pc ıslandı resmen kocamda yanmda şokta arkadaşlaruna sor diyo ağlaıyorum diye kızıyo bebiş düşer ağlama diyo aya korkuyorum birazdan kan vermeye gidicem inş hayırlısı
sağolun kızlar ağlamaktan gözüm çıktu pc ıslandı resmen kocamda yanmda şokta arkadaşlaruna sor diyo ağlaıyorum diye kızıyo bebiş düşer ağlama diyo aya korkuyorum birazdan kan vermeye gidicem inş hayırlısı
hem gece hem sabah mı :44: peki sperm kalitesi düşmez mi ablam
ya kızlar bugün akıntım geldiğini yazmıştım ya
yumurtlama günü hesaplamalarında 12 aralık ile 17 aralık yumurtlama gününüz diyor
ayrıca yumurtlama gününüz 17 aralık diyor kafam karıştı benim yaaa
Canım evet sayı düşer ama kanaldaki spermler geleceği için hareketli sperm sayısı yüksek olur.2 saat ara ile de çalışma olabilir akşam.
ya kızlar bana niye cevap vermiyor sunuz:84::84::84::84:
iyi güldüm yazdığınaakız o nereden bilecekkk sadece ihtimal onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?