RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

habibtee ozlemim icine sinmisssee hic kacirmaaa cunku sen yasayacaksin evde...koku olayini da ev sahibiyle gorusun ya da etrafa sorun..hadi iyi oturmalar simdiden habibteee

özlemmm biz yumurtlama günlerine beraber çalışıyoruz
birde burdan beraber hamiş haberi veriyor muşuz ne güzel olur dimi hacııı

eveeeeeeeettt ne güsssseeeellll oluuurrrr benim bat 28 aralık hadi inşallaaaaaaaaahhh

Sıkı çalışın bakim kızlar göreyim siziiiii

Özlem cnm git bir bak bakalım kokla:)) oturanlar nasıl oturuyor orada..yoktur inşAllah koku..

Ablaaa ben ordan geçerken alıyorum kokuyu resmen lağım gibi kokuyo, ama adamda diyoki bizim oraya gelmiyo, peki rüzgar esince de mi gelmiyo anlamadım:44: adam da hepsine yok diyo, sonuç olarak kendi evini kiraya verse tamam kandırıyo derim ama adım bi çıkarı yokki:44: oturan da çok nasıl oturuyolar haklısın, komşularla konuşmam lazımmmm

Kızzzz sunbaaaaaaall bacım gözün aydın hamilesin... deeeeee yeter artık her gün halay mı çekecez senin için
neyse olsun olsun hamiş olsun da ben 24 saat çekerim

sağolun kızlar ağlamaktan gözüm çıktu pc ıslandı resmen kocamda yanmda şokta arkadaşlaruna sor diyo ağlaıyorum diye kızıyo bebiş düşer ağlama diyo aya korkuyorum birazdan kan vermeye gidicem inş hayırlısı

benimkide 31 aralık hadi bakalım ama bu ay belirti aramak yok oluruna bırakıcam

ya kızlar bugün akıntım geldiğini yazmıştım ya
yumurtlama günü hesaplamalarında 12 aralık ile 17 aralık yumurtlama gününüz diyor
ayrıca yumurtlama gününüz 17 aralık diyor kafam karıştı benim yaaa

günaydın kızçelerrrrrrrrrrrr

gamyoncu,8scorpi...,seaside,asbelove

seaside canım nerelerdesin ya özlüyorum seni valla

Canımcım kokar mokar tok tutar demişler.O rutubetli ev kokmuyor mu sanıyorsun alıştınız belkide rutubet kokusuna.Dışardan gelen koku sadece ruzgarlı günlerde azıcık kokar ama sağlıklı bir yaşam alanınız olur.Bence düşünme bile güvenli temiz bir evse bir an önce taşının

sevinc gozyaslari tatlim bunlarrrr.....benim bile gozlerim doldu...evet bende halay cekerim bunaaa

Canım çok geçmiş olsun üşütmüşsün,hava kar havası dikkat et Sıradaki arkadaşlara 20 şer dua almak istiyorum.

doktorlar her zaman gun asiri iliski oneriyor...bu sprem kalitesi icin daha iyi..hergun yapilmasina gerek yok...aksam yaptiysan sabaha gerek yok..24 72 saat yasiyor sperm...tabiki senin bilecegin birsey ben bildigim bu...bol calismalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…