- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.461
kuzucum bana son 3 adet tarihini yazr mısın
yazıyım tatlım
30 kasım
31 ekim
28 eylül
kızlar herkese iyi akşamlarrrrr25 günde bir adetim. bugün adetin 7 günü ve bitti tamamen.. az önce ovu testi yaptım silik çizgi çıktı acaba bugün itibarıyla çalışmalara başlasam mı silik çıktı sonuçta umut yok gibi birşey sanırım..
kızlar herkese iyi akşamlarrrrr25 günde bir adetim. bugün adetin 7 günü ve bitti tamamen.. az önce ovu testi yaptım silik çizgi çıktı acaba bugün itibarıyla çalışmalara başlasam mı silik çıktı sonuçta umut yok gibi birşey sanırım..
Arkadaşlarr yumurtlama her ay aynı günde olmaz o hesaplamalara çok güvenmeyin en güzel belirti akıntı kasık ağrısı..Bunlar varsa yumurtlamanın olduğundan emin olabilirsin.Ve yumurtlamandan eminsende sık ilişki çünkü ne kadar çok sperm o kadar çok şans.2 gün sonraki spermin sayısıda kaliteside bu noktada çok önemli değil.
Evet sperm vucutta uzun süre yaşıyor fakat her sperm bu derece yaşamayabiliyor.Sperm kalitesini tahlil ettirip anlamak gerekiyor bunu.
ablooooooşş sen şimdi bana yalançççççıııı mı diyon haaaa ne diyon abloş ne diyonhaklısın ablam her ayın aynı günü olmaz; ama benim bu doktor nevranın sitesinde yazan günde hakikaten oluyor; hiç şaşmıyor 3 aydır hep dikkat ederim bire bir tutuyo...ama çok çok haklısın herkes bir değil
kolay gelsin ozlemcim bende adetim bitince baslarim benim yumurtalara guvenim kalmadi..acaip olmuslar kasim ayinda 2 kere adet oldum...ne oluyorsunuz kendinize gelin dedimcatlatma ignesi vuruldumm iliski gunlerini soylemedi bizim doktor...sadece 24 saat sonraa iliski dedi acaba devam edecekmiyiz onu bilmiyorum iste bilen varmi [/B]
ısırırım seni bakkk
hayatim sinav nerelerde yaaa goremiyoruz artik
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
aynencanım henüz erken bence ama ne ka iş o kadar bebek :)
haklısın canım bence de başlamalıcanım sen başlaaa, ben adetim biter bitmez başlarım valla son 1 haftaya kadar da devam ederim
Arkadaşlar sinavcığımın ailevi bazı sorunları var bir süre gelemeyecek bu yüzdenn ne yazıkkiDualarınızı ksik etmeyin olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?