RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yazıyım tatlım
30 kasım
31 ekim
28 eylül

Kuzucum ben hesaplamamı doktor nevranın sitesinden yaparım, hakikaten de doğru çıkar; mesela benimki bugün çıktı cidden de doğru
şimdi seninki şöyle; senin için önemli günler ayın 12-17si arası ama eeeennn önemli günün 16-17 arası; yani sen şimdi gün aşırı yap ama 16-17 ve 18'i her gün yap olur mu canım..bi de ovu testi yapıyo musun

gamyoncum kuzum, kendini iyi dinle; ovunun gerçekleştiği gün, sıcak sıcak akıntın olur yani afedersin idrar gibi gelir, belinde ve kasıklarında ağrı olur hani gaz sancısı gibi üşütmüş gibi

kızlar herkese iyi akşamlarrrrr 25 günde bir adetim. bugün adetin 7 günü ve bitti tamamen.. az önce ovu testi yaptım silik çizgi çıktı acaba bugün itibarıyla çalışmalara başlasam mı silik çıktı sonuçta umut yok gibi birşey sanırım..

Arkadaşlarr yumurtlama her ay aynı günde olmaz o hesaplamalara çok güvenmeyin en güzel belirti akıntı kasık ağrısı..Bunlar varsa yumurtlamanın olduğundan emin olabilirsin.Ve yumurtlamandan eminsende sık ilişki çünkü ne kadar çok sperm o kadar çok şans.2 gün sonraki spermin sayısıda kaliteside bu noktada çok önemli değil.

Evet sperm vucutta uzun süre yaşıyor fakat her sperm bu derece yaşamayabiliyor.Sperm kalitesini tahlil ettirip anlamak gerekiyor bunu.

canım henüz erken bence ama ne ka iş o kadar bebek :)

canım sen başlaaa, ben adetim biter bitmez başlarım valla son 1 haftaya kadar da devam ederim

ablooooooşş sen şimdi bana yalançççççıııı mı diyon haaaa ne diyon abloş ne diyon haklısın ablam her ayın aynı günü olmaz; ama benim bu doktor nevranın sitesinde yazan günde hakikaten oluyor; hiç şaşmıyor 3 aydır hep dikkat ederim bire bir tutuyo...ama çok çok haklısın herkes bir değil

kolay gelsin ozlemcim bende adetim bitince baslarim benim yumurtalara guvenim kalmadi..acaip olmuslar kasim ayinda 2 kere adet oldum...ne oluyorsunuz kendinize gelin dedimcatlatma ignesi vuruldumm iliski gunlerini soylemedi bizim doktor...sadece 24 saat sonraa iliski dedi acaba devam edecekmiyiz onu bilmiyorum iste bilen varmi[/B]

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

ragnda:20

8scorpions:50

Alppın:50

savas5482:50

kiraztepe:50

gamyoncu:20

ebal16:20

oz_lem:50

seaside:20

Kalan:421

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:51

raginda:20

Alppın:50

fatmaipek:100

oz_lem:50

Kalan:470

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

yehan:50

raginda:20

fatmaipek:30

kiraztepe:50

Kalan:340

ısırırım seni bakkk

bence yapın devam edin zararı olmaz kızz ben sert kahve yapacam akşam sen de unutmaaaa habibtemm

ısırırım seni bakkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…