- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.421
ben geldimmmmmm baayanlarrrr
Ben bişe sorunca kimse cevap vermiyor, ilgilenmiyorneyse ben de kapıyı çarpar giderim
özoommmm hoşgeldin canım kokmadığından emin olmaya çalış ben bu yaz bir koku çektimki 2 günlük tatilde mahvoldum ama hocada sana yalan söylemezki bu işin yalanı olmaz yani bence değerlendir canımm hadi hayırlısı inş.kokmuyordurrrrrrrrrrrrr
Canım yumurtlaman çok yaklaştı senin bence bugünü mutlaka değerlendir..Gece birde sabah erken saattte saat kur çalışma olsun..
Selam kızlaaaaaaaaarr
öğrencim bana dijital tesbih getirmiş çooooooooooookk sevindimmmm, ne zamandır istiyodum zateeeeeennn
ablacım fatmaipek'e ve kiraztepe'ye de 50'şer alıyorum
Bu arada eşim o dubleks eve bakmış, ben beğenmedim bi de sen bak dedi,o halde hiç bakmaya gerrrrreeennkk yok dedim..
güzel haberim var; Şimdi biz ilk Antalya'ya tayin olduğumuzda merkezden bir ev gösterdiler, Allahıııımmm eve aşık oldum, yeni yapıydı mükemmeelllddiii, ama bu ev için bizi soğuttular, yani muhit olarak arıtma tesisine çok yakın olduğu için fena halde koku oluyordu...Neyse biz o evden vazgeçtik, ama hala eşime derim "ahh o ev olaydı" diye...Bugün okulda bi hocayla ev arıyorum diye muhabbet ettik, yaa dedi bizim bina da boş daire var fiyatlar 400-480 arası, ama evin konumu o kokan muhitmiş...ben de dedim ki "hocam ben o mahalleden bi ev beğendim, kokuyo" dediler...adam dediki bizim sitenin olduğu yer kokmuyo ben garanti veririm dedi..tarif ettirdim siteyi veeeeeeeeeeeee benim o aşık olduğum evmiiiiiiiiiiiiiiişşş...Allahım dedim şansa bak yaaaeşim de tamam cumartesi bakarız dedi ama hem kış günü hem de sıkışık durumdayız nasıl olacak bilmiyorum...Bi de hala kimisi kokuyo kimisi kokmuyo diyo, adam da garanti veriyo ben orda oturuyorum yıllardır hiç koku gelmiyo diyo bilemedim şimdi..............ama eve aşık olmuştuuuuuuuuuuuuuummm....Siz ne dersiniz kızlar
not: çok uzun yazdım ama bi kere de ben uzun yazayım nolmuuuuuuuşş
bend e bu aralar yumurtlama gunum gidgidgidakkkk
Uleeenn gamyoncuuuuu bugün benim deeee muhtemelen aslında kesin yumurtlama günüm, sıkı tutmamız lazım hacı bu geceyiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmmmmm baayanlarrrr
Canım eşimin iş yerine yakınolacak ama yeni yapım bi mahalle ve çok sakin market felan uzak, pek tercih edilmiyor koku var diye ama bi görsen harikaaaaa evler var, bilemedim şimdi...gerçi evet adam çok emin söyledi niye yalan olsun..bi yandan diyorum benim için muhit önemli değil, sanki fellik fellik geziyom mu, market desen ayda bir gideriz, ev daha önemli feryalim ama ev de ev yaniiiiiiiiiiiii
merdivenden kayanlar :))))))
hem gece hem sabah mı :44: peki sperm kalitesi düşmez mi ablam
canım bence iyi araştır öyle karar ver bu soğukta taşındığına değmiş olsun
bende herüfe telde dedim ben yumurtluyorum
öyle afalladı ki
anlamadım napıyosun dedi
çalışıyor birde ayy çok komikti ya görmeniz lazımdııı
evet hacııı kesinlikle
hoşgeldin canımmmm
Sıkı çalışın bakim kızlar göreyim siziiiii
Özlem cnm git bir bak bakalım kokla:)) oturanlar nasıl oturuyor orada..yoktur inşAllah koku..
ay aklıma hiç gelmemişti güldürdün kız burda beniii
hoşbuldum tatlımmmm nasılsınızzzz
canım adam ne kadardır oturuyor yazın oturmuşmu acaba çok sıcaklarda canım en azından rahat edersin sağlıklı temiz mis gibi evde inş.canım var bunda bir hayır tekrar karşına çıkması bu evin tesadüf değildir belki
iyiyiz asbelovem seni sormalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?