RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Uleeenn gamyoncuuuuu bugün benim deeee muhtemelen aslında kesin yumurtlama günüm, sıkı tutmamız lazım hacı bu geceyiiiiiiiiiiiiiiii

özoommmm hoşgeldin canım kokmadığından emin olmaya çalış ben bu yaz bir koku çektimki 2 günlük tatilde mahvoldum ama hocada sana yalan söylemezki bu işin yalanı olmaz yani bence değerlendir canımm hadi hayırlısı inş.kokmuyordurrrrrrrrrrrrr

Canım eşimin iş yerine yakınolacak ama yeni yapım bi mahalle ve çok sakin market felan uzak, pek tercih edilmiyor koku var diye ama bi görsen harikaaaaa evler var, bilemedim şimdi...gerçi evet adam çok emin söyledi niye yalan olsun..bi yandan diyorum benim için muhit önemli değil, sanki fellik fellik geziyom mu, market desen ayda bir gideriz, ev daha önemli feryalim ama ev de ev yaniiiiiiiiiiiii

Canım yumurtlaman çok yaklaştı senin bence bugünü mutlaka değerlendir..Gece birde sabah erken saattte saat kur çalışma olsun..

hem gece hem sabah mı :44: peki sperm kalitesi düşmez mi ablam

canım bence iyi araştır öyle karar ver bu soğukta taşındığına değmiş olsun

bend e bu aralar yumurtlama gunum gidgidgidakkkk

bende herüfe telde dedim ben yumurtluyorum
öyle afalladı ki
anlamadım napıyosun dedi
çalışıyor birde ayy çok komikti ya görmeniz lazımdııı

Uleeenn gamyoncuuuuu bugün benim deeee muhtemelen aslında kesin yumurtlama günüm, sıkı tutmamız lazım hacı bu geceyiiiiiiiiiiiiiiii

evet hacııı kesinlikle

ben geldimmmmmm baayanlarrrr

hoşgeldin canımmmm

canım adam ne kadardır oturuyor yazın oturmuşmu acaba çok sıcaklarda canım en azından rahat edersin sağlıklı temiz mis gibi evde inş.canım var bunda bir hayır tekrar karşına çıkması bu evin tesadüf değildir belki

merdivenden kayanlar :))))))

ay aklıma hiç gelmemişti güldürdün kız burda beniii

hoşbuldum tatlımmmm nasılsınızzzz

özlemmm biz yumurtlama günlerine beraber çalışıyoruz
birde burdan beraber hamiş haberi veriyor muşuz ne güzel olur dimi hacııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…