RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allah kabul etsin cnm.Biz iyiyiz şükür sen nasılsın cnm.Geldin diyorum nolur kusura bakma çok öptüm.

ne olsun biraz kafa yorgun.. ksra bkmayın sizde..
kendime okuduklarımın haricinde, sizleri de eksit etmek istemiyorum, okudukça yine söylerim.
yok ablam geçmis olsun, rahatsız mışsın sanırım.. ben geç geldim o yüzden çıkmanız doğal :)
hayırıl geceler, Allah rahatlık versin sizlerede.

canlarım çok sağolun bu haberleri duyupta içi cızlayarak rabbim benmde olacakmı diyen arkaldaşlarım rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

Canım adet döngüsü kaçsa 14 çıkar..28 günde birse 14.gün 30 günse 16.günde yumurtlama ihtimalin var cnm...Ama tabii 2-3 gün öncesi ve sonrasındada beklenebilir.

iyi gecelr cnm

Canım adet döngüsü kaçsa 14 çıkar..28 günde birse 14.gün 30 günse 16.günde yumurtlama ihtimalin var cnm...Ama tabii 2-3 gün öncesi ve sonrasındada beklenebilir.

iyi gecelr cnm

hmmmm:26::26::26:
ozmn bgünden itibaren yumurtlama günlerim baslıyo..
iyi gecelr ablam

Son düzenleme:
herkese günaydın bir nöbeti n daha sonuna geldik,bu arada şafak 5 ,yani beş günüm kaldı bat a,herkes uyuyor heralde ,:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::18::18::18::18::18::13::13:

seni seviyorum ablacım

herkese çok iyi geceler canlaaaaaaarr

yumurtlama kankalarım sizlere de başarılar

sağol kanka işlem başarıyla tamamlanmıştır

çok sağol ablacım ağzına yüreğine sağlıkk

İnşallah bebiklerimiz bizi çok bekletmez

inşallah lexim inşallah

günaydın
bugün cok şükür evdeyim dışarısı cok fena kar yağmış heryer bembeyaz cnm hiç çıkmak istemiyo:18:
evde bi dünya iş var sıcacaık evimde yavaş yavaş yaparım
biraz bakıyım dedim geçmişede bakmadım sayfa cok ilerlemiş

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

ragnda:20

8scorpions:50

Alppın:50

savas5482:50

kiraztepe:50

gamyoncu:20

ebal16:20

oz_lem:50

seaside:20

alminna:160

umut81:85

Kalan:175

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:51

RainbowColors:100

raginda:20

8scorpions:50

Alppın:50

fatmaipek:200

savas5482:150

gamyoncu:20

ebal16:20

oz_lem:50

seaside:20

alminna:170

umut81:85

Kalan:115

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:1001

(Efendimiz SAV bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)
Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır.

Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir. Günde 100 kere söyleyenden, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela, musibet kaldırılır.
Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir, dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur. En EFDÂL Salâvat'ı Şerife: "ELLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"
ALLAH'u Teâlâ'yı devamlı zikretmek lazımdır. Zira ALLAH'u Teâlâ'yı zikretmek en büyük ibadettir, belaları musibetleri çevirir. En efdal zikir "LA İLAHE İLLALLAH" dır.

''ALINTIDIR''

günaydın kızlarr

dün gelemedim sabahtan işe gitmem lazımdı gittim.eve geldiğimde saat 5ti
akşamda misafirim vardı giremedim.

bu sabah yeni kalktımbiraz uyuyyayım dedimde.kahvaltımı yapmadan önce sizlere bir günaydın demek istedim.

inş.birazdan geçmişide okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…