RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

senin de avatarın güzelmiş bebeeeemmmm
ne yaptın yumurta geliyormuş galiba geçmişi okudum biraz ama

bende ablamdan ve feryalden kıskandım değiştirdim
evet tatlım sanırım dün yumurtladım ve çalışma yaptık
ama dün akşam sanki geri gelenler çok oldu ya moralim bozuldu biraz inşallah tutturabiliriz

Ben et yemiyorum.sucuk,sosisde yemiyorum.Ette çok pişirmem kayınvalidem yapar o getirir.o konuda şanslıyım :) Ama şu çiğköfteyi napcaz bilmiyorum.Çok seviyorummm:44:

kızlar birazdan ben kaçar.hamile bir insanın cuma guslüne diye niyetlenip cuma günü abdest alması iyiymiş.hatta 40 hafta falan diyor.

sizinle birşey paylaşmak istiyorum şimdi cuma muhabbeti olunca aklıma geldi.Ben bu ameliyat belli olmadan şey duymuştum.kim cuma vakti girdiğinde ezana nakadar yasin-i şerifi okursa mevlam duasını kabul eder.

bende işteydim annemi aradım dedim ki bebk için bana bu cuma vakti ezana kadar yasin okur musun?okuda anacığım allah razı olsun.

paylaşmak istedim sizlerlede

bu arada sunbal sana demiştim testin duyarlılıkları farklıdır kan ver diye.TEbrik ediyorum canım mevşlam sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.

rainbow çok geçmiş olsun canım
hayatımsınav inş. biran önce sorunlae çözülüp aramıza döner.

akşama düğün var eşimin tarafından bana gelenler olacaktır bu fgece kalırlar.yarında düğün var bu akşam kına yani

yavaştan yavaştan evi toplamam lazım.misafirler varkende giremezsem haberi,ni olsun kızçeler

Asbeciğim sende kızlarımımı istiyorsun yoksa avatar mı

Gamyoncum canım sperm hücreleri ilk gelen sıvıda olur cnm.Akanlar sonrakilerr dert etme.Cuma hürmetinePpeygamber efendimiz S.A.V Yüzüsuyu hürmetine inşAllah sperm ve yumurta kaynaşmış olsun :))

SAvaşçım Maşallah canım dua her kapıyı açar demişler ya şükür RAbbimize binlerce kez.Kendini fazla yorma sakın canım düğün derken derken Allah'a emanet ol bebişine selam söyle

bende ablamdan ve feryalden kıskandım değiştirdim
evet tatlım sanırım dün yumurtladım ve çalışma yaptık
ama dün akşam sanki geri gelenler çok oldu ya moralim bozuldu biraz inşallah tutturabiliriz

Olur olur sen hiç merak etme 1tanesi lazım zaten canımmmmm

İkisini de
Çok aç gözlüyüm dimiiiiiii

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

ragnda:20

8scorpions:50

Alppın:50

savas5482:50

kiraztepe:50

gamyoncu:20

ebal16:20

oz_lem:50

seaside:20

alminna:160

umut81:85

Kalan:175

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:51

RainbowColors:100

raginda:20

8scorpions:50

Alppın:50

fatmaipek:200

savas5482:150

gamyoncu:20

ebal16:20

oz_lem:50

seaside:20

alminna:170

umut81:85

Kalan:115

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:1001

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:1001

Son düzenleme:
canım senin avatar da 10 numara olmuş 5 yıldız veriyorum :)) biz kocaları unuttuk bak sen kocacığını unutmamışsın :)

çok severim kocişimi feryalim:127:

ablacım bu ne kadar güzel bir dua inşallah inşallah kaynaşmışlardır

Hayirli cumalar. Rabbim bu mübarek günün hürmetine etmis oldugunuz ve edeceginiz tüm dualarinizi kabul etsin Insaallah:119::119:

amin canım aminn

kizlar ben doktora gitmistim gecen hafta ama doktorum bana hic birseyin yok sadece troiti yenmelisin dedi ve yeniden troit hapi kullanmaya basladim. ve sanirim bu hap benim istahimi aciyor. dünden beri cok yiyorum ya ben yinemi kilo alacagim bu hap yüzünden. 10kilo almistim. nezaman hapi biraktim 10 kilo verdim simdi yine basldim yani ömür boyu kullanacakmisim bu hapi. aranizda troit olan varmi? benimki yavas calisiyormus

Canım avatar bakayım ama uzun sürebilir çünkü beğendiğim çok çıkmıyor
Kızlarıma gelincee inşAllah onlar için çok beklemeyeceksin

Canım ablam yaaaaa seviyorum seni inşallahhhhhhh inşallahhhhh en kısa zamanda sana da halay çekeriz
Nerden buluyorsun bu avatarları yahu kıskanıyorum bakkkkk

Allah razı olsun senden canımmm

Canım ablam yaaaaa seviyorum seni inşallahhhhhhh inşallahhhhh en kısa zamanda sana da halay çekeriz
Nerden buluyorsun bu avatarları yahu kıskanıyorum bakkkkk

Allah razı olsun senden canımmm

senden de bidenem aslında biraz çekiniyorum ablamın sayfasını işgal ediyorum diye ama paylaşmadan edmiyorum

SAvaşçım Maşallah canım dua her kapıyı açar demişler ya şükür RAbbimize binlerce kez.Kendini fazla yorma sakın canım düğün derken derken Allah'a emanet ol bebişine selam söyle

yok canım yaa arık yapacağım herşey, 2 sefer düşünüyorum pişman olacağım bişey yapmak istemem asla.o yüzden sadece gütmüş olmak için gideceğim düğğünede(mübarek buda tam kadınlar arasında amma döktürülürdü )amma önce bebeğim

Rabbim kucaginiza aldiginiz günleride göstersin. Saglikli hamilelik,kolay dogum ve hayirli evlat nasip etsin Mevlam size Insaallah

çok saol canım en yakın zmanada mevlam sizlerede nasip etsin inş.

Savascığım dua her kapıyı açıyor yeterki gönülden istensin..

İyi eğlenceler cnm kendini bebişi çok yormadan yap işlerini...Kolay gelsin

evet canım dua her kapıyı açıyor.bu ay bu topikte bunu çok iyi anladımm.kendimi yormayacağım söz

kızçeler ben açar.hepinize hayırlı cumalar.Dualarda unutulmamak dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…