- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.681
hayırlı cumalar tatlımmm
senin de avatarın güzelmiş bebeeeemmmm
ne yaptın yumurta geliyormuş galiba geçmişi okudum biraz ama
Ben et yemiyorum.sucuk,sosisde yemiyorum.Ette çok pişirmem kayınvalidem yapar o getirir.o konuda şanslıyım :) Ama şu çiğköfteyi napcaz bilmiyorum.Çok seviyorummm:44:
hayırlı cumalar tatlımmm
bende ablamdan ve feryalden kıskandım değiştirdim
evet tatlım sanırım dün yumurtladım ve çalışma yaptık
ama dün akşam sanki geri gelenler çok oldu ya moralim bozuldu biraz inşallah tutturabiliriz
Asbeciğim sende kızlarımımı istiyorsun yoksa avatar mı
Gamyoncum canım sperm hücreleri ilk gelen sıvıda olur cnm.Akanlar sonrakilerr dert etme.Cuma hürmetinePpeygamber efendimiz S.A.V Yüzüsuyu hürmetine inşAllah sperm ve yumurta kaynaşmış olsun :))
canım senin avatar da 10 numara olmuş 5 yıldız veriyorum :)) biz kocaları unuttuk bak sen kocacığını unutmamışsın :)
Asbeciğim sende kızlarımımı istiyorsun yoksa avatar mı
Gamyoncum canım sperm hücreleri ilk gelen sıvıda olur cnm.Akanlar sonrakilerr dert etme.Cuma hürmetinePpeygamber efendimiz S.A.V Yüzüsuyu hürmetine inşAllah sperm ve yumurta kaynaşmış olsun :))
Hayirli cumalar. Rabbim bu mübarek günün hürmetine etmis oldugunuz ve edeceginiz tüm dualarinizi kabul etsin Insaallah:119::119:
Olur olur sen hiç merak etme 1tanesi lazım zaten canımmmmm
İkisini de
Çok aç gözlüyüm dimiiiiiii
Canım avatar bakayım ama uzun sürebilir çünkü beğendiğim çok çıkmıyor
Kızlarıma gelincee inşAllah onlar için çok beklemeyeceksin
Canım ablam yaaaaa seviyorum seni inşallahhhhhhh inşallahhhhh en kısa zamanda sana da halay çekeriz
Nerden buluyorsun bu avatarları yahu kıskanıyorum bakkkkk
Allah razı olsun senden canımmm
senden de bidenemaslında biraz çekiniyorum ablamın sayfasını işgal ediyorum diye ama paylaşmadan edmiyorum
SAvaşçım Maşallah canım dua her kapıyı açar demişler ya şükür RAbbimize binlerce kez.Kendini fazla yorma sakın canım düğün derken derken Allah'a emanet ol bebişine selam söyle
Rabbim kucaginiza aldiginiz günleride göstersin. Saglikli hamilelik,kolay dogum ve hayirli evlat nasip etsin Mevlam size Insaallah
Savascığım dua her kapıyı açıyor yeterki gönülden istensin..
İyi eğlenceler cnm kendini bebişi çok yormadan yap işlerini...Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?