RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Arkadaşlar dün gece Adem a.s cennetten kovuluşunu dinledim Nihat hocamdan...Adem a.s hindistana Havva a.s cidde ye indirilmiş.Ve bir rivayete göre Adem a.s 200 yıl boyunca ağlamış yalvarmış dua etmiş RABBIMIZA.

Sonra bir gün demiş ki YA RAB Peygamberin Muhammet Mustafa hürmetine beni affet.Ve affediyor

Kızlr dualarımızda unutmayalım Peygamber Efendimizin Yüzü suyu hürmetine isteyelim inş.Elimiz boş çevrilmeyecek ve sıkca Salavattt..

ablacığım bir sorun var yazıyorum kaydedicem her bilgi dolmalıdır diyor dolduruyorum tamam diyorum şifremide giriyorum yine aynı yine aynı ben gül olmak zorundamıyım

belki kaktüsüm ama

günaydınlar hayırlı cumalarrr hepinizee

Amanda aman hamişlerimizde gelmiş bebişleriylr maaşallah

Feryalciğim cnm bir bakayım ben nedne olmuyor ki.yawwwww:2:

kk deli etti beni sürekli face reklamı cıkıp duruyo her sayfada cıkıyo
neyse cıkıyımda yorganlarımı yerleştiriyim hurclara bi tane koli var evde nevresimleri yerleştiryim yemek takımımın kutusu duruyodu tabakları koyuyum günlükler kalsın bi yerden başlamak lazım

kolay gelsin canım çok yorucu işler kendini fazla yorma dinlene dinlene yap

feryal avatarın harika bayıldım bayıldım

ablam seçti bana canımcım onunkiler kızçe benimkiler küçük adam onun kızçelerini gelin alcam ben

oooo dünür olacanız yani ikiside çok güzeller feryalimm

Avatarı seçerken aklıma geldiydide sen dile getirdin..Tabi buldun fıstık gibi kızlrımı kaçırmıyorsun demi dünürrrrrr Topiğin ilk dünürüde belli oldu böylecee...

Son düzenleme:

Avatarı seçerken aklıma geldiydide sen dile getirdin..Tabi buldun fıstık gibi kızlrımı kaçırmıyorsun demi dünürrrrrr Topiğin ilk dünürüde belli oldu böylecee...

ay kalp kalbe karşıdır ablam benim sarı cetvelide bulcam :))

aslında ben önce özoma teklif ettim dedim kızın olursa alırım bana dedi benim kocam asker kızını vermez bende senin ikizlere talip oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…