RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

şaka yaptım canım olur mu öyle şey aramızda

Selam kızlar,herkese hayırlı cumalar dilerimnasılsınız?yeni havadisler var mı? hayatımsınavı göremiyorum bir süredir merak ettim haberi olan var mı?

canım sınavın ailesiyle ilgili sorunları varmış o nedenle gelemiyorrr

canım kolay gelsin sana yeni evin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallah

şaka yaptım canım olur mu öyle şey aramızda

canım sınavın ailesiyle ilgili sorunları varmış o nedenle gelemiyorrr

canım kolay gelsin sana yeni evin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallah
sağol cnm allahım olmayan herkese versin inş
bebişim olsunda oda takımı alıcam ona
ahh bide olsa

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum
benim bu gün kırmızılar geldi, zaten test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı
bu ay da olmadı, 2013 e hamiş girmeyi çok istiyordum ama nasip değilmiş,
hayırlısı olsun ne diyim, görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın

CAnım benim sağlık olsun bundada vardır bir hayır biz kalanlar 2013 patlama yapıcaz inş.hepberaber

evet kirazım lütfen üzme kendini vardır herşeyde bir hayır

Canım önce kolay gelsin demek istiyorum yanlış hatırlamıyorsam eşin senin facebokk u silmişti dimi? Geçen gün edindiğim bilgiye göre facebook hesabı silindikten sonra bir süre askıda kalıyormuş tekrar girersen o süre içinde aktifleşiyormuş öğrenince aklıma geldin paylaşayım istedimm

Hayırlısı olsun canım ne diyelim kısmet 2013 uğurlu gelecek inşallah hepimize Rabbimin izniyleeeeeeeee

Savaşım sen nasılsınnn pardon yaa siz olacaktı ooooo

iyiyim,iyiyizdir herhalde.şuan şaka ile karışık birde normalde bat bugün ya sanki, hala daha kırmızıları görecekmişim gibi korkuyorum

akşama ve yarına misafirim olacak yavştan yavaştan ev süpürmece toz almaca falan işte.mola verdişkçede buraya geliyorum.

sende ne var ne yok

kolay gelsin canımmm ama yorma kendini sakınnnnnn
Bende aynıyım canım ne olsunn işyerindeyim bugün cuma yarının hayaliyle çalışmaya çalışıyorummm

sağol cnm
biz hallettik o işi barışınca face hesabım açıldı otomatik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…