- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.701
asbeloveciğim link veririm bitanem bakarsın sende..
gamyoncu ısıracam bak senide ama
nartanesiii cnm bende hipotiroidiyim amelyatta oldum ömür boyu içeceğim ilaca mahkumum ne yazıkkialıştım ben ama.Sakın ha ihmal etmee...
kizlar ben doktora gitmistim gecen hafta ama doktorum bana hic birseyin yok sadece troiti yenmelisin dedi ve yeniden troit hapi kullanmaya basladim. ve sanirim bu hap benim istahimi aciyor. dünden beri cok yiyorum ya ben yinemi kilo alacagim bu hap yüzünden. 10kilo almistim. nezaman hapi biraktim 10 kilo verdim simdi yine basldim yani ömür boyu kullanacakmisim bu hapi. aranizda troit olan varmi? benimki yavas calisiyormus
cnmm.. çok haklsın..bu tür bazıları , olduktan sonra ki kötü diyebiliceğimiz durumları yaşamayanlar için, böyle konusmak çok kolay ve basit..bned çok duyuyorum etrafımdan ama yıllar önceydi..simdi kendime bakıyorum da, sıkınıt olabilecek, bana ters bi kelime kullanılır diye düsündüğüm yerlere gitmiyorum..e ne oldu ? bu seferde hep eve kapandım.. ruh halim iyice fena oldu..kimi gülüyorm, kimi ağlancak sey bluyorum..kimi durduk yere sinir oluyorum..böyle insanlara diyorum Rabbim fırsat verme..
hadi ben bi yere gitmedim, diyecek insan olduktan sonar inan ki karşında bitiyor..
bir keresinde ablamın evinde, sütçü kadın geldi onun getiridği sütün yoğurdu da çok güzel oluyor diye..ablam dediydi ki sanada alalım bize geldikçe sütünü de alır gidersin..e iyi tmm.. kadın gelince işte söyledi..bned o aarad hazırlandıydım yiğimle çarsıya çıkıcakdık..ablam sütü aldı içeriye boşltmaya gitti, parası getircek fln..kadın o arada diyeceğini dedi..:
-işte senin çocuğun olmuyordu dimi..?
---böyle kalakaldım, duymazdan geldim, bakdım olmadı.
-e sen kaç senelik evliydin..? yok tedavi olmuyomusunuz..?
-sen den mi yoksa esinden mi olmuyodu.. ?
---böyle soruları neden soruyorsunuz dedim? o da ne demek dedim, sen den mi esinden mi derken sizi ne ilgilendirir ? dedim..
-hani diyo bazen erkekten de olmuyo, kadından da olmuyo diyolar ya ?
---koskoca kadınsınız hiç yakıyosu mu dedim??
ne yapacaksınız , niyebu kadar üstünüze vazife olmayan sorular soruyonuz, bu kadar meraklısınız dedim..
-yok diyo merak ettiğimden değilde,
---e niye soruyosunuz o zaman dedimm.. ama sesimden iyice sinirlerim yükseldiydi o anda.. kapıya gelmis kadını kovmak bana yakısmazdı, ama al sütünü defoooll git diyesim vardı hakettiydi de, iste terbiyem müsade etmedi.. iste..
ben indim öyel merdivenlerden aab bacaklarım çozüldü sinirden içim sıkıstı..
ben inerken, ablam kapıya çkdı, beni yanlıs anladı galiba diyomus.. fln.. ablamda demis öyle sorular niye soruyosunuz ki , özel hayata giriyor, ben hiç sormam gibilerinden demis..
o yüzden Allahım diyorum böyle şyler söyliyecek olanların ağızlarını bile açmalarına izin verme..
çarsıya kadar bi yürüyüşüm vardı anlatamam, hem sinirli,. hem bayılcak gibi.. boğazım dügümlendi...
bi yandan gözlerim durmuyo..yienim ablacım ağlama, manyak kadın ne didğini bilmiyo üzme kendin diye 14yasındaik kız beni teselli ediyo
o günlerde kafam çok dağıldı, esime anlatmadım..ama ne oldu sana deyip durdu..tabi dedim içimden böyle şeyler kadınlara denilir, büyüğünden küçüğüne..ama bir erkeğe sorulamaz dedim
asbeloveciğim link veririm bitanem bakarsın sende..
gamyoncu ısıracam bak senide ama
nartanesiii cnm bende hipotiroidiyim amelyatta oldum ömür boyu içeceğim ilaca mahkumum ne yazıkkialıştım ben ama.Sakın ha ihmal etmee...
bende ablamdan ve feryalden kıskandım değiştirdim
evet tatlım sanırım dün yumurtladım ve çalışma yaptık
ama dün akşam sanki geri gelenler çok oldu ya moralim bozuldu biraz inşallah tutturabiliriz
hayırlı cumalar kızlar..
kimsecikler yok nereye kayboldunuz olacak iş değil burada kimsenin olmaması:)))
ben gelince herkes kaçtı herhalde ne diyeyim..
dua kime okunuyo bilmiyorum ama sıradaki arkadaşa 50 alayım..
gamyoncum nasılsın cnm..
ya cnm bende de öle dün akşam benimde yumurtlama günümde çalışma olduama bende de senin gibi bir durum oldu...
benimde moralim bozuldu..önceden böle takip etmiyodm bu durumları..bebk isteyince herşeyi takip ediyorum..
yazdıklarınızı okuyorumm nasıl bebek ıstedıgınızı hep gözlerim doluyor Rabbım ne olursun arkadaslarımıda nasip et..
onlarında takwimi olsunn..
benn çok istedim her ay cok ağladım rabbım daha fazla sızı bekletmesınnn
ne olursun Allahım cumaların hürmetineeeee
arkadaslarımada nasip et....
Asbeciğim sende kızlarımımı istiyorsun yoksa avatar mı
Gamyoncum canım sperm hücreleri ilk gelen sıvıda olur cnm.Akanlar sonrakilerr dert etme.Cuma hürmetinePpeygamber efendimiz S.A.V Yüzüsuyu hürmetine inşAllah sperm ve yumurta kaynaşmış olsun :))
Allah razı olsun canımmmm bol bol dua edin bizler için Rabbim hamişlerin duasını kabul edermişşşşyazdıklarınızı okuyorumm nasıl bebek ıstedıgınızı hep gözlerim doluyor Rabbım ne olursun arkadaslarımıda nasip et..
ben burdayım canım konuşabiliriz
iyidir tatlım sen nasılsın
moral bozmak yok tatlım ablam az önce yazdı okumadın sanırım bir tanesi bile yeterlymiş
o yüzden ben artık takmıyorum kafaya sende öyle yap inşallah bu ay bizimde yüzümüz gülerr
zerbaşım bak ablamın yazdığı cevap bu
bende iyiyim cnm saolasın..doğrudur cnm bir tanesi bile yeterli olacaksa tabikide..yüce mevla yeterki ol desin..
böle geri gelmesi normal mi diye sormak istedim aslında...yok ya cnm kafaya takmıyorum.çünkü ne yaparsak yapalım yüce mevla ol dediğinde olacak...
geçen ay tam gününü bile tutturdm olmadı hani günü mü tutturamıyrz olmuyo düşünüyorz ya ama olmadı bizim elimzde değil..
yılbaşı hediyesi olarak bebişimi istiyorum(((
rainbow ablam yazdıysa tamam ozaman
Fatmaipek
1001 Ayetel Kürsi
rochak:100
rmzaynep:51
RainbowColors:100
ragnda:20
8scorpions:50
Alppın:50
savas5482:50
kiraztepe:50
gamyoncu:20
ebal16:20
oz_lem:50
seaside:20
alminna:160
umut81:85
Kalan:175
Kiraztepe
1001 Ayetel Kürsi
rmzeynep:51
RainbowColors:100
raginda:20
8scorpions:50
Alppın:50
fatmaipek:200
savas5482:150
gamyoncu:20
ebal16:20
oz_lem:50
seaside:20
alminna:170
umut81:85
Kalan:115
Rochak
1001 Ayet-El Kürsi
Kalan:1001
nartanesiii-Ayşe
1001 Ayet-El Kürsi
Kalan:1001
aynen öyle canım ya benimde öyle oldu herşeyin hayırlısı olsun napalımmm sade ve sadece dua edelimm
aşk olsun bana inanmıyor musun
yazdıklarınızı okuyorumm nasıl bebek ıstedıgınızı hep gözlerim doluyor Rabbım ne olursun arkadaslarımıda nasip et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?