RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yani umut cidden merak ediyorum neden benim mesajımdan alıntı yaparak söyledin anlamadım? üstelik ben geleli daha 10 dk bile olmamışken?

kızlar birşey soracam, kurufasulye yaparken en son kurufasulyeyi koyacağınıza pilavın pirincini koysanız ne yaparsınız, şu an şoku yeni atlattım:26::26::26::26:

feryaaaaaaaalll şuanda ağlıyorummmm; karakolda bi köppeğimiz vardı, bebek daha 40 günlük bi görseniz, hani gçen sevmeye gitmiştim de kalmıştım ya eşimle nöbette......işte eşim az önce geldi, morali bozuk kırk tur döndü etrafımda neyin var dedim "bebek köpek" öldü dedi...ayyy çok üzüldüm çoookkk yarın da onu görmeye gidecektim, görseniz ama küçük bi bebekten farkı yoktu

canım yaaaaaa kıyamam evet söylemiştin yavrum ya oda can RAbbim in vardır bir bildiği üzülme canım benim ya kıyamam sana

canımmm kıyamamm
niye ölmüş kiiiiiiiiiii

kızlar birşey soracam, kurufasulye yaparken en son kurufasulyeyi koyacağınıza pilavın pirincini koysanız ne yaparsınız, şu an şoku yeni atlattım:26::26::26::26:

Hay Allah canım yaa.Ne düşünüyordun o an

Canım yaaaa ne acı şekilde üstelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…