- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.801
kızlar bu topikte sürekli yaradanımızı hatırlattığınız için paylaşmak istedim çok sağolun
hehehehehe
öcünü aldın yani rahatlamışsındır:)))
yumurtacıklarda geliyor zaten ohhhhhhh yarasınnnn
olabilirde inşallah inşallah bu yıl topiğimiz böyle olsunn
gamyoncu özel mesaj kutun dolu
feryaaaaaaaalll şuanda ağlıyorummmm; karakolda bi köppeğimiz vardı, bebek daha 40 günlük bi görseniz, hani gçen sevmeye gitmiştim de kalmıştım ya eşimle nöbette......işte eşim az önce geldi, morali bozuk kırk tur döndü etrafımda neyin var dedim "bebek köpek" öldü dedi...ayyy çok üzüldüm çoookkk yarın da onu görmeye gidecektim, görseniz ama küçük bi bebekten farkı yoktu
canım yaaaaaa kıyamam evet söylemiştin yavrum ya oda can RAbbim in vardır bir bildiği üzülme canım benim ya kıyamam sana
arabanın altında kalmış hemdeeeeeeeeusta gelmiş krk.la, gidecekken bizim zilli de tekerin altındaymış ezilmiş
feryaaaaaaaalll şuanda ağlıyorummmm; karakolda bi köppeğimiz vardı, bebek daha 40 günlük bi görseniz, hani gçen sevmeye gitmiştim de kalmıştım ya eşimle nöbette......işte eşim az önce geldi, morali bozuk kırk tur döndü etrafımda neyin var dedim "bebek köpek" öldü dedi...ayyy çok üzüldüm çoookkk yarın da onu görmeye gidecektim, görseniz ama küçük bi bebekten farkı yoktu
arabanın altında kalmış hemdeeeeeeeeusta gelmiş krk.la, gidecekken bizim zilli de tekerin altındaymış ezilmiş
kızlar birşey soracam, kurufasulye yaparken en son kurufasulyeyi koyacağınıza pilavın pirincini koysanız ne yaparsınız, şu an şoku yeni atlattım:26::26::26::26:
bi de mini minnacıktı dahaabi karakol adam bi köpeğe sahip çıkamamışlar
Hay Allah canım yaa.Ne düşünüyordun o an
Canım yaaaane acı şekilde üstelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?