- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.821
asbeleoveciğime katılıyorum üzme kendini lütfenn
tlf la konuşuyordum
tlf la konuşuyordum
olur böyle..Dur aklıma getirdin yarına nohut ıslayayım bende:)
olur böyle..Dur aklıma getirdin yarına nohut ıslayayım bende:)
canolaaaaaaarr ben geldiiiiiiiiiimm
yumoş kankalarım benim de işlem dün gece itibariyle başarıyla gerçekleştirildi
bu gece de devaaaaaaammm
abloşum kiraztepeye 50 tane daha okuyacam dijital tespih çok çok iyi cidden iki arada bile bi kaç tane okuyabiliyorum, tenefüslerde felan
Yapan var yapamayan var olmuyo amaaaa, 1.5 aydır bacı kardeş olduk :106::106::106::106:
feryaaaaaaaalll şuanda ağlıyorummmm; karakolda bi köppeğimiz vardı, bebek daha 40 günlük bi görseniz, hani gçen sevmeye gitmiştim de kalmıştım ya eşimle nöbette......işte eşim az önce geldi, morali bozuk kırk tur döndü etrafımda neyin var dedim "bebek köpek" öldü dedi...ayyy çok üzüldüm çoookkk yarın da onu görmeye gidecektim, görseniz ama küçük bi bebekten farkı yoktu
ooyyy anaaamm çok uzunmuş
Fatmaipek
1001 Ayetel Kürsi
rochak:100
rmzaynep:51
RainbowColors:100
ragnda:20
8scorpions:50
Alppın:75
savas5482:50
kiraztepe:50
gamyoncu:20
ebal16:20
oz_lem:50
seaside:20
alminna:160
umut81:85
zerbas:50
nartanesiii:100
Toplam:1001
Rabbim kabul etsin İpek'in kardeşi gelmiş olsun inşAllah.Bu ay olmazsada gelecek aya sağlıkla gelsin ..Aminnn
Arkadaşlar canım sıkkınoğlumun gözünde bir şişlik çıkmıştı dün.Sinek ısırıgı diye çok önemsemedim az önce elimle dokundum beze gibi bir şey çok telaşlandım,dokundurtmuyorda.
nette araştırdım meiboiman kisti diye bir şey çıkıyor karşımaaaainşAllah değildirrrr
Kıyamam ben onaaaaaaa canını sevdiğimmm yaaa.. özlem şu dalmaçyalı gb benekli olan mı, siyah beyazlı haniii
Arkadaşlar canım sıkkınoğlumun gözünde bir şişlik çıkmıştı dün.Sinek ısırıgı diye çok önemsemedim az önce elimle dokundum beze gibi bir şey çok telaşlandım,dokundurtmuyorda.
nette araştırdım meiboiman kisti diye bir şey çıkıyor karşımaaaainşAllah değildirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?