RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Yapan var yapamayan var olmuyo amaaaa, 1.5 aydır bacı kardeş olduk :106::106::106::106:

Kıyamam ben onaaaaaaa canını sevdiğimmm yaaa.. özlem şu dalmaçyalı gb benekli olan mı, siyah beyazlı haniii

Arkadaşlar canım sıkkın oğlumun gözünde bir şişlik çıkmıştı dün.Sinek ısırıgı diye çok önemsemedim az önce elimle dokundum beze gibi bir şey çok telaşlandım,dokundurtmuyorda.

nette araştırdım meiboiman kisti diye bir şey çıkıyor karşımaaaa inşAllah değildirrrr

teşekkürederim kızlar dilinize yüreğinize sağlık.allah herkesten razı olsun kucağını boş bırakmasın.amin.rainbow beekliyoruz cnm bakalım bebiş haberimi çıkacak kırmızılar haberimi

geçmil olsun cnm yaa dr.a sor bakalım bi önemsiz birşeydir belki.Bu sabah bizde hastanedeydik kızım bir feryadı bastıki içim bir hoş oldu

Kıyamam ben onaaaaaaa canını sevdiğimmm yaaa.. özlem şu dalmaçyalı gb benekli olan mı, siyah beyazlı haniii

evet canım arkadaş atmıştı zaten resmini görmüşsündür

ablacım geçmiş olsun mikrop kapmış olabilir mi acaba, hemen doktora götür bi..bi şeycik olmaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…