- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.841
kızlar ovulasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı..bu gece ilişki düşünmüyorum artık yarın yaparım...dün gayet netti bugün silik...ne dersin abla?:44:
Ablacım geçmiş olsun, kötü birşey olacağını sanmıyorum. Çok fazla bişeler okuma, çok araştırma. Nette her ağızdan bi ses çıkıyo, hangisinin doğru olduğunu anlayamıyor insan. İmkanınız varsa acile falan götürün, hem içiniz rahatlar hem de neyin nesiymiş öğrenirsiniz. Yawrucağa geçmiş olsun, gözlerinden öperim onun bişeyciği kalmazzzz...
geçmil olsun cnm yaa dr.a sor bakalım bi önemsiz birşeydir belki.Bu sabah bizde hastanedeydik kızım bir feryadı bastıki içim bir hoş oldu
evet canım arkadaş atmıştı zaten resmini görmüşsündür
ablacım geçmiş olsun mikrop kapmış olabilir mi acaba, hemen doktora götür bi..bi şeycik olmaz allahın izniyle
:118::118::118:ohhhhhh çok şükürrrrrrrr
:118::118::118:
Canımmmmmmmmmmm senin kkuzunda maaşallah4 gr.mı olmuşş.oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kızlar kan testi yaptırdım değerim 3,37 sizce hamilemiyim bilgisi olan lütfen hemen cevap verebilir mi yeni hamişler cvp bekliyorum:18:
Kızlar kan testi yaptırdım değerim 3,37 sizce hamilemiyim bilgisi olan lütfen hemen cevap verebilir mi yeni hamişler cvp bekliyorum:18:
evet ben de fasülye ıslayayım
mehlikciğim kaçıncı günde değer bu.ve ka günde bir regl oluyorsun...
Canlarımmm çok teşekkür ediyorum Dünya Göz Hastanesindeki doktorla görüştüm çok ilgilndi saolsun.Muhtemelen arpacık çıkarıyor dedi tam yerini boyutunu anlattım.Sıcak çay masajı yapın iltihabı atması gerekyor dedi.Birde merhem verdi kullanın 2-3 güne geçemezse mutlaka getirin dedi..Merak etmeyin geçecek diyede ekledi:)) Telaşımı farkedinceSaolsun yaaaa..Rahatladım şimdi iş benm huysuz oğluma masaj yapmakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?