RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar ovulasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı..bu gece ilişki düşünmüyorum artık yarın yaparım...dün gayet netti bugün silik...ne dersin abla?:44:

Son düzenleme:
Ablacım geçmiş olsun, kötü birşey olacağını sanmıyorum. Çok fazla bişeler okuma, çok araştırma. Nette her ağızdan bi ses çıkıyo, hangisinin doğru olduğunu anlayamıyor insan. İmkanınız varsa acile falan götürün, hem içiniz rahatlar hem de neyin nesiymiş öğrenirsiniz. Yawrucağa geçmiş olsun, gözlerinden öperim onun bişeyciği kalmazzzz...

kızlar ovulasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı..bu gece ilişki düşünmüyorum artık yarın yaparım...dün gayet netti bugün silik...ne dersin abla?:44:

Özlemciğim belliki yumurtlama gerçekleşmiş fakat 24 saate kadar yumurta yaşıyorcnm.Geciktirmeden geceyi beklemeden mmkünse eşinin yanına git derim ben..Zararı olmaz karı olur bugünkü ilişkinin cnm.

geçmil olsun cnm yaa dr.a sor bakalım bi önemsiz birşeydir belki.Bu sabah bizde hastanedeydik kızım bir feryadı bastıki içim bir hoş oldu

evet canım arkadaş atmıştı zaten resmini görmüşsündür

ablacım geçmiş olsun mikrop kapmış olabilir mi acaba, hemen doktora götür bi..bi şeycik olmaz allahın izniyle

Canlarımmm çok teşekkür ediyorum Dünya Göz Hastanesindeki doktorla görüştüm çok ilgilndi saolsun.Muhtemelen arpacık çıkarıyor dedi tam yerini boyutunu anlattım.Sıcak çay masajı yapın iltihabı atması gerekyor dedi.Birde merhem verdi kullanın 2-3 güne geçemezse mutlaka getirin dedi..Merak etmeyin geçecek diyede ekledi:)) Telaşımı farkedince Saolsun yaaaa..Rahatladım şimdi iş benm huysuz oğluma masaj yapmakta..

kizlarrrr bu gece annemlerde kalicam kocis yok.yarin da kayinvaldemlerde kalicaz.arada gelir sizi haberdar ederim canlarim.
bu arada bat yarin.henuz gelen giden yok.ama adet sancisi yasiyorum.artik hayirlisi.öpüyorummm
rainbow cnm oglusuna gecmis olsun.cabucak duzelir insallah.
ben rochak ve ayse icin 25 er alayim.bat gelmezse yarin da ookur yazari cnmm

Kızlar kan testi yaptırdım değerim 3,37 sizce hamilemiyim bilgisi olan lütfen hemen cevap verebilir mi yeni hamişler cvp bekliyorum:18:

geçmiş olsun rainbowcum oğluşuna geçer gider güzel gözleri güzel güzel bakar inşallah.. bende de gözümün içinde çıkmıştı bi defasında,heralde dışını sarımsaklaya sarımsaklaya içten cıkmıstı benımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…