- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.741
Canım benim bildiğim kadarıyla doğum yapmak sıkıntıdan kurtulacağını işaret eder ama ben bir ara hep hamile görürdüm çünkü kendimi annemde doğum yaptıysan sıkıntılarını atacaksın derdi
inşallah öyledir asbelovem biraz moralim bozuldu ister istemez
bozma moralini canımmm ne demiş peygamber efendimiz(s.a.v) rüyalarınızı kayra yorun hayır olsunnnn
evet canım doğurmak sıkıntının biteceğine galiba yorumlanır Allah hayır etsin inş.Geçen bende anlattım ya kendime sezeryan doğum yapmıştım
hadi yaaaa valla şimdiden söylemek kolay diyeceksiniz ama herşey normal olursa ben hiç sezaryen falan düşünmüyorum acımı da çekeceğim doğumumu da yapacağımmmmm
evet canım doğurmak sıkıntının biteceğine galiba yorumlanır Allah hayır etsin inş.Geçen bende anlattım ya kendime sezeryan doğum yapmıştım
inş.canım bende öyle istiyorum kısmet bakalım RAbbim hayırlısını nasip etsin hepimize inş.
hadi yaaaa valla şimdiden söylemek kolay diyeceksiniz ama herşey normal olursa ben hiç sezaryen falan düşünmüyorum acımı da çekeceğim doğumumu da yapacağımmmmm
inşallah canım feryalim
ama ben normalden korkuyorum :18::18::18:
evet kızlar oylarımızı kullanalım ben kullandım bile pamuk eller oya
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...zgecilmez-ablaanac-kadinlar-kulubu-uyesi.html
ablacım kegel egzersizini ilişki bitip yattıktan sonra mı yapıyoruz:44::44::44:
eğer öyleyse ben bunu yapıyorum
kegel egzersizi nasıl yapılıyor kiii merakımdan soruyorum heee
anladım cnm aman iyi olda ohh kocişinin yanındasın,inş. güzel haberler gelir bu ay
biz iyiyiz tatlım Rabbime hamdolsun... bugünümüze şükür...
kızlar apartmandan bir komşum daha hamile ayyy ne güzel yaa darısı size inş.
banyoyu temizledim belim koptu vallahi,eyy gidiii eski günler bir günde bütün evi temizlerdim yaaa
alpinim cnm gelip yazmana çok sevindim.neşen yerine gelmiş biraz şükürsana herkes gibi bende sabır sabır sabır diyeceğim tatlımm
gönlünü ferah tut,bismillahirrahmanirrahim çek bol bol birde la havle çek.malum sefer ayındayız.
Rabbim yanında olsun inş. tatlım iyi haberler gelecek inş. senden
ablam feryal asbelove ve diğer herkes hepinizi öpüorum kızlarrrrr
oyumu da kullandım ohhhhh
kızlar moralim çok bozulduya geçenlerde rüyamda doğum yaptığımı gördüm
hatta diyorum biz daha dün ilişkiye girdik nasıl doğum yaparım ben
annem doğum yaptırıyordu bana sen hem adet olup hem hamileymişsin diyoro yüzden anlamadın diyor
neyse doğuruyorum o anı resmen yaşıyorum ama:26::26::26:bir oğlum oluyor hatta kardeşime bile vermiyorumkıskancımdan
anneme dikiş attınız mı diyorumattık ama açıldı bida atıcaz diyor
bu rüyanın anlamına baktım ama üzüntü diyor sanırım ben bu ayda hamile kalamıycamgerçi Rabbim bilir ama
kız kardeşimde görmüş orda da çocuğu vermiyor muşumama anlamı offf moralim çok bozldu
İvet bende kullandım aramızda çok yaş farkı yok ama olsun,
senin buradakilere ablalık yaptığını görüyorum ve sana oy veriyorum.
Kızlar geçmişi okudum bazılarınız oy kullanmış.
Oy verme mesajdan anket yöntemine çevrildi.
Yani tekrar oy kullanmanız gerekebilir.
Daha tam açıklanmadı gönderilen mesajların ne olacağı,
ama haberiniz olsun dedim.
Canlarım kegel egzersizi vajen kaslarını sıkıp bırakmak ayrıntılı google amcadan öğrenebilirisniz anlatmak çok zzor çünkü:44:
Bnde öptüm bitanem kendini çok yorma olur mu
Canım benim unutma rüyayı hayra yoracaksın bir tanem herkesin rüyasının yorumu aynı olmaz.Bende rüyanı hamile kalacaksın diye yorumluyorum.Allahım nasib etsin inşAllahhh sağlıkla
Çok teşekkür ederim cnm benimm
evet arkadaşlar link burası
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/
Leylam123
rmzeynep:60
Yehan:60
oz_lem:100
Rochak:50
savas5481:30
Kalan:701
Feryalnur
yehan:50
oz_lem:100
Kalan:791
Asbelove
yehan:50
savas5481:40
Kalan:851
Bana oy veren siz canlarımaa çokkkkk teşekkür ediyorumm
cnım feryalede 40 ekler misin benden
akşama okuyabilirsem yine haber vereceğim.
linkleri atmanız iyi olmuş bewnde kullanayım oylarımı
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581041-paylasimci-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Burada en paylaşımcı üye adayıyımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...zgecilmez-ablaanac-kadinlar-kulubu-uyesi.html
buradada vazgeçilmez abla:)) Oylarınızı bekliyorum
savaşım asbelovem çok teşekkürler oyunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?