RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ruhen ve bedenen cok yorgunum...iyi olacamm ama zamanla...konusmuyoruz ayri yatiyoruz..ayri yemek yiyoruz...oylee iste...burada tek basimayim...etrafimda beni teselli edecek kimse yok...babam abim ariyorlar surekli..kendimi cok gereksiz buluyorum...catlatma ignemin 7.gunu hicbir belirtide yok..beklemiyorumda zaten...biz daha kendimizle anlamasamiyoruz..olacak bebek belkide yasantimizi degistirecek ama..bu psikolojiyle olacak cocuk bileee duser..allahim hayurlisini versin..allahim bana guc ve sabir versin...hepinizden allah razi olsunn..

Canım hep kadınlar alttan alıp idare etmek zorunda maalesef evliliklerde sakin ve sabırlı olmalısın Allahım verecektir zamanı gelince bebişini de hayırlısıyla o herşeyi bizden daha iyi bilir sen sakin ol bak nasıl düzeliyor herşey hatasını anlayıp kendi gelcek eşin Rabbimin izniyle

canım ya kendini değersiz hissetme sakın hiç olurmu öyle şey Rabbimizin gücüne gider.Biliyorum herkes hemen hemen aynı şeyleri söylüyor ama inan her evlilikte var sorunlar siz daha çok yeni evlisiniz bak bizim 5 sene olcak tam oturdu diyemem evliliğim için.Şu an öncelik senin bedenen ve ruhen sağlığın olumlu düşümelisin canım

merhaba arkadaşlar

Bugün 2 odamın halısını yıkamaya verdim halı kalkınca dip köşede temizledim perdeleri indirdim.İyi oldu yani.Ne olur ne olmaz belki gelecek ay bunları yapmaya fırsatım olmayabilir

Feryalciğim bugün niyetlenebildin mi cnm asbeciğim senide bekliyorum canım bu grubaBen orucum Rabbim kabul ederse inşAllahhhhhhhhhh:18:

ohhh maaşallah pek bi hamartız vallaaa:)))
inşallahhhh yapamaycak durumda olursun ablammmmm inşallahhhhh
dün göremediğimden mütevellit yarın katılıyorum Allahın izniyle her gün mü tövbe i istiğfar yapcaz abla o nasıl olceekkkk

ay ablam yorma fazla kendini bende niyetlendim Allah kabul etsin inş.:)

Leylam123

rmzeynep:60

Yehan:60

oz_lem:100

Rochak:50

savas5481:30

Feryalnur:100

asbelove:100

RainbowColors:21

Kalan:480

Feryalnur

yehan:50

oz_lem:100

Asbelove:100

RainbowColors:21

Kalan:670

Asbelove

yehan:50

savas5481:40

Feryalnur:100

Kalan:751

Son düzenleme:
ay ablam yorma fazla kendini bende niyetlendim Allah kabul etsin inş.:)

Canım bir odayı bitirdim diğeri salon zaten yarına ona başlarım canım.Yada belki gece yaparım..Allahım kabul etsin cnm.Ben şu Tövbe İstiğfarı bir kaç kez okuyup Estağfurullahi Elazim Menetubu İleyh i tesbih çekmeyi düşünüyorum her gün 1000 kez cnm.Sende istersen bu şekilde yapabilirsin..

ablacım merhaba pek gıremıyorum nete yenı batım 4 ocak..ablacım en son 9 aralık ta adet oldum sence ayın kacı gıbı yumurtlama olur.

Canım evet 12-15.günler yumurtlayabilirisn cnm kesin emin olmak için test yapmalısın cnm.Eşin ne adar kalacak peki.

cnm ben eşimin yanına geldım haftaya çarsambaya kadar yanyanayız... bu arada test sordum bı kac eczaneye ama yok dedıler ovı testlerinide diger evde unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…