- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.721
cnm ben eşimin yanına geldım haftaya çarsambaya kadar yanyanayız... bu arada test sordum bı kac eczaneye ama yok dedılerovı testlerinide diger evde unutmusum
Harikaaa bir zamanlama.Teste gerek olmadan çalışmaya devam o zaman
evet hayırlısıyla Allahın ıznıyle olacak ablacım gün aşırı ilişkı olması daha ıyı denıyor ya pekı 12. ve 15.gun arasında nasıl olacak ilişki yıne gün aşırı mı
Canım akıntını ve kasık ağrını kontrol et uzayan akıntı farkedincede her gün ilişki olsun cnm.
Leylam123
rmzeynep:60
Yehan:60
oz_lem:100
Rochak:50
savas5481:30
Feryalnur:100
asbelove:100
RainbowColors:41
Kalan:460
Feryalnur
yehan:50
oz_lem:100
Asbelove:100
RainbowColors:21
Kalan:670
Asbelove
yehan:50
savas5481:40
Feryalnur:100
RainbowColors:21
Kalan:730
cnm bu aralar da bıraz akıntım var ama neyın nesıdr anlamadım..kasık agrım henuz yok test alsam persembeye gelır mı acaba
ablacım bırde hemen kalkmıyorum yarım saat falan.saga veya sola yatmak ne kadr etkılı olur acaba
Canım yumurtlama okıntıcını anlamak için akıntıyı parmaklarının arasına az uzuyorsa işte yumurtlama akıntısı cnm.
Evet sağa sola yatmak etkili cnm rahme akıyor spermler birde o esnada yatarken kegel egzersizi yaparsan daha kolay gider.Özlem dün aklıma nasıl gelmedi yaaçok özürrrr:44: yatarken diz kapaklarını kendine çek cnm hafiften..hadi rasgele..
kargo ne zaman gelir arkadaşlar 2-3 güne geldiğini söylüyorlar cnm
ablacım kegel egzersizini ilişki bitip yattıktan sonra mı yapıyoruz:44::44::44:
eğer öyleyse ben bunu yapıyorum
cnm valla gıremıyorum nete yogunum sen nasılsın tatlım bebiş nasıl. bu arada kocişle çalışmalar sürüyor..
evet kızlar oylarımızı kullanalım ben kullandım bile pamuk eller oya
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...zgecilmez-ablaanac-kadinlar-kulubu-uyesi.html
anladım cnm aman iyi olda ohh kocişinin yanındasın,inş. güzel haberler gelir bu ay
biz iyiyiz tatlım Rabbime hamdolsun... bugünümüze şükür...
kızlar apartmandan bir komşum daha hamile ayyy ne güzel yaa darısı size inş.
banyoyu temizledim belim koptu vallahi,eyy gidiii eski günler bir günde bütün evi temizlerdim yaaa
alpinim cnm gelip yazmana çok sevindim.neşen yerine gelmiş biraz şükürsana herkes gibi bende sabır sabır sabır diyeceğim tatlımm
gönlünü ferah tut,bismillahirrahmanirrahim çek bol bol birde la havle çek.malum sefer ayındayız.
Rabbim yanında olsun inş. tatlım iyi haberler gelecek inş. senden
ablam feryal asbelove ve diğer herkes hepinizi öpüorum kızlarrrrr
kegel egzersizi nasıl yapılıyor kiii merakımdan soruyorum heee
evet kızlar oylarımızı kullanalım ben kullandım bile pamuk eller oya
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...zgecilmez-ablaanac-kadinlar-kulubu-uyesi.html
kızlar moralim çok bozulduya geçenlerde rüyamda doğum yaptığımı gördüm
hatta diyorum biz daha dün ilişkiye girdik nasıl doğum yaparım ben
annem doğum yaptırıyordu bana sen hem adet olup hem hamileymişsin diyoro yüzden anlamadın diyor
neyse doğuruyorum o anı resmen yaşıyorum ama:26::26::26:bir oğlum oluyor hatta kardeşime bile vermiyorumkıskancımdan
anneme dikiş attınız mı diyorumattık ama açıldı bida atıcaz diyor
bu rüyanın anlamına baktım ama üzüntü diyor sanırım ben bu ayda hamile kalamıycamgerçi Rabbim bilir ama
kız kardeşimde görmüş orda da çocuğu vermiyor muşumama anlamı offf moralim çok bozldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?