RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Leylam123

rmzeynep:60

Yehan:60

oz_lem:100

Rochak:50

savas5481:30

Feryalnur:100

asbelove:100

RainbowColors:41

Kalan:460

Feryalnur

yehan:50

Asbelove:100

RainbowColors:21

Kabilarda:60

Kalan:610

Asbelove

savas5481:40

RainbowColors:21

Kalan:670

Son düzenleme:
ablacım bırde hemen kalkmıyorum yarım saat falan.saga veya sola yatmak ne kadr etkılı olur acaba

Canım benim aklımda leylam kalmamış.Sırada feryalnur ve asbelove var diye
hatırladım akşam ve onlara okudum 60'şar tane.
Ben okumadan yazmıyorum.Önce okuyorum sonra yazdırıyorum.

cnm bu aralar da bıraz akıntım var ama neyın nesıdr anlamadım..kasık agrım henuz yok test alsam persembeye gelır mı acaba

ablacım bırde hemen kalkmıyorum yarım saat falan.saga veya sola yatmak ne kadr etkılı olur acaba

Canım yumurtlama okıntıcını anlamak için akıntıyı parmaklarının arasına az uzuyorsa işte yumurtlama akıntısı cnm.
Evet sağa sola yatmak etkili cnm rahme akıyor spermler birde o esnada yatarken kegel egzersizi yaparsan daha kolay gider.Özlem dün aklıma nasıl gelmedi yaa çok özürrrr:44: yatarken diz kapaklarını kendine çek cnm hafiften..hadi rasgele..

kargo ne zaman gelir arkadaşlar 2-3 güne geldiğini söylüyorlar cnm

Leylam123

Yehan:60

Rochak:50

savas5481:30

asbelove:100

Kalan:460

Feryalnur

Asbelove:100

Kalan:590

Asbelove

savas5481:40

Kalan:650

Son düzenleme:

ablacım kegel egzersizini ilişki bitip yattıktan sonra mı yapıyoruz:44::44::44:
eğer öyleyse ben bunu yapıyorum

cnm valla gıremıyorum nete yogunum sen nasılsın tatlım bebiş nasıl. bu arada kocişle çalışmalar sürüyor..

anladım cnm aman iyi olda ohh kocişinin yanındasın,inş. güzel haberler gelir bu ay
biz iyiyiz tatlım Rabbime hamdolsun... bugünümüze şükür...

kızlar apartmandan bir komşum daha hamile ayyy ne güzel yaa darısı size inş.

banyoyu temizledim belim koptu vallahi,eyy gidiii eski günler bir günde bütün evi temizlerdim yaaa

alpinim cnm gelip yazmana çok sevindim.neşen yerine gelmiş biraz şükür sana herkes gibi bende sabır sabır sabır diyeceğim tatlımm

gönlünü ferah tut,bismillahirrahmanirrahim çek bol bol birde la havle çek.malum sefer ayındayız.

Rabbim yanında olsun inş. tatlım iyi haberler gelecek inş. senden

ablam feryal asbelove ve diğer herkes hepinizi öpüorum kızlarrrrr

hoşgeldin canım yorma kendini fazla olur mu?

kegel egzersizi nasıl yapılıyor kiii merakımdan soruyorum heee

canım ablam açıklamıştı anladığıma göre yarım saat bekliyoruz ya işte o zaman bacaklarını karnına çekiyoorsun
abla yanlışım varsa düzelt

kızlar moralim çok bozuldu ya geçenlerde rüyamda doğum yaptığımı gördüm

hatta diyorum biz daha dün ilişkiye girdik nasıl doğum yaparım ben

annem doğum yaptırıyordu bana sen hem adet olup hem hamileymişsin diyor o yüzden anlamadın diyor

neyse doğuruyorum o anı resmen yaşıyorum ama:26::26::26:bir oğlum oluyor hatta kardeşime bile vermiyorumkıskancımdan

anneme dikiş attınız mı diyorumattık ama açıldı bida atıcaz diyor

bu rüyanın anlamına baktım ama üzüntü diyor sanırım ben bu ayda hamile kalamıycam gerçi Rabbim bilir ama

kız kardeşimde görmüş orda da çocuğu vermiyor muşum ama anlamı offf moralim çok bozldu

Kızlar geçmişi okudum bazılarınız oy kullanmış.
Oy verme mesajdan anket yöntemine çevrildi.
Yani tekrar oy kullanmanız gerekebilir.
Daha tam açıklanmadı gönderilen mesajların ne olacağı,
ama haberiniz olsun dedim.

Canım benim bildiğim kadarıyla doğum yapmak sıkıntıdan kurtulacağını işaret eder ama ben bir ara hep hamile görürdüm çünkü kendimi annemde doğum yaptıysan sıkıntılarını atacaksın derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…