RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

seselaammm habibteler nasilsinizzzz

habibteemmmm nasılsın kuzummm? söz verdiğin gibi çok düşünmek kafa yormak, sıkıntı yapmak yok...Biliyosun erkekler inattır, sen ne dersen tersini yapar kuzum...sen sessiz ol bekle, döneceeeeeeekkk döneceeeeeekk ve kafasını duvarlara vurup senden af dileyecek...ama sen şimdi ne kadar söylersen o ters tepecek, bırak zamana bırak... "inadım inat, totom iki kanat" bunlar[/B]

sevdoşuuuuuuuummm taze annecik hoşgeldinnnn

Hoşbuldum tatlım Bende bugün kan testi yaptırdım sonucu yarın alacağım benim için dua edin kızlar İnşallah değerim iyi çıkar bir problem yoktur inşallah. Evde yapılan test ne kadar pozitif çıksada birde bebeğin anneye tutunması var :26: İnşallah meleğim bana tutunur çünkü belli olmuyor kanda çıkıyor sonra değer düşebiliyor Allah korusun

Gerçektende inatlar canım doğru söylüyosun valla al bendende o kadar ne desen tersini yapıyorlar hakkaten yani bendeki model öyle

aklına kötü şeyler getirme canım ,içini ferah tut göreceksin herşey güzel olacak

Erkeğin 2 seçeneği var "güzel kadın- çirkin kadın"...Ama kadınlarınki öyle mi? Bunun öküzü var; ayısı; odunu, kütüğü var. Var da var yani...

ozlemcimmm dogru bir sozz soyledin seni alkisliyorummmm daha fazla modelleri var hiyari var kirosu var..varda varrrsuan zaten konusmuyoruzz...anlayana kadarda konusmayacam canlarim...

Kızlar selamlar herkese habibtem iyisin dimi sevdos yavrum iyimisin savaş rochak tüm dostlar selamlarini en güzeli siZlerin üzerine olsun

tipitip seni

sevdoşum sen daha gitmedin mi kanda baktırmaya? kuzum inşallah inşallah iyi çıkacak bebeğin seninle kuzum

Canım araya haftasonu girmişti bugün gidebildim yarın alıcam sonucu inşallah tatlım Allahım kucağıma alabilmeyi nasip etsin. Düşük olayları çok oluyor o yüzden korkuyorum bir yandan inşallah değerim iyi çıkar ilk 3 ay çok önemliymiş dikkat etmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…