- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.821
Erkeğin 2 seçeneği var "güzel kadın- çirkin kadın"...Ama kadınlarınki öyle mi? Bunun öküzü var; ayısı; odunu, kütüğü var. Var da var yani...
Erkeğin 2 seçeneği var "güzel kadın- çirkin kadın"...Ama kadınlarınki öyle mi? Bunun öküzü var; ayısı; odunu, kütüğü var. Var da var yani...
seselaammm habibteler nasilsinizzzz
aleyküm selam alppin iyimisin bugün dün nöbetçiydim aralarda girip okudum çok üzüldüm canım inşallah düzelirsiniz
yani kızlar beni kim en komik'e aday gösterdi...yuhh yani, allah aşkına benim nerem komik? hani neşeli derseniz anlayacam da komik değilim yahuuuu
sevdoşuuuuuuuummm taze annecik hoşgeldinnnn
Ayy çok komik kız bu ya bu kadar komik olamaz kimse ya puhahahahah ahahahahaha şakacı seni
habibteemmmm nasılsın kuzummm? söz verdiğin gibi çok düşünmek kafa yormak, sıkıntı yapmak yok...Biliyosun erkekler inattır, sen ne dersen tersini yapar kuzum...sen sessiz ol bekle, döneceeeeeeekkk döneceeeeeekk ve kafasını duvarlara vurup senden af dileyecek...ama sen şimdi ne kadar söylersen o ters tepecek, bırak zamana bırak... "inadım inat, totom iki kanat" bunlar[/B]
Hoşbuldum tatlımBende bugün kan testi yaptırdım sonucu yarın alacağım benim için dua edin kızlar İnşallah değerim iyi çıkar bir problem yoktur inşallah. Evde yapılan test ne kadar pozitif çıksada birde bebeğin anneye tutunması var :26: İnşallah meleğim bana tutunur çünkü belli olmuyor kanda çıkıyor sonra değer düşebiliyor Allah korusun
tipitip seni
sevdoşum sen daha gitmedin mi kanda baktırmaya? kuzum inşallah inşallah iyi çıkacak bebeğin seninle kuzum
aklına kötü şeyler getirme canım ,içini ferah tutgöreceksin herşey güzel olacak
tülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy napıon komik insannnnn
Kızlar selamlar herkese habibtem iyisin dimi sevdos yavrum iyimisin savaş rochak tüm dostlar selamlarini en güzeli siZlerin üzerine olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?