- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.841
tülaaaaaaaaaayy nerdesin sen tülaaaaaaaayy nolur geri dön tülaaaaaaaaaayyy
tülaaaaaaaaaayy nerdesin sen tülaaaaaaaayy nolur geri dön tülaaaaaaaaaayyy
Leylam123
rmzeynep:60
Yehan:60
oz_lem:100
Rochak:50
savas5481:30
Feryalnur:100
asbelove:100
RainbowColors:61
lex:20
raginda:10
Kalan:410
Feryalnur
yehan:50
Asbelove:100
RainbowColors:41
Kabilarda:60
savas5482:40
Kalan:520
Asbelove
yehan:50
savas5481:40
Feryalnur:100
RainbowColors:41
Kabilarda:60
Kalan:520
döndüm tülaaaaaaaayyyydün sizin balık macerasını eşime anlattım bayağı güldükk
sevdemmm cnm hiç kasma kendini herşeyin hayırlısı olsun Allah de gerisini bırakherşey güzel olacak inş.
Kızlar selamlar herkese habibtem iyisin dimi sevdos yavrum iyimisin savaş rochak tüm dostlar selamlarini en güzeli siZlerin üzerine olsun
yani kızlar beni kim en komik'e aday gösterdi...yuhh yani, allah aşkına benim nerem komik? hani neşeli derseniz anlayacam da komik değilim yahuuuu
gel lan gel bizim mahalleye gel taaammmı
Hoşbuldum tatlımBende bugün kan testi yaptırdım sonucu yarın alacağım benim için dua edin kızlar İnşallah değerim iyi çıkar bir problem yoktur inşallah. Evde yapılan test ne kadar pozitif çıksada birde bebeğin anneye tutunması var :26: İnşallah meleğim bana tutunur çünkü belli olmuyor kanda çıkıyor sonra değer düşebiliyor Allah korusun
Gerçektende inatlar canım doğru söylüyosun valla al bendende o kadar ne desen tersini yapıyorlar hakkaten yani bendeki model öyle
kızlar nereye gittiniz ya:84::84::84::84::84:
ozleeeeeeeeeeeeeeeeem topiğin çıkışına gel kız dur bakalım dur bakalım dışarıya çık bakalım emaneti gör sopaları gör delikanlı kim bakalımkaçtın dimiiiiiiiiiii
kızlar 4 5 gündür sağ kasığımda çok dayanılmaz bir ağrı var bazen geçer gibi oluyor ama inceden inceye vurmaya devam ediyor 2 gün önce eğilirken kasıldım kaldım çok canım yandı şimdide bacağıma vurmaya başladı ayakta duramıyorum yürüyemiyorum aranızda böyle birşey yaşayan varmı ben fıtıktan şüphelendim ama
Özlem ben geldim sen yoksun be gülommm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?