RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tülaaaaaaaaaayy nerdesin sen tülaaaaaaaayy nolur geri dön tülaaaaaaaaaayyy

döndüm tülaaaaaaaayyyy dün sizin balık macerasını eşime anlattım bayağı güldükk

sevdemmm cnm hiç kasma kendini herşeyin hayırlısı olsun Allah de gerisini bırak herşey güzel olacak inş.

rainbow cnm leylama 60 feryal e100 asbolove 100 okudum cnm

gel lan gel bizim mahalleye gel taaammmı

ozleeeeeeeeeeeeeeeeem topiğin çıkışına gel kız dur bakalım dur bakalım dışarıya çık bakalım emaneti gör sopaları gör delikanlı kim bakalım kaçtın dimiiiiiiiiiii

sevdemm hayırlısı olsun canım inşallah bir problem çıkmaz tutunucak annesine tabiki bulmuş senin gibi anneyi nereye gidicek hayırlı haberler vericeksin inşallah bize

kızlar 4 5 gündür sağ kasığımda çok dayanılmaz bir ağrı var bazen geçer gibi oluyor ama inceden inceye vurmaya devam ediyor 2 gün önce eğilirken kasıldım kaldım çok canım yandı şimdide bacağıma vurmaya başladı ayakta duramıyorum yürüyemiyorum aranızda böyle birşey yaşayan varmı ben fıtıktan şüphelendim ama

ozleeeeeeeeeeeeeeeeem topiğin çıkışına gel kız dur bakalım dur bakalım dışarıya çık bakalım emaneti gör sopaları gör delikanlı kim bakalım kaçtın dimiiiiiiiiiii

geliyom olum geliyom, senden korkan senin gibi olsun

gebe mi oldun gıızz zeynooo gebelik değilse yumurtlama, değilse adet sancısı, değilse üşütmüşsündür..fıtık felan değildir krkma ayağını sıcak tut

yok canım bugün kadın doğumdaydım daha onada sordum ama belki gaz belki tuvalet dedi valla yürüyemez oldum ya acayip sağ kasığım ağrıyor off offf bide bunula uğraş yetmezmiş gibi buldun sakatı diklen dimi hıhhhh

Leylam123

rmzeynep:60

Yehan:60

oz_lem:100

Rochak:50

savas5481:30

Feryalnur:100

asbelove:100

RainbowColors:61

lex:20

raginda:10

fatmaipek:60

Kalan:350

Feryalnur

yehan:50

Asbelove:100

Kabilarda:60

savas5482:40

fatmaipek:100

Kalan:400

Asbelove

yehan:50

savas5481:40

Feryalnur:100

Kabilarda:60

fatmaipek:100

Kalan:400

Son düzenleme:
Sevdemm inşAllah sonucun çok çok güzel çıksın hep güzel haberler gelir inşAllah.

Rochak inşAllah hamilesindir cnm benimm heyecanla bekliyorum.

Özlem ben geldim sen yoksun be gülommm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…