RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

şafak sabah oluyor,bugün nöbetten çıktım iki saatlik uykuyla duruyorum,birazdan gidip yatacam,sarhoş gibi yim(sanki kaç kere sarhoş olmuşsam)
yarın inşallah dayanırım test bakmamak için ,belki de uyandığımda kırmızı kart görmüş olurum bilemiyorum
Allah ım sen hayırlısını ver yarabbim,hepinizi öpüyorum iyi geceler,inşallah oylamalarda topiğimiz rekor kırar

şimdi nasıl bekliyolardır sonuçları, bizde öğretmenlerimize hemen sormaya başlardık okudunuz mu diye ,:44: vay be ne günlerdi

ayyy sorma her tenefüs her ders okudunuz mu diye peşimde dolanıyolar..ben de sorarsanız 5 puanınızı kırarım diyorum, çıt yok, sanki okusam saklayacam allah allaaaahhh

Canım inşAllah kırmızı kart değilde pozitif sonuç gelecek iyisimi dayanmada test yap

rochak meraktan çatlarım bak testi alır almaz hemen yaz buraya olur mu canım...inşallah inşallaaaaaaaahhh hamilseindir hcg 986547784734647766347 olsun ama değilsen de sabah kırmızılar gelmiş olsun çünkü benim için kırmızı görmek negatif görmekten iyidir

hahahhahaa yok ablam yaaa çok severler aslında bakma...sadece belli kurallarım vardır onları aşarlarsa vay hallerine

EEE tabi kurallar olacak yoksa hababam sınıfınadöner sınıfın ama işte kıyamıyom ben yinede

Canım eşin bu akşam evde sanırsam testi yeniledin mi yumurtlama testii.

Son düzenleme:

EEE tabi kurallar olacak yoksa hababam sınıfınadöner sınıfın ama işte kıyamıyom ben yinede

Canım eşin bu akşam evde sanırsam testi yeniledin mi yumurtlama testii.

ayyyy ablaaaaamm kasık ağrım yokk, akıntımda bitti, hiç bi belirtim yok çatladı yüksek ihtimal.iyiki de dün gelmiş yani.eşim evde şuan ama testim kalmadı... zaten 2 gün oldu üstüste bugün de olmayıversin

boyle hocaya can gurbannnnnn...rochak ins kirmizililar gelmeyeek...bize yine halay cekmek duser sirt agrim var benimdeee ilaclarin etkisiyle erken gelecek sanirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…