- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.861
Abloşum baktım kimse yok buralarda ben de yazılı okudum, bir sınıfı bitirdim bile. ama pc açıktı kopuyo heralde sayfa açık yoksa
Kolay gelsin cnm kaç sınıf daha var?
3 sınıf daha var, her gün bi tane okuyacağım diye plan yaptım cumaya kadar bitecek
şimdi nasıl bekliyolardır sonuçları, bizde öğretmenlerimize hemen sormaya başlardık okudunuz mu diye ,:44:vay be ne günlerdi
Ya varyaa tam eli maşalı hocasın heee.Lisedeyken en çok edebiyat öğretmenimi severdimm.Hey gidi günler heyyyyy
şafak sabah oluyor,bugün nöbetten çıktım iki saatlik uykuyla duruyorum,birazdan gidip yatacam,sarhoş gibi yim(sanki kaç kere sarhoş olmuşsam)
yarın inşallah dayanırım test bakmamak için ,belki de uyandığımda kırmızı kart görmüş olurum bilemiyorum
Allah ım sen hayırlısını ver yarabbim,hepinizi öpüyorum iyi geceler,inşallah oylamalarda topiğimiz rekor kırar
şafak sabah oluyor,bugün nöbetten çıktım iki saatlik uykuyla duruyorum,birazdan gidip yatacam,sarhoş gibi yim(sanki kaç kere sarhoş olmuşsam)
yarın inşallah dayanırım test bakmamak için ,belki de uyandığımda kırmızı kart görmüş olurum bilemiyorum
Allah ım sen hayırlısını ver yarabbim,hepinizi öpüyorum iyi geceler,inşallah oylamalarda topiğimiz rekor kırar
hahahhahaa yok ablam yaaa çok severler aslında bakma...sadece belli kurallarım vardır onları aşarlarsa vay hallerine
EEE tabi kurallar olacak yoksa hababam sınıfınadöner sınıfın ama işte kıyamıyom ben yinede
Canım eşin bu akşam evde sanırsam testi yeniledin mi yumurtlama testii.
boyle hocaya can gurbannnnnn...rochak ins kirmizililar gelmeyeek...bize yine halay cekmek dusersirt agrim var benimdeee ilaclarin etkisiyle erken gelecek sanirimm
Alppın daha iyi olamana çok seviniyorum habibtemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?