- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.901
yaa abla beni niye sormuyorsun yaa:84::84::84::84::84:
Yerim seni bennn Soracaktım ama sen önce davrandın.Bugün nasılsın bakalım en'lerin şampiyonu
Eğlence işte kafan dağılıyor ne güzel devam et.Bende paylaşıyorum burada ama benim 1.lik umudum pek yokta 1 oyda 1 oydurr
bana niye cevap vermiyorsun ama
ablamm sen bizim kalbimizde birincisin ya o yeter gerisi teferruat
mrb cnm vermedim cnm ikisini aynı anda yurutuyorum olursa olur diyorum kısmet cnm uç arkadaşa benden50 tane cnm sende durumlar nasılHerkese günaydınnn güzel bir gün diliyorummm.
Asbeciğimm rüyan gerçek olsun inşAllahhhhhhhhhhhhtabi sadece hamile olduğun tarafı
Neşeciğim çok geçmiş olsun cnm inşAllah ameliyata gerek kalmaz.Bebek çalışmalarına ara mı verdin cnm.
tşk ederim cnm benim sen nasılsın peki tatlım tam geçmedi ama çok şukur daha iyiyim inşş ameliyata gerak kalmadan atlatırm uzun bir sure egzersize devam anlıyacağın cnm
Herkese günaydınnn güzel bir gün diliyorummm.
Asbeciğimm rüyan gerçek olsun inşAllahhhhhhhhhhhhtabi sadece hamile olduğun tarafı
Neşeciğim çok geçmiş olsun cnm inşAllah ameliyata gerek kalmaz.Bebek çalışmalarına ara mı verdin cnm.
ablamm sen bizim kalbimizde birincisin ya o yeter gerisi teferruat
kızlar rainbowcum ve gamyoncudan başka aday arkadaşlarımız varsa bana bilgi verebilirmisiniz hemen onların oylarınıda kullanayım bari özlemcim yokmu yoksa uzulurum ennnnn komik arkadaşım o benim
kızlar rainbowcum ve gamyoncudan başka aday arkadaşlarımız varsa bana bilgi verebilirmisiniz hemen onların oylarınıda kullanayım bari özlemcim yokmu yoksa uzulurum ennnnn komik arkadaşım o benim
olurmu cnm benim hemen gidim oylarımı verim dedim ayağımın tozuyla tatlım bbenim ayrıca çok tşk ederim iyiyim cnm yaaa öyle duşunme
herkese merhaba kızlar şu rüyalarınızı görünce yazayım dedim
bende hamile olduğum ay hem doğurduğumu hem test yapıp pozitif çıktığını gördüm
hatta düşünüyorum diye gördüm diyordum
inş. sizinkilerde çıkar
mrb cnm vermedim cnm ikisini aynı anda yurutuyorum olursa olur diyorum kısmet cnm uç arkadaşa benden50 tane cnm sende durumlar nasıl
aminnnnnn inş hayırlısı olsun cnmHadi hayırlısı inşAllahh.Ben reglimi bekliyorum cnm dr.a gideceğim inşAllahh.Bakalım ne derse artık ,yumurta takibi istiyorum hayırlısı inşAllahhh hepimiz için.
heheheehe
Tam üstüne bastın en komik kk üyesi adayımız da öz_lem gerçi o kendini komik olarak görmese de
Bak neşecim sende onayladın vallaa
tamam işte hemen kaldırıyorum test edilmiş onaylanmıştır özlemmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?