RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

herkese merhaba kızlar şu rüyalarınızı görünce yazayım dedim
bende hamile olduğum ay hem doğurduğumu hem test yapıp pozitif çıktığını gördüm
hatta düşünüyorum diye gördüm diyordum
inş. sizinkilerde çıkar

mrb cnm vermedim cnm ikisini aynı anda yurutuyorum olursa olur diyorum kısmet cnm uç arkadaşa benden50 tane cnm sende durumlar nasıl

kızlar rainbowcum ve gamyoncudan başka aday arkadaşlarımız varsa bana bilgi verebilirmisiniz hemen onların oylarınıda kullanayım bari özlemcim yokmu yoksa uzulurum ennnnn komik arkadaşım o benim

tşk ederim cnm benim sen nasılsın peki tatlım tam geçmedi ama çok şukur daha iyiyim inşş ameliyata gerak kalmadan atlatırm uzun bir sure egzersize devam anlıyacağın cnm

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah ameliyata da gerek kalmadan canımmm ben de iyiyim çok şükür iş ev arası mekik dokuyup duruyoruz işte

Sağol ablammm inşallahhh inşallahhhhh Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhh

ablamm sen bizim kalbimizde birincisin ya o yeter gerisi teferruat

Sonuna kadar katılıyorum ablammmm

kızlar rainbowcum ve gamyoncudan başka aday arkadaşlarımız varsa bana bilgi verebilirmisiniz hemen onların oylarınıda kullanayım bari özlemcim yokmu yoksa uzulurum ennnnn komik arkadaşım o benim

heheheehe
Tam üstüne bastın en komik kk üyesi adayımız da öz_lem gerçi o kendini komik olarak görmese de
Bak neşecim sende onayladın vallaa

Teşekkür ederim cnm en komik üyede Özlem Duygusalda Yehan ve firar perest aday cnm.Firarperest başka bir yerdede aday aklıma gelmedi şimdi..Duygusalda Yehana firarperestede diğer yerde verdim kardeş payı

olurmu cnm benim hemen gidim oylarımı verim dedim ayağımın tozuyla tatlım bbenim ayrıca çok tşk ederim iyiyim cnm yaaa öyle duşunme

şaka yaptım canım ya oy için teşekkürler

ragindam ne kadar güzel birşey bu
inşallah bende bu ay hamişim diyebilirim

Leylam123

rmzeynep:60

Yehan:60

oz_lem:100

Rochak:50

savas5481:30

Feryalnur:100

asbelove:100

RainbowColors:61

lex:20

raginda:10

fatmaipek:60

nese77:50

Kalan:300

Feryalnur

yehan:50

Asbelove:100

Kabilarda:60

savas5482:40

fatmaipek:100

Kalan:350

Asbelove

yehan:50

savas5481:40

Feryalnur:100

Kabilarda:60

fatmaipek:100

Kalan:350

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…