- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.881
kızlarr pc yi eşime bırakmam gerekiyorişi varmış beyimizin
eğer işi çabuk biterese geleceğim yine
şafak sabah oluyor,bugün nöbetten çıktım iki saatlik uykuyla duruyorum,birazdan gidip yatacam,sarhoş gibi yim(sanki kaç kere sarhoş olmuşsam)
yarın inşallah dayanırım test bakmamak için ,belki de uyandığımda kırmızı kart görmüş olurum bilemiyorum
Allah ım sen hayırlısını ver yarabbim,hepinizi öpüyorum iyi geceler,inşallah oylamalarda topiğimiz rekor kırar[/QUOTE
canım inşallah hamilesindir
Günaydın canım,inşaallah dualarımız kabul olur.
Savaş teşekkür ederim cnm
gumus hg. şekerimiyi günlerde kullan masa çok şık duruyor.
asbeciğim aşağıdaki linkteki ürün sperm morfoloji için bir araştır cnm
GNC - PYCNOGENOL - 50 mg - 60 caps
anammm
kimse yok topikte
günaydın şekerlerrrr bugün acaip uykum var yaaaa halbuki akşam 10dan beri uyuyorum
Sağolasın ablammm bi bakayım neymiş ne değilmiş
akşam rüyamda hamile olduğumu öğrendim kan testiyle ama ertesi gün şekerim yükseliyor acaip bir şekilde bebeğe bişey oldu mu diye korkuyoruz ancak bişey olmadığını öğrenince acaip içim rahatlıyordu ne demek olduğunu bilmiyorum ama bebişin orada olduğunu bilmek bile harikaydııııııııı
mrb arkadaşlar inş herkes iyidir bir suredir giremiyorum sağlık sorunlarından öturu akşamda çok erken yatıyorum kızlar ev işi yemek derken gun bitiyor geçmişe bakamadım yeni hamişlerimiz varsa hayırlı olsun yeni arkadaşlarımızda hoşgelmişler oylamalar başlamış hemen oylarımı kullanayım kaçırsaydım uzulurdum sıradaki arkadaşlarma 50 tane dua okuyorum hemen allah kabul etsin bende genel olarak iyi sayılırım ama bu fizik egzersizleri beni yoruyor kızlar yaa ama herzaman aklımdasınız sizi seviyorum
hoşgeldin tatlımmm
tşk ederim cnm benim sen nasılsın peki tatlım tam geçmedi ama çok şukur daha iyiyim inşş ameliyata gerak kalmadan atlatırm uzun bir sure egzersize devam anlıyacağın cnmSağol bacımmmmm
Neşemmm şimdi nasılsın daha iyisindir inşallahhh
tşk ederim cnm benim sen nasılsın peki tatlım tam geçmedi ama çok şukur daha iyiyim inşş ameliyata gerak kalmadan atlatırm uzun bir sure egzersize devam anlıyacağın cnm
Herkese günaydınnn güzel bir gün diliyorummm.
Asbeciğimm rüyan gerçek olsun inşAllahhhhhhhhhhhhtabi sadece hamile olduğun tarafı
Neşeciğim çok geçmiş olsun cnm inşAllah ameliyata gerek kalmaz.Bebek çalışmalarına ara mı verdin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?