RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yehancimmm gelmedi bugun doktor kontrolu vardi...cok merak etttimm,,,ins bebisi saglikli sekilde buyuyordur...

kızlarr pc yi eşime bırakmam gerekiyor işi varmış beyimizin

eğer işi çabuk biterese geleceğim yine

savas hamılemısın canım :)))))))))))))))))))

ınanmıyorum ya nasıl mutlu oldum canım yaaaaaaaaaa

ben sehır dısındaydım bır de cok ıyı grıp oldum ılgılenemedım soramadım canım tekrar. ksura bakma ALLAH tamamına erdırsın canım. nasıl ogrendın falan bıraz anlatsana :)))))))

günaydın şekerlerrrr bugün acaip uykum var yaaaa halbuki akşam 10dan beri uyuyorum

Sağolasın ablammm bi bakayım neymiş ne değilmiş
akşam rüyamda hamile olduğumu öğrendim kan testiyle ama ertesi gün şekerim yükseliyor acaip bir şekilde bebeğe bişey oldu mu diye korkuyoruz ancak bişey olmadığını öğrenince acaip içim rahatlıyordu ne demek olduğunu bilmiyorum ama bebişin orada olduğunu bilmek bile harikaydııııııııı

mrb arkadaşlar inş herkes iyidir bir suredir giremiyorum sağlık sorunlarından öturu akşamda çok erken yatıyorum kızlar ev işi yemek derken gun bitiyor geçmişe bakamadım yeni hamişlerimiz varsa hayırlı olsun yeni arkadaşlarımızda hoşgelmişler oylamalar başlamış hemen oylarımı kullanayım kaçırsaydım uzulurdum sıradaki arkadaşlarma 50 tane dua okuyorum hemen allah kabul etsin bende genel olarak iyi sayılırım ama bu fizik egzersizleri beni yoruyor kızlar yaa ama herzaman aklımdasınız sizi seviyorum

canım inşallah rüyan gerçek olur tatlımm

hoşgeldin neşem nasılsın oylarında beni unutma (iyice yüzsüz oldum hee)
çok geçmiş olsun umarum bir an önce sağlığına kavuşursun

Herkese günaydınnn güzel bir gün diliyorummm.

Asbeciğimm rüyan gerçek olsun inşAllahhhhhhhhhhhhtabi sadece hamile olduğun tarafı

Neşeciğim çok geçmiş olsun cnm inşAllah ameliyata gerek kalmaz.Bebek çalışmalarına ara mı verdin cnm.

Son düzenleme:
Leylam123

rmzeynep:60

Yehan:60

oz_lem:100

Rochak:50

savas5481:30

Feryalnur:100

asbelove:100

RainbowColors:61

lex:20

raginda:10

fatmaipek:60

Kalan:350

Feryalnur

yehan:50

Asbelove:100

Kabilarda:60

savas5482:40

fatmaipek:100

Kalan:400

Asbelove

yehan:50

savas5481:40

Feryalnur:100

Kabilarda:60

fatmaipek:100

Kalan:400

yaa abla beni niye sormuyorsun yaa:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…