RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ablacım iyiyim çok şükür, sen nasılsın ?

Offff çok güzeldi, çok heyecanlıydı. Kesemiz de bebeğimiz de yerli yerinde çok şükür, bir sıkıntı yok. Dün doktorum tam 2 ay 2 günlük dedi. 9. haftama girdim yani bugün itibariyle. Beni gayet iyi buldu doktorum, moralin yüksek ve seni çok iyi gördüm dedi. 1 Kilo almışım ona takıldım biraz. Bunun dışında kan ve idrar verdim, testler için. Bugün aradım sonuçlarımı öğrendim, tiroid normalin biraz üstündeymiş ama çok önemli değil ve ilaç bile kullanmana gerek yok ama 2 ay sonrasında tekrar bi test yaparak kontrol edicez dedi. Kızamıkcık, toksoplazma sonuçlarım da negatif, bir sıkıntı yok. Yalnız idrar yollarında biraz enfeksiyon var dedi, ilaç yazdı o an konuşurken. Sabah akşam tok karnına 1 tane içiceksin dedi, eşim de hem sonuçlarımı hem de reçetemi almaya gitti, ilacımı da almış, bu akşam başlayacam hemen. Düşük olmaması için dikkatli içmem gerekiyormuş. Folik asitimi yeterli buldu ama bitene kadar devam edim yarım bırakmim diyorum. Bebeğimin boyu 2 cm. İyiyiz yani, çok şükür bir sıkıntımız yok..

Bende iyiyim cnm saol..

Maaşallah :118: ne güzel haberler bunlarrr..Hep böyle güzel haberler duyacağız inş.Yerim o boylarını 2 cnm oldu demek

Bende iyiyim cnm saol..

Maaşallah :118: ne güzel haberler bunlarrr..Hep böyle güzel haberler duyacağız inş.Yerim o boylarını 2 cnm oldu demek

evet ablacım yaaa 2 cm olmuş bebişim. Kalp atışları da maşallah çok iyi. 160 dedi doktor.

bugün iğneden sonraki 15. günüm bakıp geleyim o zaman

anaağğmmmm çok heyecanlandımmmmm ben şahit olmak istiyorum bu anaaaa

raginda aynı durum bende de var. Dudaklarım ve ellerim kuruyor, yüzüm de pul pul dökülüyor, o da kuru. Arko nemin zeytinyağlı kremi var ondan sürüyorum sık sık iyi geliyor. Bu kurumalar normal mi bilemiyorum

inşallah kucağınada alacaksın canım

Canımmm hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şu an ne yaşadığını çok iyi hissedebiliyorum ama nolur umutlarımızı çoğaltarak başlayalım yeni aya.O neşeni kaybetme olurmu biz buradayız her zaman yanındayız dualarımızla bu ay değilse bile gelecek ay oda olmadı sonraki ay inşAllah gelecek sıpalarr...Umutla devamm

Canım daha önce bir gebelik yaşamıştın değil mi sen.Yanlışmı hatırlıyorum

doğru 7 w lık ken kalp atımları durmuştu

bu arada bugün güzel bir haber aldım ,ablamın 7 yaşında bir oğluve 8 aylık bir kızı var sıkı durun 4 aylık hamileymiş şu anda şok geçiriyor

rochakcimmm insallah iyi haberlerl gelirsin...olmadiysada gelecek ay..saglikli bir insansin eminimki olacak...allahim hakkinda hayirlisini versin...benimde bugun8.gunumm hicbir belirti bir agri yokk...sadece arada midem bulaniyor...ve akintimda yok...bende umutlu degilimmm...yehancigimmm dun seni bekledim gecee merak ettimm cok sukur iyi haberler gelmissin cok sevindimm findigini yerim ben allahim hayirlisiyla kucagina almasini nasio etsinnnnn habibte,,,ablacimmm sanada selamlar nasilsin habibtemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…