- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.961
bugün iğneden sonraki 15. günüm bakıp geleyim o zamanRochakcığım çatlatma iğnesinin etkinliği 12 gün sonra biter cnm...
Ablacım iyiyim çok şükür, sen nasılsın ?
Offff çok güzeldi, çok heyecanlıydı. Kesemiz de bebeğimiz de yerli yerinde çok şükür, bir sıkıntı yok. Dün doktorum tam 2 ay 2 günlük dedi. 9. haftama girdim yani bugün itibariyle. Beni gayet iyi buldu doktorum, moralin yüksek ve seni çok iyi gördüm dedi. 1 Kilo almışımona takıldım biraz. Bunun dışında kan ve idrar verdim, testler için. Bugün aradım sonuçlarımı öğrendim, tiroid normalin biraz üstündeymiş ama çok önemli değil ve ilaç bile kullanmana gerek yok ama 2 ay sonrasında tekrar bi test yaparak kontrol edicez dedi. Kızamıkcık, toksoplazma sonuçlarım da negatif, bir sıkıntı yok. Yalnız idrar yollarında biraz enfeksiyon var dedi, ilaç yazdı o an konuşurken. Sabah akşam tok karnına 1 tane içiceksin dedi, eşim de hem sonuçlarımı hem de reçetemi almaya gitti, ilacımı da almış, bu akşam başlayacam hemen. Düşük olmaması için dikkatli içmem gerekiyormuş. Folik asitimi yeterli buldu ama bitene kadar devam edim yarım bırakmim diyorum. Bebeğimin boyu 2 cm. İyiyiz yani, çok şükür bir sıkıntımız yok..
bugün iğneden sonraki 15. günüm bakıp geleyim o zaman
Bende iyiyim cnm saol..
Maaşallah:118: ne güzel haberler bunlarrr..Hep böyle güzel haberler duyacağız inş.Yerim o boylarını 2 cnm oldu demek
bugün iğneden sonraki 15. günüm bakıp geleyim o zaman
Heyeecanla bekliyorum kalbim sıkışıyorrrrrrrrrrrr Allahım nolur nasib etttttttttttttttt
hamdolsun ablacım iyiyiz,elleri ve dudaklarım çok kuruyor o kadar da su içiyorum halbuki :44: önümüzdeki hafta ailem gelebilir inş. onları bekliorum dört gözle.
heryerde kar yollardan nasıl korkuyorummmm :18:
gamyoncu inşşş tatlımm
Ablacım iyiyim çok şükür, sen nasılsın ?
Offff çok güzeldi, çok heyecanlıydı. Kesemiz de bebeğimiz de yerli yerinde çok şükür, bir sıkıntı yok. Dün doktorum tam 2 ay 2 günlük dedi. 9. haftama girdim yani bugün itibariyle. Beni gayet iyi buldu doktorum, moralin yüksek ve seni çok iyi gördüm dedi. 1 Kilo almışımona takıldım biraz. Bunun dışında kan ve idrar verdim, testler için. Bugün aradım sonuçlarımı öğrendim, tiroid normalin biraz üstündeymiş ama çok önemli değil ve ilaç bile kullanmana gerek yok ama 2 ay sonrasında tekrar bi test yaparak kontrol edicez dedi. Kızamıkcık, toksoplazma sonuçlarım da negatif, bir sıkıntı yok. Yalnız idrar yollarında biraz enfeksiyon var dedi, ilaç yazdı o an konuşurken. Sabah akşam tok karnına 1 tane içiceksin dedi, eşim de hem sonuçlarımı hem de reçetemi almaya gitti, ilacımı da almış, bu akşam başlayacam hemen. Düşük olmaması için dikkatli içmem gerekiyormuş. Folik asitimi yeterli buldu ama bitene kadar devam edim yarım bırakmim diyorum. Bebeğimin boyu 2 cm. İyiyiz yani, çok şükür bir sıkıntımız yok..
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa ışığa tut cnm yokmu gölge falan
inşallah kucağınada alacaksın canım
Canımmm hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şu an ne yaşadığını çok iyi hissedebiliyorum ama nolur umutlarımızı çoğaltarak başlayalım yeni aya.O neşeni kaybetme olurmu biz buradayız her zaman yanındayız dualarımızla bu ay değilse bile gelecek ay oda olmadı sonraki ay inşAllah gelecek sıpalarr...Umutla devamm
Canım daha önce bir gebelik yaşamıştın değil mi sen.Yanlışmı hatırlıyorum
sağol canım çok teşekkür ederim ama ben senin testin resmini istiyorum yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?