- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.001
Canım yumurtladığın günden sonra bugün kaçıncı gün.2.kez yumurtladınya hani?
bende konusacamm konusabilirsem...bazen erkekler etkilenebiliyor bazi kisilerden...ben esimi grcekten cok seviyorum...mesaj attim dayanamadim daha cocuk gibi davraniyor...belkide kirildik uzulduk ama ins bu kirginlik bu sikinti uzerimizden gider...bebisimiz olur ve mutlu oluruz...allahim herkese mutlu bir yuva bir bebek versin...
rochakcimmm insallah iyi haberlerl gelirsin...olmadiysada gelecek ay..saglikli bir insansin eminimki olacak...allahim hakkinda hayirlisini versin...benimde bugun8.gunumm hicbir belirti bir agri yokk...sadece arada midem bulaniyor...ve akintimda yok...bende umutlu degilimmm...yehancigimmm dun seni bekledim gecee merak ettimm cok sukur iyi haberler gelmissin cok sevindimm findigini yerim ben allahim hayirlisiyla kucagina almasini nasio etsinnnnn habibte,,,ablacimmm sanada selamlar nasilsin habibtemmm
Rimelciğim oy için teşekkürler bitanem
Eşini çözmüşsün harikaböylece sorunu çözmedede çok güzel bir yol bulmuşsun.Erkek çocuklar için babalarına yakın olmak çok önemli eşinin bu şekilde yakınlaşıyor olabilmesi kötü tabi.Aynen devam et daha sıcak şefkatli sevgi dolu ol ( ki olduğunu biliyorum ) bu sorunuda çözeceksin cnm.
Eşinin değerine gelince cnm morfolojinin geniş çaplısını düşün cnm.Morfoloji dışardan ilk bakışta anlaşılan bir şey dna hasarda geniş çalışma sonucu anlaşılabiliyor.Bence bu testi bir araştır çok maliyetli deilse yaptır yumurta takibinide ona göre yaptırırsın yada karar senin cnm.İnşAllah güzel haberlerin hep burada olursun.Sık sık gel özletme kendinii.
inşallah cnm ya hem gecikip hem testte negatifi görünce kötü oluyor.
yumurtlama zamanına göre cuma günü normal günüm oluyor hayırlısı artık
Habibtem çok şükür iyiyiz, canım benim merak etmişsin beni. Enazından 1 kişi tarafından bile olsa merak edilmek güzel bi duygu. Amiin canım inşallah, darısı senin de başına. En kısa zamanda sende bebişine kavuşursun inşallah..
aşk olsun yehanım yabiz seni merak etmiyor muyuz?:26::26::26:
habibtem sorduğu için sormadım ben
bende konusacamm konusabilirsem...bazen erkekler etkilenebiliyor bazi kisilerden...ben esimi grcekten cok seviyorum...mesaj attim dayanamadim daha cocuk gibi davraniyor...belkide kirildik uzulduk ama ins bu kirginlik bu sikinti uzerimizden gider...bebisimiz olur ve mutlu oluruz...allahim herkese mutlu bir yuva bir bebek versin...
etmiyosunuz tabiiiiii nerdeyse 2 gün girmedim biriniz merak edip sormamış bile benii
öyle olsuunnn
etmiyosunuz tabiiiiii nerdeyse 2 gün girmedim biriniz merak edip sormamış bile benii
öyle olsuunnn
ablam o kadar şey yazmıstım topık attı benı dısarı.. silindi güzelcik mesajcıklarım.. ablaların en ablası rainbowcumm..gecıktırmemın sebebi , eşimin çogu erkek gibi spermi konusunda hassas olması,spermıyogram yaptırmaya bile zorla goturmem,sonucu beklerken suratının aldıgı hal ve sonucu alınca sevıncten ne yapacaını sasırması.. eger boyle bi ihtimal war gel teste gıdelım dersem, nasıl bi ruh halıne gırer bılmıyorum..3 ben onu guzel besleyım,guzel caylar yapayım,oyle gıdeyım yumurtlama takıbıne, olmassa 2. yumurtlama takıbı baslamadan doktora soylerım bu testi yapalım die, öyle cagırayım,normal spermıyograma gelır gibi olur,gerilmez.. yani malıyetınden degılde,huzurumuz kaçmasın.. 3 ay sonra deılde 6 ay sonra olsun ama huzurumuz olsun die ablam.. ALLAHIM senden razı olsun tüm desteğin için..bu kadar bilgili olmana hayranım,doktor da senın gıbı yorumladı.. ben sana daha cooookkkk soru sorarım
ewet canım, çok haklısın, erkekler sandıgımızdan daha duygusall,en azından bizimkiler,, ve o duygusallıkla bazen olmıcak kişilerin peşinden gidiyorlar, bazen de atsan atamaz satsan satamaz dediğimiz kişilerin yanlıs davranıslarına uyolar.. evlılık cok guzel sevdıgınleysen ama ben sunu anladım gülü severken dikeni de batıo bazen.. biraz sabır biraz sevgi biraz da rainbow ablamın topiii herseyın ilacı
topiimizin en duygusalııı, hepimiz seni de bebişini de çoookk seviyoruzzz,..
sag tarafim agirmaya basladiiiii ins bizim yumoslar spermlerle kaynasiyorlardirrrr
Selam kızlar, nasılsınız??Cepten girdiğim için kim var kim yok göremiyorum. Yehancım iyi haberlerle gelmeme sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?