RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım yumurtladığın günden sonra bugün kaçıncı gün.2.kez yumurtladınya hani?

cnm 21.günde yumurtlamıştım.yarın 14.gün oluyor sanırım çünkü geçen hafta perşembe regli olmam gerekiyordu.ondan cuma yapıcam test ozamana kadar gelmezlerse tabi.yarın test alayımda cuma sabah yaparım

Canım ohoooooooo daha neler yaşayacaksınız sen nolur tartışmada ayrılmayı yada başka olumsuz şeyleri düşünme çünkü aldatma şiddet olmadığı sürece tüm tartışmalar unutuluyorr

Habibtem çok şükür iyiyiz, canım benim merak etmişsin beni. Enazından 1 kişi tarafından bile olsa merak edilmek güzel bi duygu. Amiin canım inşallah, darısı senin de başına. En kısa zamanda sende bebişine kavuşursun inşallah..

ablam o kadar şey yazmıstım topık attı benı dısarı.. silindi güzelcik mesajcıklarım.. ablaların en ablası rainbowcumm..gecıktırmemın sebebi , eşimin çogu erkek gibi spermi konusunda hassas olması,spermıyogram yaptırmaya bile zorla goturmem,sonucu beklerken suratının aldıgı hal ve sonucu alınca sevıncten ne yapacaını sasırması.. eger boyle bi ihtimal war gel teste gıdelım dersem, nasıl bi ruh halıne gırer bılmıyorum..3 ben onu guzel besleyım,guzel caylar yapayım,oyle gıdeyım yumurtlama takıbıne, olmassa 2. yumurtlama takıbı baslamadan doktora soylerım bu testi yapalım die, öyle cagırayım,normal spermıyograma gelır gibi olur,gerilmez.. yani malıyetınden degılde,huzurumuz kaçmasın.. 3 ay sonra deılde 6 ay sonra olsun ama huzurumuz olsun die ablam.. ALLAHIM senden razı olsun tüm desteğin için..bu kadar bilgili olmana hayranım,doktor da senın gıbı yorumladı.. ben sana daha cooookkkk soru sorarım

inşallah cnm ya hem gecikip hem testte negatifi görünce kötü oluyor.
yumurtlama zamanına göre cuma günü normal günüm oluyor hayırlısı artık

ewet canım ya bılıorum o şeyi yaşadım 1 defa.. sinir küpü olmustum 17 gün.. inşallah hamişsindir canım.. en önemlisi hayırlı sağlıklı ömürlü bebişlere hamiş kalalım..

aşk olsun yehanım ya biz seni merak etmiyor muyuz?:26::26::26:
habibtem sorduğu için sormadım ben

ewet canım, çok haklısın, erkekler sandıgımızdan daha duygusall,en azından bizimkiler,, ve o duygusallıkla bazen olmıcak kişilerin peşinden gidiyorlar, bazen de atsan atamaz satsan satamaz dediğimiz kişilerin yanlıs davranıslarına uyolar.. evlılık cok guzel sevdıgınleysen ama ben sunu anladım gülü severken dikeni de batıo bazen.. biraz sabır biraz sevgi biraz da rainbow ablamın topiii herseyın ilacı

aldatmaa olmadi aslinda yakaladimmm...zaten pisman oldu...eski kiz karkadasina mesajlarini okudumm...yanindayken bile mseaj atiyordu...eee allahim gormesini istedikten sonra hicbir guc durduramaz...sinra konustuk neden oldugunu anlayisla karsiladimm..aman su erkekler yaaa...her halleri sorun yaaayehancigim vallahi aklimdaydin tum gun geklmeni bekledim...cok sukur iyi haberler geldin sevinmemize neden oldun...hersey gececek ve bende mutlu huzurlu bir yuvada cocuklarimi buyutuyor olacam allahimin izniyle ve sizin dualarinizlaa

Canım çok güzel kararlar aldın ailenin huzuru mutluluğu adına maaşallah çok fedakarsın.Rabbim mükafatınıda versin inşAllahhhh.Sorularını hep bekliyorum dilim döndüğünde artık

evet canimmm bir bize geldiklerindee duygusallik yok oluyorr..bizm dediklerimiz havaya ucuyor saglik olsun ne diyelimmmmmm...rainbowww ablammm iyiki varsinn...sen cok yasa mutlu yasaaaaaa....esimle gorucu usulu ile tanismadik birbirmizi severek evlendikk...isteee catisiyoruz arada en son ki buyuktu insallah birdaha olmaz...ben bazi seyleri sineye cekecemm..konusacamm bakalim ne olacak..

Selam kızlar, nasılsınız??Cepten girdiğim için kim var kim yok göremiyorum. Yehancım iyi haberlerle gelmeme sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…