- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.981
36Ablana MaaşAllah cnm benimm sanada nasib olsun sağlıkla inşşşş.Ablan kaç yaşında peki?
rochakcimmm insallah iyi haberlerl gelirsin...olmadiysada gelecek ay..saglikli bir insansin eminimki olacak...allahim hakkinda hayirlisini versin...benimde bugun8.gunumm hicbir belirti bir agri yokk...sadece arada midem bulaniyor...ve akintimda yok...bende umutlu degilimmm...yehancigimmm dun seni bekledim gecee merak ettimm cok sukur iyi haberler gelmissin cok sevindimm findigini yerim ben allahim hayirlisiyla kucagina almasini nasio etsinnnnn habibte,,,ablacimmm sanada selamlar nasilsin habibtemmm
Hapiptem ben iyiyim sen nasılsın fıstığımm
Rimelciğim iyi haberlerle geldin cnm inşAllahh.Bu arada En'lere oylarını bekliyoruzzz :118:
Fatma'cığım varmı bir haber cnm.Gelen giden yeni test
henüz gelen yok rainbow bugün 6.gün bitti cuma test yapmayı düşünüyorum tekrar yine negatif çıkarsada haftaya dr.a giderim neden gelmedi benimkiler diye .böyle beklemeside kötü gelecekse gelse kımızılar yada şöyle testte görsem çift çizgiyi
inşaallahhhhhhhh yapacağın ilk testte çift çizgiyi görürsün canımm..
henüz gelen yok rainbow bugün 6.gün bitti cuma test yapmayı düşünüyorum tekrar yine negatif çıkarsada haftaya dr.a giderim neden gelmedi benimkiler diye .böyle beklemeside kötü gelecekse gelse kımızılar yada şöyle testte görsem çift çizgiyi
inşallah cnm ya hem gecikip hem testte negatifi görünce kötü oluyor.
yumurtlama zamanına göre cuma günü normal günüm oluyor hayırlısı artık
iyii akşamlar herkese... offf yaaa aynı durumdayım 2- 3 günlük bi gecikme var ve elde var sıfır canım çok sıkkın. göğüslerim ağırıyordu tek belirti olarak ama bu akşam o da yok... hayırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?