RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

iyi dileklerin için tşk ederim alppin im sen nasılsın

Leylam123

rmzeynep:60

Yehan:60

oz_lem:100

Rochak:50

savas5481:30

Feryalnur:100

asbelove:100

RainbowColors:61

lex:20

raginda:10

fatmaipek:60

nese77:50

Kalan:300

Feryalnur

yehan:50

Asbelove:100

Kabilarda:60

savas5482:40

fatmaipek:100

Kalan:350

Asbelove

savas5481:40

Kalan:350

en daha iyiyinmmm canlarim...ablacimmm bende abseloveye 50 tane aliyorummm...bitirince diger arkadslara alacamm...

Leylam123

Yehan:60

Rochak:50

savas5481:30

asbelove:100

fatmaipek:60

Feryalnur

Asbelove:100

savas5482:40

rochak:50

Asbelove

savas5481:40

ALPPIN:50

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:
Hapiptem ben iyiyim sen nasılsın fıstığımm

Rimelciğim iyi haberlerle geldin cnm inşAllahh.Bu arada En'lere oylarını bekliyoruzzz :118:

enlerimize oy verdim.rainbowuma,gamyoncuma,firarperestime,hayatımsınavıma,yehanıma,özlemime hepiciinize veridm canlarım..kacırdıgım warsa bana söyle ablam.. ii haberler demıyeyım de daha iiim diyeyim doktora mail cevabım geldi pazartesi sabah aldım.. ama younluktan giremedimm topiimize.. aynen şöyle yazmıs "bu mıktarda alkol alımından sorun cıkcagını zannetmem.. sayı iyi ama hareketlilikte problem olabilir..ben daha ziyade dna hasar testi yaptırmanızı öneririm" die.. normalde hsg den 3 ay sonra yanı gelecek ay doktor cağırmıstı.. ama gecen gece anlattıgım problemden dolayı ertelemeyi düşünüyorum.. sonucta bana hormon verilcek, ben o kadar yedıgıme içtiğime dikkat edicem, ohh beyimiz arakasıyla babasıyla içecek.. en sonunda cumartesi gecesi konsere gıdıyorduk, yolda konustum.. dedim ben artık işini bebek düşünmicem,az aglamadım, o yuzden gezicem,hoplıcam zıplıcam,hatta senınle her ıctıınde oturup içicem, şimdiye kadar düşndüm de ne oldu, dedim.. o da "boyle davranırsan ne olur?" dedi.. bende " ne olcak canım zaten bişe olduugu yok, olursa da boş gebelık filan olur,zor bela hamıle kaldıımda da gelişemeden düşer" dedim.. sonrasında da etraflıca konustuk, aıleden cevreden aldıgımız kulturlerı uyumlastırarak yasıcaz, zaten benım davrandıgım sekılde ki, ben onuda dusunuodum eskıden de.. tahtalara vurayım daha içmedi.. bir de şunu anladım.. babasının tek şefkatli oldugu zaman içtiği zaman ,ona yakın olmak için psikolojik olarak boyle davranıyo.. o yuzden ben de içmediği zamanlar hep şefkat,sevgi,aşk dolu olmaya karar verdim,o psikolojiyi kırmak için..

doktor işini de 3 ay sonraya bırakıcam.. cunku son 3 haftadır "o" konuda cozutmustu.. anca toparlar kendını diorum.. 2 ymurtlama takıbınden sonra aşılamaya gecerız sanırım.. o aşamada da dna hasar tesitini isticem.. de kafam da bişe war ablacım sen bılırsın, bu dna hasar testiyle morfoloji testi aynı mı oluo?

ve senın de dedıgın gıbı harektlılık problemımız warmıs..

Fatma'cığım varmı bir haber cnm.Gelen giden yeni test

henüz gelen yok rainbow bugün 6.gün bitti cuma test yapmayı düşünüyorum tekrar yine negatif çıkarsada haftaya dr.a giderim neden gelmedi benimkiler diye .böyle beklemeside kötü gelecekse gelse kımızılar yada şöyle testte görsem çift çizgiyi

inşaallahhhhhhhh yapacağın ilk testte çift çizgiyi görürsün canımm..

Rimelciğim oy için teşekkürler bitanem

Eşini çözmüşsün harika böylece sorunu çözmedede çok güzel bir yol bulmuşsun.Erkek çocuklar için babalarına yakın olmak çok önemli eşinin bu şekilde yakınlaşıyor olabilmesi kötü tabi.Aynen devam et daha sıcak şefkatli sevgi dolu ol ( ki olduğunu biliyorum ) bu sorunuda çözeceksin cnm.

Eşinin değerine gelince cnm morfolojinin geniş çaplısını düşün cnm.Morfoloji dışardan ilk bakışta anlaşılan bir şey dna hasarda geniş çalışma sonucu anlaşılabiliyor.Bence bu testi bir araştır çok maliyetli deilse yaptır yumurta takibinide ona göre yaptırırsın yada karar senin cnm.İnşAllah güzel haberlerin hep burada olursun.Sık sık gel özletme kendinii.

Canım yumurtladığın günden sonra bugün kaçıncı gün.2.kez yumurtladınya hani?

iyii akşamlar herkese... offf yaaa aynı durumdayım 2- 3 günlük bi gecikme var ve elde var sıfır canım çok sıkkın. göğüslerim ağırıyordu tek belirti olarak ama bu akşam o da yok... hayırlısı olsun artık

bende konusacamm konusabilirsem...bazen erkekler etkilenebiliyor bazi kisilerden...ben esimi grcekten cok seviyorum...mesaj attim dayanamadim daha cocuk gibi davraniyor...belkide kirildik uzulduk ama ins bu kirginlik bu sikinti uzerimizden gider...bebisimiz olur ve mutlu oluruz...allahim herkese mutlu bir yuva bir bebek versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…