RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ayın 4 üne randevu aldım bakalım kadın doğum hastanesinden umarım gittiğime pişman olmam.arkadaş önermişti dr.u yumurta takibi konusunda iyiymiş. neyse kızlar ben çıkıyorum bugün otobüsle gidicem işe erkekn çıkmam lazım.

canım çıktım akşam aniden kusura bakma.

benim her ay bata 10 gün kala müthiş belim ve göğüslerim ağrırdı.merdiven inip çıkarken bile çok şişliğinifalan hissederdim.bel ağrımda önceden vururdu.bu ay göğsüm hiç acımadı desem yeridir.belim evet ağrıdı ama geçen aylara nazaran çok şiddetli değildi.günüm geçtikten sonra daha çok belim ağrıdı mesela.

hatta test yaptırmadan önceki akşam dedimki eşime acaba benim adet ağrılarım psikolojik falan mı yada kendimimi fazla dinliyorum.bu ay ameliyat telaşından kendimi dinlemeye fırsatım olmadı demek kendimde adet sancımı anlamadım falan dedim.

benim adete yakın sivilcem falan çıkmazdı zaten yağlı bir cildim var bende tek tük herdaim çıkıyor yani

Günaydın kızlar merhaba nasılsınız ??

Ben bugün pek bi keyifsizim. 1 saatten fazla oldu uyanalı ama midem kötü ve gerçekten kahvaltı yapacak durumda değilim..

Sadece meyve yiyebildim ve ilaçlarımı içtim..

Ablacım ben 210 tane okudum, ALLAH kabul etsin. Arkadaşlara bölüştürürsün.

hoşgeldin yehancım geçmiş olsun canım facebookta ki yarışma ne oldu
:26::26::26:

valla canım resim güzel ve doğal. Evlenmeden 15 gün önce çekinmiştik profesyonel bi fotoğrafçıya..

Amaaaaa destek azzz, İlk elemede listede olurum ama ilk 3 e girmem zor gibi..

Sen nasılsın ?

valla canım resim güzel ve doğal. Evlenmeden 15 gün önce çekinmiştik profesyonel bi fotoğrafçıya..

Amaaaaa destek azzz, İlk elemede listede olurum ama ilk 3 e girmem zor gibi..

Sen nasılsın ?

iyiyim canım batı bekliyoruz face kullansaydım inan destek olurdum canım
Yehan hg. canım Allah kabul etsin.Face kullanmıyorum cnm yoksa tüm oylarım sana bitanemmm

Sağol ablacım, biliyorum senin demene bile gerek yok..

Olsun kalpler bir..

Ben yine okurum ablacım, okudukça yazarım.

sen de iyisin demi ? ben anca kurtuluyorum gripten..

gamyoncu sağol canım sölemen yeterli..

Canım bişiler çekmeye başladı yavaş yavaş ama evde olan bişi değil.

Bu saatte bu hamburger isteği de neyin nesi anlamadım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…