RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

:118::118::118::118::118::118: senin ağzın bal yesin emiiiiiii inşallahhhhh inşalllllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İnşallah canım inşallah

Bende daha önce oğlan isteği vardı birara ama bu aralar bi kız çocugu hevesim var benimde Allah hayırlısını versin Sağlıkla İnşallah tatlımmm

Son düzenleme:
doğumdan benim kadar korktuğunu sanmıyorum. Ben ilk hamile kaldığımda her gece ağlıyodum nerdeyse. nasıl doğurucam korkuyorum die.

bu zamanla azalmaya başladı ama inan hala var o korku. ama korkma yaa, artık teknoloji çok gelişti. Belden bi iğne, belden altını hissetmiyosun pıt diye doğuruyosun. Artık epidüral yapıyolar zaten.

Bebek doğarken görüyosun, konuşuyosun falan güzel yani.

Canım al bendende o kadar ağlama olmadı ama korku var yani. Epidurel doğum riskliymiş canım ALLAH korusun felç kalma durumu olabiliyomuş. Çok iyi bir uzmanın yapması gerekmiş. Birde imza alıyorlarmış senden hani bişey olursa mesuliyet kabul etmiyorlarmış. Epidurel doguran arkadaşlar var ordan biliyorum. Hepsinde risk var gerçi ama bana sezeryan daha yakın geliyo gibi şuanki fikrim tabi zaman içinde ne olur bilemem. Ama korkunun ecele faydası yok bi şekilde çıkarıcaz artık Allah yardımcımız olsun canım. Elbet Allah sabrını veriyordur.

Birde canım sakın dogum videosu izleme bende hiç bakmıyorum insanda korku olunca başına ne geleceğini hiç bilmemek daha iyi bence. İnsan ister istemez etkilenir çünkü.

Son düzenleme:
yok canım izlemedim izlemem de valla. zaten korkuyorum hepten afakan geçiririm izlersem.

Epidural olan çoğu arkadaşım memnun. Hemen aynı gün ayağa bile kalktılar biraz da şans işi canım bunlar.

yok canım izlemedim izlemem de valla. zaten korkuyorum hepten afakan geçiririm izlersem.

Epidural olan çoğu arkadaşım memnun. Hemen aynı gün ayağa bile kalktılar biraz da şans işi canım bunlar.

Evt canım tabiki şans işi.. Benim arkadaşlarımda memnun kalmışlar bir sıkıntı olmadı çok şükür. İmza almaları falan biraz korkutuyo sadece. Allahın izniyle doğururuz inşallah canım hiç kafamıza takmayalım. Önümüzde uzun bir maraton var daha

valla doğumun kolay olanını hiç duymadım, illaki zor olucak ama en azından biz zorun biraz daha kolayını istiyoruz. Bana benzer inşallah, 15 dk da doğmuşum valla ben..

Hakkımızda hayırlısı canım, 1 taneyi doğurup yoluna koyalım da hele gerisi ALLAH kerim..

Elbette canım zorlukları olucak ama doğum bitipde bebeğini yanına getirdiklerinde insan bütün acısını sıkıntısını unutuyormuş herkez öyle diyor. Amin inşallah canım eli ayağı düzgün, sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

sağol canım sana da güzel uykular, ALLAH rahatlık versin. Ben de biraz kitap okuyayım, okurken gider zaten gözlerim..

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:41

oz_lem:100

savas5482:75

Toplam:565

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

RainbowColors:1

Kalan:605

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

RainbowColors:1

Toplam:505

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:
sevdem ben de okudum ama ben sallanmıyordum ve sadece ipe bağlı salıncak gibi bişeydi, salıncağı okuyunca da çok üzüldüm, halbuki hergece dualar okur yatarım, inancımdan şüphe etmeye başladım

Canım rüyalar o günkü ruh halinide yansıtıyor sonuçta her rüya ALLAHtan değil şeytaniii.Sakın ha ciddiye alma özlem ben bazen rüyalarda nelerle uğraşıyorum anlatsammmm ohoooooo.Hayrolsun de geç sadece..

Gelelim gelen giden yok olayını akşamları tv. karşısında yorgunluk ve hasta halim dolayısıyla uyyakaldıklarımın dışında gündüz sürekli buralardayım işlerimin arasında sürekli yazıyorum ama bakıp bakıp çıktığımda oluyor kimse yazmazsa bende ne yazayım ayolll.Kendi kendimle konuşmaktaa olmuyor ki.Sürekli gelenler belli fakat listedekilerden gelen çok az oysaki sitede rastlıyorum farklı topiklerde kimilerine..

Giden gitsin kalan sağlar bizimdir

Bu arada günaydın yine ben uyuyakalmışım uyandım saat oldumu 6 gerçi bugun oruca ara vermiştim önemli değilde..

Güzel bir güne uyanmanız dileğiylee..

Son düzenleme:
İyiyim şükür az hapşırık öksürkle idare ediyorum işte gündüz yine iyiyimde akşam oldumu tıkanıyor burnum:44: hamdolsun bu halimize.Bende reglimi bekliyorum cnm 1 haftaya kalmaz olurum sanırım dr.a gideceğim.Bakalım artık hayırlısıyla inşAllahh.Sen ne düşünüyorsun bu ay için

geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşirsin inşallah benim durumum çok tuhaf , cumartesi günü kasıklarımda bir acı hissettim 2 gündür de anormal derecede kanaman var, hem de pıhtı gibi, sanki düşük yapıyormuşum gibi, ne olduğunu bilemedim, 2 aydır adetimde çk az kaamam oluyordu ya belki onlar sökülüyordur diyorum, bir kaç gün daha bekliyeceğim olmazsa doktora giderim yine

herkese günaydınlar nasılsınız kızlar gece bayağı kaynatmışsınız eeee gündüzde gelsenize

ablacım 3 er arkadaşımıza 20 toplamda 60 adet okudum sen yazarsın Allahım kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…