- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.981
:118::118::118::118::118::118: senin ağzın bal yesin emiiiiiii inşallahhhhh inşalllllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
doğumdan benim kadar korktuğunu sanmıyorum. Ben ilk hamile kaldığımda her gece ağlıyodum nerdeyse. nasıl doğurucam korkuyorum die.
bu zamanla azalmaya başladı ama inan hala var o korku. ama korkma yaa, artık teknoloji çok gelişti. Belden bi iğne, belden altını hissetmiyosun pıt diye doğuruyosun. Artık epidüral yapıyolar zaten.
Bebek doğarken görüyosun, konuşuyosun falan güzel yani.
yok canım izlemedim izlemem de valla. zaten korkuyorum hepten afakan geçiririm izlersem.
Epidural olan çoğu arkadaşım memnun. Hemen aynı gün ayağa bile kalktılar biraz da şans işi canım bunlar.
valla doğumun kolay olanını hiç duymadım, illaki zor olucak ama en azından biz zorun biraz daha kolayını istiyoruz. Bana benzer inşallah, 15 dk da doğmuşum valla ben..
Hakkımızda hayırlısı canım, 1 taneyi doğurup yoluna koyalım da hele gerisi ALLAH kerim..
sağol canım sana da güzel uykular, ALLAH rahatlık versin. Ben de biraz kitap okuyayım, okurken gider zaten gözlerim..
sevdem ben de okudum ama ben sallanmıyordum ve sadece ipe bağlı salıncak gibi bişeydi, salıncağı okuyunca da çok üzüldüm, halbuki hergece dualar okur yatarım, inancımdan şüphe etmeye başladım
Kiraz'cığım erken kalmışsın cnm günaydınnn :44:
İyiyim şükür az hapşırık öksürkle idare ediyorum işte gündüz yine iyiyimde akşam oldumu tıkanıyor burnum:44: hamdolsun bu halimize.Bende reglimi bekliyorum cnm 1 haftaya kalmaz olurum sanırım dr.a gideceğim.Bakalım artık hayırlısıyla inşAllahh.Sen ne düşünüyorsun bu ay için
Muhat
reann:200
rimel84:20
RainbowColors:41
oz_lem:100
savas5482:75
Toplam:565
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
esenglvedat
RainbowColors:1
Kalan:605
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Kardelen03
WelFalt:100
RainbowColors:1
Toplam:505
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?