- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.001
sana da günaydın canımcım
kızlaaaaaaarrr şimdi eşime ayak yaptım ağlamaklı bir şekilde dedim ki: "Bebeğin olacak ama her gün doktora gidip oranı buranı deldircen, kan vercen, kesip biçecez deseler bile razıyım, ama ben böyle düşünürken 2 yıldır sadece 1 defa spermiograma gittin 2.ye gitmeni istiyorum ve sen hayır diyorsun, eğer sen de umursamaz davranacaksan tek taraflı ben de yapmam dedim"sonra "tamam aşkım gitcem,söz" dedi ama yüz kaslarıma öyle bir biçim verdim ki anlatamam hemen tav oldu
Muhat
reann:200
rimel84:20
RainbowColors:41
oz_lem:100
savas5482:75
Toplam:565
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
esenglvedat
RainbowColors:1
Kalan:605
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Kardelen03
WelFalt:100
RainbowColors:1
Toplam:505
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
günaydın tatlımmm
günaydın hatunlar....
bugün diyete başladım umarım devamı gelir yoksa halim fena...
rainbow cnm bekleme kırmızıları belki dr.a gitmene gerek kalmaz.
çok şükür iyiym canım sen nasılsın
Sağol tatlım idare ediyorum işte bu sabah çok yorgun uyandım bıraksalar şuracıkta uyurum yaniiii
geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşirsin inşallahbenim durumum çok tuhaf , cumartesi günü kasıklarımda bir acı hissettim 2 gündür de anormal derecede kanaman var, hem de pıhtı gibi, sanki düşük yapıyormuşum gibi, ne olduğunu bilemedim, 2 aydır adetimde çk az kaamam oluyordu ya belki onlar sökülüyordur diyorum, bir kaç gün daha bekliyeceğim olmazsa doktora giderim yine
günaydın hatunlar....
bugün diyete başladım umarım devamı gelir yoksa halim fena...
rainbow cnm bekleme kırmızıları belki dr.a gitmene gerek kalmaz.
neden canım dün çok mu yoruldun :26::26::26:
sağol rainbow inşallah devam edebilirim.gerçekten vermem gerekiyor birde kolay alıp zor veriyorum.şimdilik iyi gidiyor kendimi az yemeye proğramladım .sabah 2 dilim peynirli kızarmış ekmek 3 zeytin ve 1 fincan yeşil çayla kahvaltı yaptım şimdi 1 melma yerim
Herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlarrrrrr
nasılsınız bakalımmm bugünnnn :118:
dün beyanname günüydü acaip gerildim yoruldum canım birde akşam yemekle uğraşmayayım diye görümceye götürdü kociş beni ondan da uykusuz kaldım gözlerimden uyku akıyor resmennn:26:
hoşgeldin ablacımmm
oyy kıyamam sana inşallah bugüb hemen cecik akşam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?