RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ay çok sevindim canımmmmm iyi haberlerle gelirsiniz inşallahhhhh

Ablacımmm benim için arkadaşlarımıza 100'er yazar msıınn?

günaydın hatunlar....
bugün diyete başladım umarım devamı gelir yoksa halim fena...
rainbow cnm bekleme kırmızıları belki dr.a gitmene gerek kalmaz.

Canım bence beklemeden bir görünseydin dr.a hem içinde rahat ederdi..

günaydın hatunlar....
bugün diyete başladım umarım devamı gelir yoksa halim fena...
rainbow cnm bekleme kırmızıları belki dr.a gitmene gerek kalmaz.

Günaydın hayırlı olsun cnm bende diyete başladım bıraktım dikkat edemiyorum bir türlü.1/2 versem iyiydi.
İnşAllah Fatma'cığım ama umudum yok cnm adet belirtilerimin hepsi mevcut hayırlısııı.Diyette başarılar cnm :13:

sağol rainbow inşallah devam edebilirim.gerçekten vermem gerekiyor birde kolay alıp zor veriyorum.şimdilik iyi gidiyor kendimi az yemeye proğramladım .sabah 2 dilim peynirli kızarmış ekmek 3 zeytin ve 1 fincan yeşil çayla kahvaltı yaptım şimdi 1 melma yerim

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:41

oz_lem:100

savas5482:75

gamyoncu:20

asbelove:100

Toplam:445

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

RainbowColors:1

Kalan:485

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

RainbowColors:1

Toplam:485

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

inşallah devam edebilirsin cnm.Bende kolay alıyorum dikkat edersemde veriyorum ama bu ara iştahım acayip açık

Herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlarrrrrr

nasılsınız bakalımmm bugünnnn :118:

hoşgeldin ablacımmm

dün beyanname günüydü acaip gerildim yoruldum canım birde akşam yemekle uğraşmayayım diye görümceye götürdü kociş beni ondan da uykusuz kaldım gözlerimden uyku akıyor resmennn:26:

oyy kıyamam sana inşallah bugüb hemen cecik akşam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…