- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.081
evet canım beğenmedin mi yoksam :18:
Savaş hoşgeldin cnm
merhaba kızlar nasılız bugün inş herşey yolundadır
sabah dudağımda kocaman bir uçukla uyandım yaaaa(((((((((((((((((
Zerbascım genelde stresten çıkar üzülmedin değil mi cnm benimbendede sık sık olur ağzımda.
gamgamcım aşkımmmmmmmmmmm sormazmıyım seni hiçççç
Zerbascım genelde stresten çıkar üzülmedin değil mi cnm benimbendede sık sık olur ağzımda.
canım yaa gelmem ile çıkmam bir oldu.malum iş yerinde öğle saati en yoğun olduğumuz saat.Allahtan şuan karnım tok yoksa topiği bir hamburger krizi sarmış
acaba akşama bende mi gitsem yesem
asbelove canım denk gelemiyoruz ne zamandır nasılsın.eşinin karyotip sonuçları ne zaman çıkacak
merhaba kızlar nasılız bugün inş herşey yolundadır
sabah dudağımda kocaman bir uçukla uyandım yaaaa(((((((((((((((((
hoşgeldin tatlımmm kolay gelsin valla şu yoğunluk bir anda gelip bir anda gittiği için mahvoluyorum bende
yarın çıkacak diye ümit ediyoruz ama uzayabilir diye bir duyum da aldık bakalım hayırlısı canım yaa
sen nasılsın herşey yolunda dimi?
geçmiş olsun canımmm bende çıkmaz genelde ama kremleri var diye biliyorum stres mi yaptın kötü rüya mı gördün tatlım genelde ondan olur derle
asbelove saol cnm valla kötü bir rüya da görmedm cnm..ablamcım bir şeye de üzülmedim ne bileyim..
bildiğiniz kocaman uçuk görmedim bölesini balon gibi şişti...
gamyoncunun bu hamburger krizi nerden çıktı huhu huhu gamyoncu bebiş mi geliyo yoksa yuppi yuppi
valla profiterol olsada yesem bende gerçi oruç tutuyorm 12.günüm bugün...alsamda yiyemem...kızlar size dua ediyorm oruç açarken inş bebişlerimz bizi bekletmz hayırlısyla tabi...
geçmiş olsun canımmm bende çıkmaz genelde ama kremleri var diye biliyorum stres mi yaptın kötü rüya mı gördün tatlım genelde ondan olur derle
asbelove saol cnm valla kötü bir rüya da görmedm cnm..ablamcım bir şeye de üzülmedim ne bileyim..
gamyoncunun bu hamburger krizi nerden çıktı huhu huhu gamyoncu bebiş mi geliyo yoksa yuppi yuppi
valla profiterol olsada yesem bende gerçi oruç tutuyorm 12.günüm bugün...alsamda yiyemem...kızlar size dua ediyorm oruç açarken inş bebişlerimz bizi bekletmz hayırlısyla tabi...
geçmiş olsun canım uçuğa tahta kaşığı bende duymuştum.
hamburgeri yehan çıkarmışş topikte almış başını gitmiş.
mevlamm niyetini kabul eylesin inş.
Kızlar bu ay soğan suyu kürünü uygulamayı düşünüyorum.
Aranızda uygulayan var mı?
Rainbow sanki sen bir ara uygulayacağım falan demiştin.
Nasıl yapılıyor biliyor musun?
Şu an evdeysen eğer tahta kaşığı ısıtıp üstüne bastırabilirsin.
Küçükken annem bize böyle yapardı.
Uçuğu korkutalım derdi.
geçmiş olsun canım uçuğa tahta kaşığı bende duymuştum.
hamburgeri yehan çıkarmışş topikte almış başını gitmiş.
mevlamm niyetini kabul eylesin inş.
saol cnm benim.. inş sen de en kısa zamanda keseyi görür ve pıt pıtları duyarsın...senin için dua edecm cnm...
cnm ben soğan kürünü geçen ay yaptım...
cnm adet bitiminden 2 veya 3 gün sonra başlıyorsun yapmaya..
normal yemeklik soğanı dörde bölüp 2 bardak kaynayan suya atıyorsun 5 dak kaynatıyorsun ve ılık olarak içiyosun..günde iki kere yapıyorsun sabah akşam olabilir yada akşam ve gece yatmadan önce yapabilirsin..15gün boyunca yapılıyo cnm..
canım daha keseyi göremedim ee doğal olarak kalp atışınıda duyamadım.yarın bir aksilik olmazsa bende dr.a gideceğim inş. şu kesemizi bari görsek ben bir rahatlasam.
onun stresi haricinde çok büyük bir sıkıntım yok şuanlık hamd olsun.
inş.hayırlı haberler alırsın canım
Dikkat et tatlım benimmm
Allah kabul etsin şekercimmm Rabbim dualarını dualarımızı kabul etsinnnnnn
saol cnm benim.. inş sen de en kısa zamanda keseyi görür ve pıt pıtları duyarsın...senin için dua edecm cnm...
allah razı olsun canım benim dilerimki mevlam bu duyguyu isteyen herkeslere yaşatsın ve isteyen herkesin kucağına sağlıkla almalarını nasip etsin
Şimdi netten de bakıyorum da başlama günleri hep farklı farklı.:44:
Yine kk de başka bir topikte farklı günler yazılmış.:44:
Biraz daha araştırayım bakalım.
bende senin gibi cnm 2 ay araştırdm öle yaptım çünkü nette net bişey yok..
trt de iyi fikir proğramı var ya oraya çıktı saraçoğlu bizzat ağızından duydumda yaptım yoksa net bişey yok buralarda..herkes bişey yazmış demiş..
yaptıktan sonra saba tümerin programında gördm dinledm orada da verdi tarifi..yoksa cesaret edemiydm yapmaya yalan yok...
yne kimse yok
benm yine dünya kadar iş var
halıları fırcaladım kaldırdım perdeler yıkancak ütülencek :18::18:
dün üzdü kocam beni
nakliyeci bebek odası varmı demiş yok derken cok zoruma gitti diyo
yeni evimizin önüde park var akşama kadar oynar orda diyo başını beklersin sende diyo işininn adı ne bekle cocuğun başında diyo kime benzer acaba diyo hem üzüldüm hem sevnmd ahh hayali bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?