RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ben yarın işlerimi ayarlayabilirsem dr. gideceğim inş.

çok merak ve korku var içimde ya keseyi göremezsem çok moralim bozulur:18::18::18:

yehan hamburgerin geldi mi

ooooffff gelmez olur muuuu o ne hamburgerdi öle, hamburger dışında wooper da almış eşim, Kusura bakmayın da manda gibi yedim yemin ederimm... ALLAH razı olsun ondan. İş yerinden çıkıp alıp da bana bıraktı..Canım kocam benim...

Sanırım geldi ve yemeye gitti.

Hehehehe aynen öle olduuuuu gelir gelmez yemeğe gittim, tıkanırcasına yedim valla..

pinpin canım ne hazırlıyon o kadar eşine.Azcık gel banada hazırla lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yehancım nereye gittin bacımmmm

hamburger yemeye ablacımmmmm

kızlar size bir sorum olacak
ben saçıma badem yağıyla birlikte kına yakmayı düşünüyorum

bat 31 aralık sizce bir sorun olur mu?
:44::44::44:

ben yarın işlerimi ayarlayabilirsem dr. gideceğim inş.

çok merak ve korku var içimde ya keseyi göremezsem çok moralim bozulur:18::18::18:

ALLAH'ın izniyle görürsün canım. Ben ilk kontrole gittiğimde keseyi gördüm ve doktorum 5 hafta 2 günlük demişti. Aklına kötü şeyler getirme bakim, niye görmeyecekmişsiiinnnnnnn

Canım iyiyim çok şükür. Henüz keseyi görmedim perşembe günü gidiyorum doktora inşallah o gün görürüm. Sende görmedin sanırım henüz???

inş. canım görürsün ever bende görmedim yarın gideceğim inş. görürüm keseyi

ALLAH'ın izniyle görürsün canım. Ben ilk kontrole gittiğimde keseyi gördüm ve doktorum 5 hafta 2 günlük demişti. Aklına kötü şeyler getirme bakim, niye görmeyecekmişsiiinnnnnnn

yaa aklıma kötüyü çağırmak istemiyorum Rabbimin izniyle herşey güzel olacak ama biraz evham ve stres yapıyorum sanırım.

benim hesabıma görede ben yarın5+5 te olacağım

Canım kötü düşünme Allahın izniyle kesemizi göreceğiz İnşallah. Bende sabırsızlanıyorum doktora gitmek için çok şükür 1 gün kaldı yarınıda atlatırsam inşallah. İnsan merak ediyor bilmek istiyor ne oldugunu.

Yehancım afiyet olsun canım valla öyle güzel iştahlı anlatmışsınki hamburger çekti canımız

Hiç bi sıkıntı olmaz canım merak etme. Evham yapma rahat ol. Benim de ilk tecrübelerim ama doktorum rahatlığımı çok seviyor. Çok gözüne bakıp sakınırsan daha da kötü oluyo emin ol..

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:41

oz_lem:100

savas5482:75

gamyoncu:20

asbelove:100

yehan:70

Toplam:375

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

RainbowColors:1

Kalan:375

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

RainbowColors:41

Toplam:375

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

rainbow hayırdır canım bu soruyu niye sordun

kızlar ben çıkıyorum daha eve gideceğim biraz işim var toparlayayım 15 dakikaya kadar çıkarım inş.

şimdiik bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…