- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.121
gamgam ben kına hakkında fikir sahibi olmadığım için sessiz kaldım..
bu zamana kadar hiç yapmadım, sevmiyorum da açıkçası
ben çok araştırdım eskidenmiş o hamileyken saç boyatılmıyo olayları..
kuaförün bitkisel boya kullandıktan sonra sorun yok ve önemli olan senin o boya kokusunu solumaman.
ben gidicem 1-2 hafta sonra boyatmaya, kuaförüm de anlayış gösterdi, bahçesi var orda boyayacak saçımı..
Arkadaşlar aranızda Kuran-ı Kerim okuyabilen var mı ?
Kuran soruma gelince dualar bitiyor biliyorsunuz acaba 1 hatim indirebilirmiyiz ? Okuyabilen kendi okur okuyamayan birine verir okutur.
Duamızda hem hamileler hem hamile kalmak isteyenlere olur.Topiğe yazan okuyan dualara eşilik eden herkese okunur...
Ne dersiniz yapabilirmiyiz.
Yehan kuşum valla hamburgeri aklıma bi düşürdünki en sonunda dayanamadım benim evime çok yakın burger var aldım yedim
Lex'cim çok teşekkür ederim canım c vitamini deposunu bolca tüketiyorum kiwi:))
Sevdem lex benim eltimde aynı imalattan :)) hatta bin beteriii sahip olduğum her şeyi gözünde büyütürde büyütür..Sen başkasınınkini iste sevin ki Rabbimde sana kat kat versin demi ama..
hahahaha kudurttum bugün herkesi hamburger die..
Şimdi de hazırlanıyorum kocişimle yemeğe gitcezz,, pide neyim yerim artık..
şöleeeee karışık açııkkk yumurtalı ohhh ohhhhh
Sevdem afiyet olsun cnm..
Okunması çok iyi olur evet.
Canım benim ya bizimkinin bir de durumu bizden iyi ona rağmen her şeyimiz gözüne batıyor
Kızlar merhaba, iki gündür iş çok ama çok yoğunu, dün de yemeğe misafirim vardı. Gelemedim.Nasılsınız????
Bir haber, gelişme var mı?? Bir de kızlar ben çok erken regl oldum, bugün 26. gün
yine hayaller bir sonraki aya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?