RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:41

oz_lem:100

savas5482:75

gamyoncu:20

asbelove:100

Toplam:445

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

RainbowColors:1

yeha

Kalan:485

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

yehan:70

Toplam:375

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

gamgam ben kına hakkında fikir sahibi olmadığım için sessiz kaldım..

bu zamana kadar hiç yapmadım, sevmiyorum da açıkçası

ben çok araştırdım eskidenmiş o hamileyken saç boyatılmıyo olayları..

kuaförün bitkisel boya kullandıktan sonra sorun yok ve önemli olan senin o boya kokusunu solumaman.

ben gidicem 1-2 hafta sonra boyatmaya, kuaförüm de anlayış gösterdi, bahçesi var orda boyayacak saçımı..

canım sağol cevabın içinn
bu arada gamgamı tuttum heee

Kuran soruma gelince dualar bitiyor biliyorsunuz acaba 1 hatim indirebilirmiyiz ? Okuyabilen kendi okur okuyamayan birine verir okutur.
Duamızda hem hamileler hem hamile kalmak isteyenlere olur.Topiğe yazan okuyan dualara eşilik eden herkese okunur...

Ne dersiniz yapabilirmiyiz.

Arkadaşlar bilgisayarım bozuk sürekli kapanıyor yazamıyorum kusura bakmayın lütfennn

olur asbecim olurr

gamgamcığım yehana katılıyorum bende ilk 3 ay değil ama sonraki aylarda açık havada boyanabilir.

Son düzenleme:

Muhat

esenglvedat

Kalan:375

Kardelen03

WelFalt:100

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:

Ablacım bende okudum internette biryerde hamile birisi hamileliği boyunca en az 1 kere hatim indirmesi çok iyiymiş.

Yehan kuşum valla hamburgeri aklıma bi düşürdünki en sonunda dayanamadım benim evime çok yakın burger var aldım yedim

hahahaha kudurttum bugün herkesi hamburger die..

Şimdi de hazırlanıyorum kocişimle yemeğe gitcezz,, pide neyim yerim artık..

şöleeeee karışık açııkkk yumurtalı ohhh ohhhhh

Canım benim ya bizimkinin bir de durumu bizden iyi ona rağmen her şeyimiz gözüne batıyor

Kızlar merhaba, iki gündür iş çok ama çok yoğunu, dün de yemeğe misafirim vardı. Gelemedim.Nasılsınız????
Bir haber, gelişme var mı?? Bir de kızlar ben çok erken regl oldum, bugün 26. gün
yine hayaller bir sonraki aya kaldı

hahahaha kudurttum bugün herkesi hamburger die..

Şimdi de hazırlanıyorum kocişimle yemeğe gitcezz,, pide neyim yerim artık..

şöleeeee karışık açııkkk yumurtalı ohhh ohhhhh

Kız sen inadına mı yapıyosun bizi delirtmek için Afiyet şeker olsun tatlım yarasın bebişine. Ama pide çekmedi canım şuan. Aş erdiğimiz yiyecekleri burdan yazarsak yandık valla desene tosun gibi olucaz hahahahahaa

Canım benim ya bizimkinin bir de durumu bizden iyi ona rağmen her şeyimiz gözüne batıyor

Fesat insanla işte

Canım gelmeyyedi iyiydi ama beklemek insanı strese sokuyor yeni aya yeni umutlarla çalışmalara devam.2013te şenlenecek burası şenlenecekkk
Canını sıkmadın değil mi.Daha çok başındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…