- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.861
Şmdi sana yazacaktım cnm benimTatlı hamişimmm nasıl mutlu oldum anlatamam Sanki ikiz gibi geliyor bana
Canım ben biraz rahatsızım dikkatimi toplayamıyorum cnm yaa.Halsizim uykusuzum vs::) Cetveli motivasyon için yaptım cnm nolur dua et inşAllah gerçek olsun
Allah razı olsun ablacım çok mutlu oldum
ablacım çok korkuyorum bi yanım git baktır diyor bi yanım, ağlaya ağlaya eve dönmek var diyor çok korkuyorum o yüzden erteliyorum
Canım sabah kalk içinden ne geliyorsa öyle yap cnm reglin 1 gün geçt cnm yumurtlamanı biliyoruz çünkü.
Özlemcim 1-2 gün daha bekle cnm .İnşAllah Rabbim yüzünü güldürsün.Sana Kur'an Okuyan kişi çok muhterem bir insan adınıda verdim kendisine düşün Yılbaşı gecesi okudu Cüzünü ibadetin belkide çok daha kıymetli olduu bir vakitte Rabbim kabul eder inşAllah.Güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla
habibtem niyetlendim cnm.Bende kendime 4444 okumak istiyorum ayrıca inşAllah bitirebilirim.Ben açılışı yaptım ama okutmak isteyen okutacak inşAllah.
ablammmmm kime okunuyorrrrrr...salati tefriciyeee...sanami ablammmm
sagol ablacimmmm dualarimdasiniz zatenn...her uyudugumdaaa her duamdaa sizler varsinizz...allahimm hayirlisini nasip etsin...8 ocakta doktor kontrolum var eger agrim olursa istedigin zaman gel dedi.. ins ikizdirablacimm cok gecmis olsunnn ne olur dikkat ett...ayyy kiyamam sana...allah acil sifalar versin dikkat et ne olur
Özlemcim 1-2 gün daha bekle cnm .İnşAllah Rabbim yüzünü güldürsün.Sana Kur'an Okuyan kişi çok muhterem bir insan adınıda verdim kendisine düşün Yılbaşı gecesi okudu Cüzünü ibadetin belkide çok daha kıymetli olduu bir vakitte Rabbim kabul eder inşAllah.Güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla
habibtem niyetlendim cnm.Bende kendime 4444 okumak istiyorum ayrıca inşAllah bitirebilirim.Ben açılışı yaptım ama okutmak isteyen okutacak inşAllah.
Elif5507
Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin
okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.
1001 Ayet-el Kürsi
Savas5482:100
Gumus19:30
muhat:90
ALPPIN:50
Kalan:731
Rainbow senden esinlendim bende bebek takvimi oluşturdum.inşallah silmek zorunda kalmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?