RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

sagol ablacimmmm dualarimdasiniz zatenn...her uyudugumdaaa her duamdaa sizler varsinizz...allahimm hayirlisini nasip etsin...8 ocakta doktor kontrolum var eger agrim olursa istedigin zaman gel dedi.. ins ikizdir ablacimm cok gecmis olsunnn ne olur dikkat ett...ayyy kiyamam sana...allah acil sifalar versin dikkat et ne olur

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu

Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:118:)
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:40
-Asbelove:100
-8scorpions:500
-kiraztepe:100
-muhat:130
-rimel_84:74
-elif5507:50

KALAN:3450

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:
Allah razı olsun ablacım çok mutlu oldum

ablacım çok korkuyorum bi yanım git baktır diyor bi yanım, ağlaya ağlaya eve dönmek var diyor çok korkuyorum o yüzden erteliyorum

Canım sabah kalk içinden ne geliyorsa öyle yap cnm reglin 1 gün geçt cnm yumurtlamanı biliyoruz çünkü.

Son düzenleme:
Özlemcim 1-2 gün daha bekle cnm .İnşAllah Rabbim yüzünü güldürsün.Sana Kur'an Okuyan kişi çok muhterem bir insan adınıda verdim kendisine düşün Yılbaşı gecesi okudu Cüzünü ibadetin belkide çok daha kıymetli olduu bir vakitte Rabbim kabul eder inşAllah.Güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla

habibtem niyetlendim cnm.Bende kendime 4444 okumak istiyorum ayrıca inşAllah bitirebilirim.Ben açılışı yaptım ama okutmak isteyen okutacak inşAllah.

habibteee maşallahh sizeee inşallah keseyide görürsün 8 ocakta bi de ikiz olursa tadından yenmezzzzz

rainbowcummm günaydınnn.. sana 40 tane daha salatı tefriciye alıyorummm bunları da ekle üzerineee...

Allah razı olsun kızlar.eşime ve ablama da dedim.onlarda okuyacak okuyunca derim size yazarsınız...Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah

kızlarr merhaba

habibtem gelmiş hoş gelmiş.inş.8 ocakta mevlamın izniyle minğini görecek

sevdemm canımm ne dyeceğimi bilemiyorum.ne desemde içinde ki acı dinmeyecek onuda biliyorum.zor bir dönem senin için.inş. tez zamanda toparlanıp yeni umutlara yelken açarsın.mevlam sana tez zamanda yeni sağlıkla kucağına alabilecdğin uzunnn ömürlü bir evlat nasip etsin.

kızlar ay başı yeni yılın yeni iş günü.işler yoğun.sistem yavaşş.öpüyorum hepinizi

hoş geldin adaşım.. yazdıklarını okudum.. ALLAHIM sabır versin, bir daha yaşatmasın.. İnşaAllah hayırlı uğurlu mutlu ömürlü sağlıklı evlatların olur canımm..

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu

Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
--------------------21
Rainbowcolors:------22-23.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:118:)
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:40
-Asbelove:100
-8scorpions:500
-kiraztepe:100
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:100

KALAN:3360

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Rainbow senden esinlendim bende bebek takvimi oluşturdum.inşallah silmek zorunda kalmayız.

Aminnnnnnnnnnnnn inşAllahhh canım.Çok iyi yaptın böyle inşAllah gerçek olsun.Bu arada Elifciğim isim sormuşsun canım benim niyetlere okuduk hep Rabbim isimleride niyetleride en iyi bilendir RABBİM kabul etsin inşAllah katında.

rainbow benim ayetel kürsiye 300tane eklesene.kayınvalidemede demiştim hatimde çektiği 300tane varmış onu verdi.eklersin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…