- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.821
aramıza hoşgeldin cnmm
Allah yardımcın olsun ...kuluna katlanamayacağı derdi vermezmiş Rabbim..inşallah bundan sonra güzel günleriniz olur..bebişin en kısa zamanda seninle olur..yaşadığımız sürece bu sınavlar bitmeyecek..tevekkül edip şükretmekten başka çaremiz yok..çünkü her acının daha büyüğü var..
seni okuyunca ben şükrettim şimdi kendime..bende 3 yıl önce abimi kaybettim.tek kardeşimdi..yüreğimdeki ateş hiçç sönmedi..biliyorum evladım olsa da o ateş sönmeyecek..ama sen arka arkaya ne çok acı yaşamışsın..şimdi derdime baktım da sordum kendime..acaba ben bu kadarına dayanabilirmiydim..Rabbim çektiğin acıların mükafatını tez zamanda versin inşallahh
elifcim hoş geldin aramıza canım.Mevlam yaşadıklarını bir daha yaşatmasın sana.İnş. bebişin kızın öbür dünyada şefaatçin olacak sana.Mevlam sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş.
dularımız seninle ve tüm arkadaşlarımızla
canım hayretle okudum yazını çok üzüldüm ne denir ki Allah sabrını arttırsın
Amin canım Allah razı olsun.abimde bizim tek erkek kardeşimizdi.daha 33 yaşındaydı..Allah rahmet eylesin abine de ...
elifcim hoş geldin aramıza canım.Mevlam yaşadıklarını bir daha yaşatmasın sana.İnş. bebişin kızın öbür dünyada şefaatçin olacak sana.Mevlam sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş.
dularımız seninle ve tüm arkadaşlarımızla
yok cnm pko bende..zaten daha 2 ay olmadı kontrole gideli..yarın silikleşmesi lazım o zaman..zaten dün hemen koyulaştı..dakka sürmedi yani..bugün once koyulaşmayacak gibiydi 5 dakka olmadan koyulaştı yine:26:scorpi cnm 4 gün çizginin koyu çıkması normal olmaz cnm genelde 2 gün koyu çıkıyor ve silikleşmeye başlıyor pko sorunun yok demi senin.
Elif5507
1001 Ayet-el Kürsi
Kalan:1001
Canlar biraz rahatsızım gelebilirsem geleceğim gece.Sizi seviyorum
Canım sen kendine okuyamıyorsun arkadaşlar okuyacak sna..Varsa özel duan yazayım cnm.
canim yaa son dr.agittigimde ancak keseyi gorduk birde pitpitlari duysam bieaz daha gonlum rahat edecek.su ara midem aygin baygin.agzimin pek tadi yok ama okadar olacak aryik.mevlM saglikla lucagimiza almayida nasip eder ins.herkesle birlikteSavaş canımm nasılsınnn bebişko nasıll.tabi miniminnacık ama olsunnnsevsin teyzesi onuuuu
Elif5507
1001 Ayet-el Kürsi
Kalan:1001
Canlar biraz rahatsızım gelebilirsem geleceğim gece.Sizi seviyorum
Kizlar nasilsiniz bakalim ozlem cnm ne oldu adet oldunmu bu arada adet sancisi cekmeye basladimbu ayda olmadi galiba
selam canlarim nasilsinizzzz...netim yoktu gioremedimmmm artik sizinleyimmmmmmm...mutlulugumu sizinle paylasmak istedimmmmmmmm sizleri cok ozledim nasilsiniz habibtelerimmmmm...varmi guzel haberler....allah isteyen herkese versin dualarim sizinleeee bitanelerim..
Sevdemmm canım benim aman haaa tek dr.la bağlı kalma kan testinide mutlaka yenilee değeri düşen tekrar yükselen o kadar kişi okudumki topiklerde..Sakın haa umudunu kaybetme yılbaşı öncesi dr. bulmak zor ama devlet hastanelerin kadın doğum acil dölümlerine git cnm.Rabbim seni ve yavrunu korusun hakkınızda hayırlısı neyse onu nasib etsin inşAllahh.Sen lütfen ihmal etme cnm benimmm gün doğmadan neler doğarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?