RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Amin canım Allah razı olsun.abimde bizim tek erkek kardeşimizdi.daha 33 yaşındaydı..Allah rahmet eylesin abine de ...

aminnn canım.Alllah razı olsun...

Amin canım Allah razı olsun.abimde bizim tek erkek kardeşimizdi.daha 33 yaşındaydı..Allah rahmet eylesin abine de ...

Canım benim abim de 33 yaşındaydı ne acı bir tesadüfbenim ki de trafik kazasından sonra vefat ettiRabbim mekanlarını cennet eylesin.
Ben de hep hayırlısını diliyorum Rabbimden ama içimde hep erkek olsa diye bi duygu da var yani

Savaş canımm nasılsınnn bebişko nasıll.tabi miniminnacık ama olsunnnsevsin teyzesi onuuuu

Bu testler de kafamı karıştırıyo kızlarrrcahillik başa belaaabi de siz bakın son üç günlük testim. Bu arada 3 günüde çalışma yaparak geçirdik ilk defa bu ay böyle denedikee yarın da koyu olursa yine mi çalışcazzz:26:

scorpi cnm 4 gün çizginin koyu çıkması normal olmaz cnm genelde 2 gün koyu çıkıyor ve silikleşmeye başlıyor pko sorunun yok demi senin.

scorpi cnm 4 gün çizginin koyu çıkması normal olmaz cnm genelde 2 gün koyu çıkıyor ve silikleşmeye başlıyor pko sorunun yok demi senin.
yok cnm pko bende..zaten daha 2 ay olmadı kontrole gideli..yarın silikleşmesi lazım o zaman..zaten dün hemen koyulaştı..dakka sürmedi yani..bugün once koyulaşmayacak gibiydi 5 dakka olmadan koyulaştı yine:26:

Savaş canımm nasılsınnn bebişko nasıll.tabi miniminnacık ama olsunnnsevsin teyzesi onuuuu
canim yaa son dr.agittigimde ancak keseyi gorduk birde pitpitlari duysam bieaz daha gonlum rahat edecek.su ara midem aygin baygin.agzimin pek tadi yok ama okadar olacak aryik.mevlM saglikla lucagimiza almayida nasip eder ins.herkesle birlikte
Elif5507
1001 Ayet-el Kürsi

Kalan:1001

Canlar biraz rahatsızım gelebilirsem geleceğim gece.Sizi seviyorum

rainbow gecmis olsun canim ters bisey yoktur ins.
arkadasimiz icin 100 tane bana yaz daha fazla okuyabilirsem haber veririm

rainbow ben önceden 90 tane okudum sıradaki arkadaşa diye yazmıştım. istersen son gelen arkadaştan düş. başka bir arkadaşta 30 tane kürsî okuduğunu söylemişti. toplamda120 düşebilirsiniz.

selam canlarim nasilsinizzzz...netim yoktu gioremedimmmm artik sizinleyimmmmmmm...mutlulugumu sizinle paylasmak istedimmmmmmmm sizleri cok ozledim nasilsiniz habibtelerimmmmm...varmi guzel haberler....allah isteyen herkese versin dualarim sizinleeee bitanelerim..

Kizlar nasilsiniz bakalim ozlem cnm ne oldu adet oldunmu bu arada adet sancisi cekmeye basladim bu ayda olmadi galiba

aybikemmm hayırlısı kuzummm, ben de hala tık yok gelen giden yok sancım felan da yok anlamadım gitti

habibteeeeeeeeeeeeeeemmm canıııııııııııııııımmmm balııııııııııııııııımmmmm çok çok sevindim yaa anlatamam valla kendim hammile klsam ancak bu kadar çok sevinirdim, çok şükrettim çooooooooookk habibtem beniiiiiiiiiiiiiiiiimmm, bak yine gözlerim doldu

habibteeeeeeeeeeeeeeemmm canıııııııııııııııımmmm balııııııııııııııııımmmmm çok çok sevindim yaa anlatamam valla kendim hammile klsam ancak bu kadar çok sevinirdim, çok şükrettim çooooooooookk habibtem beniiiiiiiiiiiiiiiiimmm, bak yine gözlerim doldu [/QUOTE]

oyyyyyy kurbaan olurummmmm sana benn...allah sanada nasip etsin bebegimmmmmmmmmmmmmmmmmmm...hep dualarimdasinizzz...hic ummadigim bir anda geldi bebegim...daha sevinemedimmm aslinda 8 ocakta keseyi gorecezzz insallah gorururmmmm minigimi...sonra kalp atisi...sizleri cok seviyorummm aglattin beni istee...

Ablacım dün gidip tekrar beta hcg me baktırdım düşmüştü 92 ye akşamda yoğun düşük kanamam başladı. Malesef hamileliğim sonlandı (( Hakkımda hayırlısı inşallah diğer hamile arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alırlar. Elimden bişey gelmiyor. İçimde hiç istek,heves kalmadı KK ya bile giremiyorum yani ruhen kendimi iyi hissetmediğim için. İnşallah yakında atlatırım bu durumu. Yeni bir yıla girdik yeni yeni umutlarla İnşallah gönlümüzden istediğimiz herşeye kavuşuruz Allahımın izniyle İNŞALLAH

Habibtecim Hamileymişsin canım senin adına çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…