- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.841
Habibtecim Hamileymişsin canım senin adına çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
rainbowww ablam hamilemi arkadslarrr....gecmisi okuyamadimmmm gebelik cetveli yapmisss
iyide 14 gun gecti ne zaman bakican
benm de gecti de onsan soruyorum
ayyyy bi kavga edesim var soyle bi dayak atsam yesem fln rahatlicam sen de oyle misin ??
habibtem adetim 5 gün gecikti bat 28 aralıktı ama geçen cumartesi test yaptım tek çizgiydi
aslında kafam çok karışık çünkü benim yumurtlama tarihim 17 aralık, eğer o zaman tutmuşsa bile şimdi çıkmaz
habibtemmmm 10 gun gectikten sonra kan testi yaparmisin belkide gec dollenmedirr..ins oyledir canim benimmm dua edecem sana...kendini fazla yormaa ne olur ne olmazz
haklısın habibtem en doğrusu hafta başına kadar beklemek aslında, pazartesi yaptırayım ben tahlili
hayirlisi olsun habibteemmm...pazartesiye kadar olmazsan kan testi yaptir icin rahatlasin canimm benimmm...ins bebistir nazlaniyordr sana..
Ablacım dün gidip tekrar beta hcg me baktırdım düşmüştü 92 ye akşamda yoğun düşük kanamam başladı. Malesef hamileliğim sonlandı(( Hakkımda hayırlısı inşallah diğer hamile arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alırlar. Elimden bişey gelmiyor. İçimde hiç istek,heves kalmadı KK ya bile giremiyorum yani ruhen kendimi iyi hissetmediğim için. İnşallah yakında atlatırım bu durumu. Yeni bir yıla girdik yeni yeni umutlarla İnşallah gönlümüzden istediğimiz herşeye kavuşuruz Allahımın izniyle İNŞALLAH
inşallah habibtem
rainbowwww ablacimmmmm nasilsin....
Özlemciğim canım bence yarın test yap beklemekte zor mutlakaki.Yumurtlama gününüde biliyoruz cnm yarın idrarda mutlaka çıkar
Bu arada Cüz'ün okundu canım dün gece .Rabbim kabul etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?