RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Habibtecim Hamileymişsin canım senin adına çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

iyiyimmm canim sen nasil oldunn...tsk ederim canimmm bebis seni birakmadi insalllh gecmisi okuyamadim kusura bakmaa...dualarimdaa sende vardinn...

rainbowww ablam hamilemi arkadslarrr....gecmisi okuyamadimmmm gebelik cetveli yapmisss

[/QUOTE]oyyyyyy kurbaan olurummmmm sana benn...allah sanada nasip etsin bebegimmmmmmmmmmmmmmmmmmm...hep dualarimdasinizzz...hic ummadigim bir anda geldi bebegim...daha sevinemedimmm aslinda 8 ocakta keseyi gorecezzz insallah gorururmmmm minigimi...sonra kalp atisi...sizleri cok seviyorummm aglattin beni istee...[/QUOTE]

kuzuuuuuuuuuuumm valla ağlatıyosun bak beniiiiiiiiiii dua edecem sana Allahımın izniyle bişeycik olmayacak bebetomuza, gelecek sağlıkla sıhhatle

oyyyyyy kurbaan olurummmmm sana benn...allah sanada nasip etsin bebegimmmmmmmmmmmmmmmmmmm...hep dualarimdasinizzz...hic ummadigim bir anda geldi bebegim...daha sevinemedimmm aslinda 8 ocakta keseyi gorecezzz insallah gorururmmmm minigimi...sonra kalp atisi...sizleri cok seviyorummm aglattin beni istee...[/QUOTE]

kuzuuuuuuuuuuumm valla ağlatıyosun bak beniiiiiiiiiii dua edecem sana Allahımın izniyle bişeycik olmayacak bebetomuza, gelecek sağlıkla sıhhatle[/QUOTE]

habibtemmmm adetin kac gun gecti test yap doktora gitt...bakkk doktor cok onemli seninle ilgilenmiyorsaa sadece ilac veriyorsa gitme...ben doktorumu degistirdim cok mutluyumm...insallah sneinde guzel haberlerini alacazz...dua edecem ozlemim her yattigmdaa...her uyanisimdaa...allah isteyen herkese versin...

habibtem adetim 5 gün gecikti bat 28 aralıktı ama geçen cumartesi test yaptım tek çizgiydi

aslında kafam çok karışık çünkü benim yumurtlama tarihim 17 aralık, eğer o zaman tutmuşsa bile şimdi çıkmaz

iyide 14 gun gecti ne zaman bakican

benm de gecti de onsan soruyorum

ayyyy bi kavga edesim var soyle bi dayak atsam yesem fln rahatlicam sen de oyle misin ??

iyide 14 gun gecti ne zaman bakican

benm de gecti de onsan soruyorum

ayyyy bi kavga edesim var soyle bi dayak atsam yesem fln rahatlicam sen de oyle misin ??

inan ki ben de çok gerginim, hiç bir belirtim yok ne adet ne de gebelik, sadece özellikle sağ göğsüm acayip hassas yarın gitsem mi bilmiyorum kanda baktırmaya? ama gidip negatif kan testini görüp eve ağlayarak dönmekten korkuyorum, o yüzden erteleyip duruyorum

habibtemmmm 10 gun gectikten sonra kan testi yaparmisin belkide gec dollenmedirr..ins oyledir canim benimmm dua edecem sana...kendini fazla yormaa ne olur ne olmazz

habibtemmmm 10 gun gectikten sonra kan testi yaparmisin belkide gec dollenmedirr..ins oyledir canim benimmm dua edecem sana...kendini fazla yormaa ne olur ne olmazz

haklısın habibtem en doğrusu hafta başına kadar beklemek aslında, pazartesi yaptırayım ben tahlili

haklısın habibtem en doğrusu hafta başına kadar beklemek aslında, pazartesi yaptırayım ben tahlili

hayirlisi olsun habibteemmm...pazartesiye kadar olmazsan kan testi yaptir icin rahatlasin canimm benimmm...ins bebistir nazlaniyordr sana..

Sevdemmm offfffffff inanki ne diyeceğimi bilemiyorumm dualarımdasın Rabbim hepsini unutturacak meleğini tez vakitte sağlıkla göndersin inşAllahhhh

Elif5507

Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin

okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.

1001 Ayet-el Kürsi

Savas5482:100

Gumus19:30

muhat:90

ALPPIN:50

Kalan:731

Son düzenleme:

Özlemciğim canım bence yarın test yap beklemekte zor mutlakaki.Yumurtlama gününüde biliyoruz cnm yarın idrarda mutlaka çıkar
Bu arada Cüz'ün okundu canım dün gece .Rabbim kabul etsin inşAllah

Allah razı olsun ablacım çok mutlu oldum

ablacım çok korkuyorum bi yanım git baktır diyor bi yanım, ağlaya ağlaya eve dönmek var diyor çok korkuyorum o yüzden erteliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…