Öncelikle herkese selamlar Ramazan’ın birinci haftasındayız yani neredeyse bu bende 3 4 gündür kaşık ağrısı var şu an yumurtlama dönemindeyim benim vesaire de ağrıyor ama sağ kasığım ağrıyor ve bacağıma vuruyor aynı zamanda bayağı bir uykumda düzensiz sahuru yaptıktan sonra öğlen 2.03’e kadar uyuyamıyorum sonra uyuyorum öğlen üç gibi iftarda kalkıyorum iftardan da bir 2 saat durup dokuz gibi uyuyup gece 2.03 gibi kalkıyorum o iki 3 saat zaman aralığındaki dilimde sahura kadar su içmeye çalışıyorum bir 2 litre ama sanki böyle böbreklerim falan da ağrıyormuş gibi hissediyorum var mı bu durumu yaşayan bu ramazan böyle oldu ben de anlayamadım normalde kolay oruç tutardım bir de insülin direncim de var normalde uykumu düzene sokup hani böyle iftara kadar bekleyeyim diyorum ama açsaydı falan titrer mi diye de düşünmüyor değilim uyuyup uyandıktan sonra oluyor genelde titreme yani sadece bu kaşık böbrek ağrısını anlayamadım tabii ki ilerlerse doktora gideceğim ama acaba susuzluktan mı oluyor yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu onu çözemedim