Canım Kuran okumasını biliyor musun bilmeyen Türkçe mealini de okuyabilir önemli olan Ramazan bayramına kadar hatim yapıp birbirimize dua etmek yakın arkadaşlarımıza da dua ederiz sevabının çok büyük olacağını düşünüyorumBen katılmak ısterım
Arapça bilmiyorum ama Latin alfabesi ile yazılı Arapça okuyabılırım cok sevınırım cok guzel olur ne ıyı dusunmussun:)Canım Kuran okumasını biliyor musun bilmeyen Türkçe mealini de okuyabilir önemli olan Ramazan bayramına kadar hatim yapıp birbirimize dua etmek yakın arkadaşlarımıza da dua ederiz sevabının çok büyük olacağını düşünüyorum
Olur canım hangi surede olduğunu yazarsın buraya ben de hangi surelerde olduğumu yazacağım birbirimize de dua ederiz hatim duasında çok güzel olurArapça bilmiyorum ama Latin alfabesi ile yazılı Arapça okuyabılırım cok sevınırım cok guzel olur ne ıyı dusunmussun:)
aslında güzel olur ben yeni öğrendim Kuranı bir heyecanla her gün okuyorum en az 4 sayfa bir de ben Türkçesinden hatim için konu açmıştım ama Kuran okumak arkadaşlarımızın zaman bakımından fazla zaman diye mi düşünüyorlar anlamadım ama pek de kimse katılmadı ki bilemiyorum katılımın olabileceğine umudum kalmadı sürekli buraya da yazıyorum bir şeyler ama okuyalım diyen de yokAynaa canm şoyle yapsak nasl olur sence. Gonullu listesi yapıp herkese bi cuz verelim. 10 gunde 1 hatim yapalım. Çok daha fazla hatim yapmış oluruz bnce
bnce çok daha mantıklı olur. Bi 10 kişi olmamız yeterli. İstersen ben konu açıyim beraber arkadaş bulmaya çalışalım. 10 kişi olduğumuzu duşun. Her kese 3.cuz duşer. 10 gunde muhdet veririz 10 gunde bir hatmimiz olur. Biz burda yapıoruz reelde. Senin konundanda devam olabilir. Maksat yerine gelsin yeteraslında güzel olur ben yeni öğrendim Kuranı bir heyecanla her gün okuyorum en az 4 sayfa bir de ben Türkçesinden hatim için konu açmıştım ama Kuran okumak arkadaşlarımızın zaman bakımından fazla zaman diye mi düşünüyorlar anlamadım ama pek de kimse katılmadı ki bilemiyorum katılımın olabileceğine umudum kalmadı sürekli buraya da yazıyorum bir şeyler ama okuyalım diyen de yok
Bilmiyorum canım ya ders çalışmasam mesela ibadete daha çok vakit ayırabilirim bir konu var bizim de zikir için inan orayla ilgilenirken bile zamanım çok gidiyor bir haftadır doğru dürüst ders bile çalışamıyorum yaş oldu 30 bu kendime son şans vermem olacakbnce çok daha mantıklı olur. Bi 10 kişi olmamız yeterli. İstersen ben konu açıyim beraber arkadaş bulmaya çalışalım. 10 kişi olduğumuzu duşun. Her kese 3.cuz duşer. 10 gunde muhdet veririz 10 gunde bir hatmimiz olur. Biz burda yapıoruz reelde. Senin konundanda devam olabilir. Maksat yerine gelsin yeter
anladım canm. Ben kendim duşuniyim bi şu konuyu oleyseBilmiyorum canım ya ders çalışmasam mesela ibadete daha çok vakit ayırabilirim bir konu var bizim de zikir için inan orayla ilgilenirken bile zamanım çok gidiyor bir haftadır doğru dürüst ders bile çalışamıyorum yaş oldu 30 bu kendime son şans vermem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?