- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.346
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Peki zararı olmasın. Buna keşke cesaret edebilsemToplam sahur ve iftar dahil 7 hurma yeme hakkımız var bolca su ....
Arindiralim vücudumuzu maddi manevi benimle yapmak isteyen buyursun gelsin
Zararı yok eğer sahlik problemin yoksa tabi aidin Salih diye bir kitap var ondan baktim çok yiyoruz asıl sağlıksız olan bu bence yinede bunlar bana ait yorum yani herkes kendi karar versin sonra hakkına girmeyim kimseninPeki zararı olmasın. Buna keşke cesaret edebilsem
Arkadaşlar aslında bilmeden böyle yorum yazmayın aidin Salih adlı bir tip doktorunun kitabından yola çıkarak yapmaya karar verdim kiii zaten hurma çok besleyici bir gıdaİki gün sonra komaya girersiniz. Çok tehlikeli.
Kilo vermek icin oldugunu yazmadım nerde yazmisim onu gosterirmisiniz maddi manevi arinmakİmkani yok dayanamazsın vücudunu mahfedersin normal yemeğini ye sınırlı ye ayrıca ramazan kilo vermek için degil ki
Yani ağzınıza ramazan boyu hurma ve su dışında bişey girmeyecek mi? Doğru anladım değil miArkadaşlar aslında bilmeden böyle yorum yazmayın aidin Salih adlı bir tip doktorunun kitabından yola çıkarak yapmaya karar verdim kiii zaten hurma çok besleyici bir gıda
Arkadaşlar aslında bilmeden böyle yorum yazmayın aidin Salih adlı bir tip doktorunun kitabından yola çıkarak yapmaya karar verdim kiii zaten hurma çok besleyici bir gıda
Kusura bakma yanlış anlamış olabilirim bu kadar sert çıkmana gerek yokKilo vermek icin oldugunu yazmadım nerde yazmisim onu gosterirmisiniz maddi manevi arinmak
Diyet bölümünde konusu konu sahibinin. Siz haklısınız aslında akla ilk gelen kilo elbette :)Kusura bakma yanlış anlamış olabilirim bu kadar sert çıkmana gerek yok
Peki süre çok uzun değil mi? Arınmak dediğimiz şey üç beş günle kısıtlanmalı. Ramazan boyunca nasıl olacakBaklaim inşallah başarabilirim konuyu acmamdaki amaç su buraya gecirdigim surecleri yazacağım insallah ...çok yiyoruz arkadaşlar dünyada o kadar aç insan varki ama biz onları anlamak için oruç tutarken dahi çok yiyoruz 7 hurma size çok az geliyor degilmi ama günde 1 hurma yiyemeyen çocuklar insanlar var şu dünyada .. bakalım neler olacak merakla bekliyorum tartilmayacagim amacım kilo vermek değil çünku amacım arinmak merak edenler içinde buraya yaşadıkları mi bir kısmını yazicam inşallah
Baklaim inşallah başarabilirim konuyu acmamdaki amaç su buraya gecirdigim surecleri yazacağım insallah ...çok yiyoruz arkadaşlar dünyada o kadar aç insan varki ama biz onları anlamak için oruç tutarken dahi çok yiyoruz 7 hurma size çok az geliyor degilmi ama günde 1 hurma yiyemeyen çocuklar insanlar var şu dünyada .. bakalım neler olacak merakla bekliyorum tartilmayacagim amacım kilo vermek değil çünku amacım arinmak merak edenler içinde buraya yaşadıkları mi bir kısmını yazicam inşallah
ALLAH kolaylik versin canim. Tirstim :)Zararı yok eğer sahlik problemin yoksa tabi aidin Salih diye bir kitap var ondan baktim çok yiyoruz asıl sağlıksız olan bu bence yinede bunlar bana ait yorum yani herkes kendi karar versin sonra hakkına girmeyim kimsenin
Takip edecegim canim..coook haklisinBaklaim inşallah başarabilirim konuyu acmamdaki amaç su buraya gecirdigim surecleri yazacağım insallah ...çok yiyoruz arkadaşlar dünyada o kadar aç insan varki ama biz onları anlamak için oruç tutarken dahi çok yiyoruz 7 hurma size çok az geliyor degilmi ama günde 1 hurma yiyemeyen çocuklar insanlar var şu dünyada .. bakalım neler olacak merakla bekliyorum tartilmayacagim amacım kilo vermek değil çünku amacım arinmak merak edenler içinde buraya yaşadıkları mi bir kısmını yazicam inşallah
Canım aslında sert cikmadim tabi yazarken öyle görünüyor hakkisin ve diyet bölümünde konu sende haklısın :)Kusura bakma yanlış anlamış olabilirim bu kadar sert çıkmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?