- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
Kızlar bende bilmiyirum ne kadar dayanır neler olur vücudumda yaşayıp gorucem belki 3 günde birakicam belki 1 günde bakalım ama bırakmamak hedefim tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebru sallinin 21 günde yağlardan kurtulma DVD sini 1 saat 28 dk yaptım ..yapabildigim kadar top yok cunku bende ...
Kendimi çok enerjik ve iyi hissediyorum şu ana kadar biraz keyif yapip evi temizlicem :)
O halde haberleselim burdan çok iyi olur gerçekten öğlen uykusuna yatıcam şimdi sonra ya kaldı temizlik bebehimi uyuttum bende uyuyum :) geçmiş olsun bu aradaÇok iyi. Delianne. diye bir blogda mı vardı. Hurma deneyimlerini yazmıştı ve çok fazla enerjik olduğunu anlatıyordu. Üç gün sonra daha iyi olacaktır.
Bende yogaya başlayacam sanırım. Birkaç video indirmiştim ramazan için.
Ama bugün hastane işi var malesef dışarı çıkmak zorundayım.
İftar öncesi her zaman yürürüm bir saat falan . İftar sonrası da çıkarım belki.
Tek mi yasiyorsunBirde yemek ve bulaşık derdi yok o şahane![]()
Tek yaşamıyorum annem çeşit çeşit yemek yapuyir bazen yardım ediyorum ama yapabilfigim kadar yapicam bakalım :)Tek mi yasiyorsun
Ben hurmayi tek olsam rahat yapardim evde cesit cesit yemek isteniyor benden![]()
Neden o zaman hurma ağaçları farklı meyvemi veriyordu neden aynı değildi çok enteresanKendine zarar verirsin bir ay çok uzun bir süre. En fazla 3 gün yap sağlam yap. Hele ki amacın kilo vermek değilse kendini başka şekilde arındır. Metabolizmanı alt üst edip tüm sistemini bozarsın. Sadece hurmayla yaşayabilseydik eğer Allah sadece hurmayı yaratırdı. Az ye öz ye. Bir de şöyle düşün. O zamanın hurmalarıyla şimdinin hurmaları da bir değildir. Sağlığını bozma. Çünkü biliyorsundur ki vücudumuz bize Allahın emaneti. İyi bakman lazım.