ramazan boyu sadece su ve hurma

Böyle şeylerin etkisi-yan etkisi bir anda meydana çıkmaz maalesef.
Durumunuz tamamen psikolojik.
Yıllardır ekmek yemiyorum, pilav yemiyorum, zeytin yağı dışında yağ tüketmiyorum.
Dışarıda çok nadir yemek yiyorum. Dışarıda yediğimde de o gece ölecek gibi hissediyorum. Aslında olan hiçbir şey yok tamamen psikolojik bir durum.
Saçlarım parlak, oldukça fitim, sporumu yaparım, meyvemi ayarında yerim ve kalori kontrolü sağlarım her daim.
Çok şükür fıtık dışında da hiçbir problemim yok. Herhangi bir arınma da yapmadım.
Söyleyeceklerim bu kadar :)
Bende fitim zaten o konuda problemim yok şükür amacım arinmak

Misafirler vardı ve bugunku kacamaklarim

Elimin avcu kadar balik
Yine 1 buçuk avuç içi kadar pide ekmek
7 hurma
4 çilek

Bol su karnım çok sis yemek çok fazla geliyor nefsimi tutmakta zorlanıyorum ama hiç açılmıyor um esasen neyse pes etmek yok yarın bir daha denicem :)

Bakalim problem çıktıkça yazarım bugub 5 hurma yemeyi düşünüyorum sabah 1 tane yedim akşamda 4 yerim galiba bolca su tabi..onun haricinde hurma bitti gidip hurma almam lazım önce bir evi toparlayıp kziimi doyurup spor yaptıktan sonra :)
Canim hurma.yerken tek.sayili ye 1 3 5 7 gibi
Cift sayi yendiği zaman sekere dönüşüp vucuda iyi etkilei olmuyo
Ama tek sayi yendiginde faydali oluyo
Peygamber efendimz soylemis :)

Canim hurma.yerken tek.sayili ye 1 3 5 7 gibi
Cift sayi yendiği zaman sekere dönüşüp vucuda iyi etkilei olmuyo
Ama tek sayi yendiginde faydali oluyo
Peygamber efendimz soylemis :)
Çok saol canım benim bunu öğrendiğim güzel oldu :*

Bende bugün niyetlendim. Sahur yapmadım. İftarı da hurma ve bol su ile yapmayı istiyorum. İnşallah zorlanmam. Yalnız çay kahve içilebiliyor mu sanki yasaktı . Ama içerim ben. Bakcaz artık.

Neden o zaman hurma ağaçları farklı meyvemi veriyordu neden aynı değildi çok enteresan
Hayır meyve aynı idi ama şimdi daha uzun süre dayanması için glikoz şurubuna batırıyorlar. Ayrıca alacağın hurmaların birçoğu israil menşeili. Ki islama nasıl karşı olduklarını bilirsin. Artı Aidin Salih'in kitabını okudum gerçekten saçmalıyor çoğu konuda. Alacağın hurmanın glikoz şuruplu olmamasına ve Medine hurması olmasına dikkat et.

Misafirler vardı ve bugunku kacamaklarim

Elimin avcu kadar balik
Yine 1 buçuk avuç içi kadar pide ekmek
7 hurma
4 çilek

Bol su karnım çok sis yemek çok fazla geliyor nefsimi tutmakta zorlanıyorum ama hiç açılmıyor um esasen neyse pes etmek yok yarın bir daha denicem :)

Ramazanı yarın yaparım artık kaçamaksız diye diye tamamlayacaksın anlaşılan. Çünkü mümkün değil böyle beslenme. Az yemek -ama dengeli- mideyi rahatlatır. Ayrıca kan şekerin birden yükselmediği için daha sakin bir insan olursun.

İftarı cevizli su ile açtım tabi cevizleri de yedim. 9 tane hurma yedim. Şimdide çay ve çekirdek yani olmazsa olmaz. 5 hurma da sahura ayırdım.

Herkese iyi iftarlar.
Bende açtım orucumu ama gözüm dönmüş vaziyette. Malesef pes ettim hurma işinde. Bu kürü yapamam helede ramazanda.
Zaten bu ramazan zorlanıyorum ya nedense. Yapmayı düşünenlere başarılar...

Back
X