Ramazan diyeti Nasıl olmalı?

cilt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
7
1
1
Karabük
Kızlar merhaba, biliyorsunuz önümüz Ramazan. Sevap kazanırken kilo da vermek istiyoruz nasıl bir yöntem izlemeliyiz. pratik bir diyet listesi tarifi var mı elinizde. Kendimize eziyet etmeden var mı uygulayabileceğimiz bir Ramazan diyeti

Mrb arkadasim ben bu ramazanda elimden geldigince karatay yapcm uymaya calisicam 5 kilo verirsem tamamdr ins

3ay oldu doğum yapalı ama kilolarım hala duruyo nasıl verebilirim bi bilginiz varmı acaba ???

iPhone 5
den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3ay oldu doğum yapalı ama kilolarım hala duruyo nasıl verebilirim bi bilginiz varmı acaba ???

iPhone 5

Normal diyet yaptığınızda sonradan daha çok kilo alabiliyosunuz yengemde çok kiloluydu bi yaz boyunca diyete girdi hep sebze yedi ramazanda verdiği kiloların hepsini aldı sayılır herşeyden az ve sık yiyin ama fazlaya kaçırmayın yürüyüş yapın bol su için :)

Son düzenleme:
Su konusunda bi sıkıntım yok nerdeyse günde 3 litre içiyorum ama doğumdan basen ve göbek duruyo

iPhone 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…