Ramazan geldi ben çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohhh maşallah afiyet olsun

Esinizin ofke problemi var, orucla alakasi yok

Dedem var. Ramazanın basinda daha oruç tutmadan çoluk çocuk torun torbayı toplar oruçluykenki asabiyeti için peşin peşin özrünü diler. Elimde değil, siz beni ciddiye almayın der. Biz de iftar yapana kadar mümkün mertebe gözüne görünmemeye, iletişimi minimuma indirmeye çalışırız.
Iftar yapıp sigarasını içinde normale döner zaten.

Son düzenleme:
‌Merhaba hanımlar bugüne kadar samimi olduğunuza inandığım fikirlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Daha önce bu platformu bazı sebeplerden dolayı bırakmıştım.Mesajlari çok önceden silmiştim ki bilmiyordum yasak olduğunu, kasıtlı bir durum yoktu.Mesajlarinizi okudum eleştirilere de ,desteklere de teşekkür ediyorum.
Konuya gelince uzun anlatmak istemiyorum, fakat önceki konuları da okuduysaniz, hep ramazan ayına denk gelmiştir.Patetes konusu da keza öyle,Esim diğer günler tabi ki melek gibi değildi ama öfke nöbetleri de olmuyordu.Aslinda sormak istediğim sağlıkla ilgili olabilir mi? Demek istedim.
Kısacası şöyle anlatmaya çalışmak istiyorum.Esim sevmediği bir mesleği yapıyordu ve psikolojik bunalımda idi o dönem baya sorunlar oldu,en son dediğimde de avukata gittim kararlıydım.Konustuk eşim mesleği bıraktı ve memleketimize döndük.İlk zamanlar sıkıntı çektik baya ,daha sonra şükür iş buldu uzun süredir çalışıyor.Bu süre içinde ailemiz için elinden geleni yaptı vurmak değil ,el kaldırmadı ama bu ramazan olunca adam yine sınırlı bir hal alıyordu.
Bu yüzden konu açmıştım.Kusura bakmayın ben msj silmenin suç olduğunu ve ban sebebi olduğunu bilmiyordum.Bu sebeple konumun kapatilmasini rica ediyorum. Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…