Aynen, sanki sadece oruçluyken böyleymiş gibi yazmış. Adam açken de tokken de çekilecek dert değil. Yazık çocuklara üzüldüm başka bir şeye değil. Bu konuyu da siler gider birazdan.Adamın her yerinden sorun akıyor.
Şiddet demiş geçmiş; tamam şiddetin kabulü olmaz o ayrı da, şimdi geri yüklemiş adminler konuları; okudum "Kafaya darbe" var sürekli ve boğaz sıkmalar. Bunlar ölümüne hareketlerdir yahu.
"Bir tokat attı" kısmını asla küçümsemek olarak almayın ama "Kafamı duvarlara vurdu, kafamı tekmeledi, boğazımı sıktı".. Bunların her biri neredeyse bir öldürme teşebbüsü. Bir de çocuklar görmüş bunları hep.
Sonra da "10 senedir çekiyorum, aç kalınca şiddete kadar varıyor, tavsiyeniz var mı, yok mu çözüm"
Çözüm, ölümün. Tövbest, sinirlendim okudukça.
Düzeltiyorum.Böyle tutacaksa tutmasın.
Hocaya sorsanız caiz değil der yani o kadar.
İkincisi ailenize gidin tek başına tutsun.
Anası da yakınmış hem dilinden de ancak o anlar.
Yazık size ya.
Taaa 2013 yılında yaptıklarını anlatıp boşanacağım demissiniz ve hala böyle bir adamla evlisiniz, ben size de değil çocuklara acıdım, dayak var , hakaret var , ekonomik şiddet var daha ne olmasını bekliyorsunuz en son sizi çocuklarınızın önünde öldürülmesini mi, bence bu adamdan biram önce kurtul 2013 den bu yana hiç değişmemiş ki..Kizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
. Ne yapacağız bilmiyorum.Ben artık kaldıramıyorum. Ben de oruç tutuyorum ama sabrediyorum.Bir insanın her şeye bahanesi olur mu yaaaa.Simdi ise gidiyor idare ediyom.Haftasonu yataktan kalkar kalkmaz başlar.Disarda böyle değil bence bilinçli bize yapıyor.Allah için akıl verin.Normal günde öyle sessiz sakindir.Allah affetsin tutma diyom inadına tutuyor.
Bugün de annesini davet edecek yakınız zaten ugrayalimi dedim diye dış kapıya vurdu bağırdı çağırdı eve gelmicem felan dedi.Neymis eve girmeden demişim.Benim annem sana ne oluyo diyor.Cocuklari alım dışari çıkayım dedim yollamiyor.Defol sen git diyor.Yemek hazır mı diyor.Biktim artık ben kaldıramıyorum.Bulasma deseniz de yine bahane biliyor inanın.Sizin başınızda var mı böyle bir şey.Tavsiyenize ihtiyacım var.Tesekkurler
Yediği dayağı öyle kolay anlatmış ki konuşmuyorum affetmedim ile geçiştirmiş meydan dayağı yediği halde. Çocuğa yazık.Bu konular neden silindi acaba?
Koca 8 yıl yaşadıklarım ve kararım...
Merhaba arkadaşlar pek foruma takılamıyordum ama şunu iyi biliyorum ki ne sorsam yardımcı olmaya calışıryorsunuz.Hepinize teşekkür ediyorum zaman ve emek harcadığınız için.Eşim ile 8 yıldır evliyiz kızım var 7 yaşında sadece geriye dönüp baktıgımda mutlu anlarım varsa o da kızımın...www.kadinlarkulubu.com Artık kaldıramıyorum...
meltem hanım benim sorunum eşimle ilgili kızdıgı zamanlar gözü dönuyor kavgada gece bile ya kafasını biyere vurur ya kapıyı yumruklar yada benim bogazımı sıkar çocugumuzun yanında bu hareketleri yapıyor ben söylediğimde ise bana yaptırmasaydın diye bi cevap veriyor ben ne yapacagımı bilemiyorum...www.kadinlarkulubu.com
Konunun sadece Ramazan'a has bir durum olduğunu zannetmiyorum.
Birkaç konunuza daha baktım ve çocuklarınızın basit şeylerde dahi çığlıklar içerisinde kendilerini yerlere atarak tepkiler verdiğini yazmışsınız. Sildiğiniz konulardaki yorumlara bakıyorum neler yaşadınız acaba bir yorumda "Boğazınızın sıkıldığı"na kadar var, çocuklarınız nelere maruz kaldı o evin içinde?
Size verilecek tavsiyeler bundan kaç sene öncesi verilmiş, siz zaten çekmeyi seçmişsiniz. Ne denebilir daha, bilemedim; çocuklarınıza yazık.
O bence birşey kullanıyor. Ramazanda kullanamayınca hepten sapıtıyor. Yoksunluk.Kizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
. Ne yapacağız bilmiyorum.Ben artık kaldıramıyorum. Ben de oruç tutuyorum ama sabrediyorum.Bir insanın her şeye bahanesi olur mu yaaaa.Simdi ise gidiyor idare ediyom.Haftasonu yataktan kalkar kalkmaz başlar.Disarda böyle değil bence bilinçli bize yapıyor.Allah için akıl verin.Normal günde öyle sessiz sakindir.Allah affetsin tutma diyom inadına tutuyor.
Bugün de annesini davet edecek yakınız zaten ugrayalimi dedim diye dış kapıya vurdu bağırdı çağırdı eve gelmicem felan dedi.Neymis eve girmeden demişim.Benim annem sana ne oluyo diyor.Cocuklari alım dışari çıkayım dedim yollamiyor.Defol sen git diyor.Yemek hazır mı diyor.Biktim artık ben kaldıramıyorum.Bulasma deseniz de yine bahane biliyor inanın.Sizin başınızda var mı böyle bir şey.Tavsiyenize ihtiyacım var.Tesekkurler
Eşinizin şekeri olabilir mi ? Sadece ramazanda böyleyse şeker çok yüksek olabilir sinir uçları açık oluyor. Bi hastam vardı şekeri 300 küsürden normale dönmüştü. Pamuk gibi oldu. Karısı hep dua eder bana yeni bi hayat verdiniz diye.Kizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
Eski konularını sildiği için. Yarın aktif olur hesabıNeden banladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?