- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
- Konu Sahibi gizemli_1105
-
Bayanlar ramazan.geliyr ben.her yil ramazanda 4 kilo.alirim diyetimi ramazandsa surdurmk.istiuorum bildiginiz bir ramazan.diyetj.var.mi
ben de böyle yapsam diye planlıyorum,ahhh veremediğim kilolarımı ramazanda versem .......kızlar ben gecen sene ramazanda tam 9 kılo verdım. ekmek pılav tatlı turu seyler hıc yemedım. aksamlaarı en az 3 lıtre su ıctım sahura kadar. 1 saat yuruyus yaptım her aksam. birde dogadan form caylar var. her aksam onlardan 2 tane ıctım. ve hıc verdıgım kıloları herı almadım. bu ramazandada aynı böyle devam edıcem.
insalalh verırız ikimizde ama cıdden ıse yarıyo
Peki sahurda ne yediniz?
Bende öncekı senelerde öyleydım ama gecen sene cok zorlandım azmettım ve oldu. tam yemek yıyecekken aklıma neden zayıflamak ıstedıgımı getırdım ve oldu :)geçen sene ramazan ayında şimdiki halimden 10 kilo fazlaydım ve ramazan ayı boyunca zayıflayabilirim anca diyordum ama iftar yada sahur yaparken kendimi kaybediyordum bayramda da tatlılarla kilo alıyordum inşallah bu sene kendimi kaybetmem de biraz kilo verebilirim
:)
Bende öncekı senelerde öyleydım ama gecen sene cok zorlandım azmettım ve oldu. tam yemek yıyecekken aklıma neden zayıflamak ıstedıgımı getırdım ve oldu :)
bana uyar :) ben bu sene gecen senekınden daha kararlıyım bakalım hayırlısı :)ben de öyle yapıyordum ama senin kadar kararlı değildim sanırım yada azimli değildim gözüm dönüyordu valla :) ama tek başına yapılmıyor bu diyet işi en azından alışana kadar biriyle devam etmek lazım :) ramazan ayı boyunca da sizinle bir arada devam etmek istiyorum diyetime :)
kızlar ben gecen sene ramazanda tam 9 kılo verdım. ekmek pılav tatlı turu seyler hıc yemedım. aksamlaarı en az 3 lıtre su ıctım sahura kadar. 1 saat yuruyus yaptım her aksam. birde dogadan form caylar var. her aksam onlardan 2 tane ıctım. ve hıc verdıgım kıloları herı almadım. bu ramazandada aynı böyle devam edıcem.
bana uyar :) ben bu sene gecen senekınden daha kararlıyım bakalım hayırlısı :)
teşekkür ederim :) hadi bakalım inşallah olucak :)Ayyy kubra harikasin bende gecen yil diyetisyen fitness darken 10 kilo verdim ramazanda 3 arkadas her aksam disarda yedik ramazan bitiminde Dalton kardesler gibi olduk ben 10 kilodiger arkadas 23 kilo digeri 7 kilo aldik benki hayatim boyunca hep verirdim ramazanda ilk defa gecen yil aldim :18:dun ariyor arkadas yine iftari disardami yapacagiz hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr dedim bu yil bende koruyacam kendimi senin menuyu ornek alip bende bi 9 kilo veririm herhalde aman kac kilo verirsem kardir bu yil kk dayim disarda yemek yokkkkkkkkk evet kizlar birbirimize motivasyon saglayalim bu ramazanda evi yesillikle doldurdum bugunden itibaren yesillik yiyecegim
evet hayırlısı :) her gün buraya girip senin deneyimlerinden yararlanmayı umuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?