ramazan kolısı

Belki hatalıyım, Önyargılımıyım neyim bilmiyorum canım ama profil resmin seninle ilgili pozitif aile yorumları yapmamı engelliyor. Sanki kimi şikayet etsen karşı taraf haklımı diye düşünecek gibiyim

Yediginiz yemegin lafini mi yapti? Yani "ay iftara geldiler borekten 3 dilim yedi pastadan 2 kere aldi" diye mi konustu?

Yoksa size neler neler hazirladigini anlatip kendi mi ovdu sagda solda?

Ikisinin arasinda cok fark var..
aynen yedıklerımızı saymıs ben soruncada yedınız ama gıbı cevaplar verdı gorusmuyorum o yuzden . ben alttan esımı durtukledım butun aksam o gun baskasının evınde yemek yemıyor ayıp olur zoruna gıder dıye onun yaptıgına bak

Belki hatalıyım, Önyargılımıyım neyim bilmiyorum canım ama profil resmin seninle ilgili pozitif aile yorumları yapmamı engelliyor. Sanki kimi şikayet etsen karşı taraf haklımı diye düşünecek gibiyim
o ne alaka yahu , pozıtıf aıle yorumu nasıl oluyormuş acıklar msıın . yada namuslu kadın profılı nasıl olur

kapılarına bırakın, "bizim ihtiyacımız yok, ihtiyacı olan birine verin daha makbule geçer" diye mesaj atın, bitti gitti, o kadar kötü bişey değil bence geri vermek, büyütmeyin.

kapılarına bırakın, "bizim ihtiyacımız yok, ihtiyacı olan birine verin daha makbule geçer" diye mesaj atın, bitti gitti, o kadar kötü bişey değil bence geri vermek, büyütmeyin.
kendım goturemem hamıleyım , kardesımle yollarım dıyorum o yuzden . Ama yınede kımseyı kırmadan halledeyım dıyorum . Karşıdakı ınsanın karakterıyle degılde zamanında yaptıgı saygısızlıktan dolayı ıhtıyacım olsa da kabul etmem . dedıgınzı gıbı tesekkurler ıhtıyacımız yok dıyede mesaj atacagım

Şaka diyin. Şu yorumunuza şaka diyin hep birlikte gülelim olur mu?

Konu sahibi siz de onun kapısınin önüne koyuverin gitsin madem.

Şaka diyin. Şu yorumunuza şaka diyin hep birlikte gülelim olur mu?

Konu sahibi siz de onun kapısınin önüne koyuverin gitsin madem.
gercekten cok komık bır yorum , cok haklısın . pozıtıf namusku aıle kadını nasıl olunuyor gercekten merak ettım . namus anlayısı bu mu yanı

gercekten cok komık bır yorum , cok haklısın . pozıtıf namusku aıle kadını nasıl olunuyor gercekten merak ettım . namus anlayısı bu mu yanı
Pozitif aile yorumu ne onu da bilemedim.
Hayır iki meme bi dantelli bustiyer insanı haksız yapıyorsa kk da haklı oranı çok duşer:eğlence:

iyi gunler kızlar kısaca bırsey danısacagım esımın bır arkadası var babasıyla iş yapan , ortaklar .Yakın zamanda esı ve kendısıyle esımle ıkımız problem yasadık , şımdı baktım kapıma ramazan kolısı bırakmıslar .Eşim soyledı oyle gordum . Esıme emın ol onlar mı koymuş dedım ona gore karısına mesaj atıp alın dıyecegım. Kabalık vs yaptıgımı dusunenler olabılır aranızda fakat cıddı sekılde bır tartısma yasadık kendılerıyle onlar bırakmışsa da bunun ramazan adına oldugunu dusunmuyorum .Zira kapıma koli bırakan ınsan iftara cagırıp arkamdan yedıgımız yemegın lafını yapmazdı orda burda . O yuzden o kolıyı ıstemıyorum . Eşimde onlar bırakmıstır dıyor. Bırakan onlarsa ne yapmam dogru olur sızce
Yardıma ihtiyacınız mı var ki size ramazan kolisi gönderiyor? Benim bildiğim ihtiyaç sahiplerine verilir. Yoksa ihtiyaç sahipleri bir kenarda unutulup herkes birbirine koli mi hediye etmeye başladı. Tövbe estağfirullah.

Fotoğraftan bile korkuyor artık insanlar :)
Memelerini saçmış kadın , vuuuu taşlayin ,kesin haksızdır çünkü memesi ortada :KK70:
profıl fotografın uslubuma ters dese belkı anlasılırdı ama ıkı memeye bakarak sen her konuda haksızsın hıssı uyandırıyor demek , aıle kadını profılıne uymadıgımı dıle getırmek ne manag anlamadım valla

Back
X