- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi 1impossiblelove
Yalnız resimdeki gibiler için haksızlıga razıyım bir düz tahta olarakiki çift memeyle haksız oldum ne diyim artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız resimdeki gibiler için haksızlıga razıyım bir düz tahta olarakiki çift memeyle haksız oldum ne diyim artık![]()
aman diyim kafana taş gelir şimdi adana çık aradanYalnız resimdeki gibiler için haksızlıga razıyım bir düz tahta olarak![]()
Gitti pozitif aile yorumlari....aman diyim kafana taş gelir şimdi adana çık aradan![]()
Bir memeli dahaProfil fotosu ne alaka ya?Tikkabilla ninda fotosu ayni oldugu icin
1impossiblelove seni karistiriyorum hep:)
aynen yedıklerımızı saymıs ben soruncada yedınız ama gıbı cevaplar verdı gorusmuyorum o yuzden . ben alttan esımı durtukledım butun aksam o gun baskasının evınde yemek yemıyor ayıp olur zoruna gıder dıye onun yaptıgına bak
Belki hatalıyım, Önyargılımıyım neyim bilmiyorum canım ama profil resmin seninle ilgili pozitif aile yorumları yapmamı engelliyor. Sanki kimi şikayet etsen karşı taraf haklımı diye düşünecek gibiyim
Çok teşekkür ederim :)O zaman kardesiniz gotursun versin cok haklisiniz.
Veya hic yormayin kimseyi, mesaj atin gelip geri alsinlar. En onemlisi hamile halinizle kimse icin caninizi sıkmayın.
Bu arada profil fotografiniz cok guzel. Bunu kullanan bir uye daha var, arada ikinizi birbirinize karistiriyorum :)
Pozitif aile maile laf salatasi sevenlere kulak asmayin derim.
Yollayacagım gerı bu aksamKapının önüne koli bırakmak nedir? Hiç mi yol yordam görmemiş bunlar?
Resmen terbiyesizlik.
Kapılarının önüne bırakırdım ben olsam. Hatta yanına bi koli de ben hazırlardım.
Zaten o memelerle ramazan kolisini de haketmiyorsun senYollayacagım gerı bu aksam
Terbıyesızlık dız boyu
Yoksa ramazan falan fıstan hıkayr onlar ıcın .
Amaclaro o olsa benı degıl asıl muhtac ınsanı dusunurlef egoları yerıne
Ramazan geldi catti bosverin Bu ayin ruhu amaci belli zaten simdi ne yasandi bilmiyoruz ama yazimdan cok basit mevzu olmyacak seyden cikmis tatsizlik normalde kavga etmeden mesafeyle uzaklasmak en dogrusu ama siz bayagi kavga etmissiniz anladigimeger baska bır konu olsa bunu mevzu bıle yapmazdım fakat o donem benım gururum cok ıncındı esımde bunu bılıyor . Karısına mesaj atıp ıhtıyacmız yok saolun dıyecegım . Dedıgım gıbı esımde ıkı kurusluk ınsanlar ıcın benı uzecekse fazlada ırdelemenın mantıgı yok ama sokturmam o kutuyu bu eve
cıkcası ıftara cagırıp baska ortamlarda benı duskun gıbı gosterıp yedıgım lokmanın hesabını yapan ınsana fazla tevazu gostermıstımRamazan geldi catti bosverin Bu ayin ruhu amaci belli zaten simdi ne yasandi bilmiyoruz ama yazimdan cok basit mevzu olmyacak seyden cikmis tatsizlik normalde kavga etmeden mesafeyle uzaklasmak en dogrusu ama siz bayagi kavga etmissiniz anladigim
koliyi bir ihtiyac sahibine verin onlarda hayirli ramazanlar koli gondermissiniz ama ihtiyacimiz yoktu sizin adiniza x yere verdik Allah hayrinizi kabul etsin deyin gecin derim ben
Bu da ayrı tuhaf.profil resminin alıntı olduğu çok açık buna bakarak konu sahibini yargılamak ne kadar saçma. Burda üstsüz erkek profil resmi olanlar da çok. O zaman neden ses çıkmıyorKoliyi bir ihtiyacı olana verin en güzel çözüm. Bunu da gerekli kişilere iletin
![]()
1impossiblelove
Zaten o memelerle ramazan kolisini de haketmiyorsun sen![]()
Ama şuan değil dimi? Ona göre yorum Yaptım. Kendi resmini koyduğunda görürsünüz yorumumuBu da ayrı tuhaf.
Foto konu sahibine ait olsa ne değişecek?
Sende al kapısına bırak. Muhatap olma. Pişirdigi yemeğin lafını nasıl yapmış anlamadım ben. Ne demişler.eşim öyle birşey yapma ayıp olur baskasına verırız dıyor fakat ben kesınlıkle onlardan bırsey ıstemıyorum
Kızlar memişlerim için kavga etmeyınAma şuan değil dimi? Ona göre yorum Yaptım. Kendi resmini koyduğunda görürsünüz yorumumusataşmak için sataşmak
![]()