Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Takı vs... pek kullanmıyor canım:) Çantayı da karne hediyesi olarak istedi, aldım:KK48: Yarın çıkıp bakıcam bir şey artık:KK51:
ay bide karne hediyeleri alindi orda dimi ooo isiniz zor karne hediyesi, dogum gunu hediyesi, bayram alisverisi yapilacak :KK53:benide evlat edinin barii oh ekmek elden su golden cocuk olmak var valla:KK46:

Hem de ne masraf:skandal: Bir de oğluma söz vermiştim, takdir alırsan istediğin bir şeyi alıcam diye, almaz diye düşündüm ama soktu gözüme takdiri:KK70: Üstüne bir de pahalı hediye istedi:olamaz: Bu ay paralar hediyelere gitti:KK70:
beklentiyi yukseltirseniz olacagi o iste ama iyi olmus hediye sayesinde basariyi arttirmis.gelecegi guzel olur insallah...

Bunu bazen bizde yapıyoruz:KK70:Boşa gitmesin bari işe yarasın:KK70:
esime oyle derim cogu zaman isyan ediyo 2 ayda bir yok dogum gunum geldi.yok evlilik yildonumu yok onun dogum gunu derken... diyoki hep olan bana oluyor.bende diyorum yok canim sonucta alinacak seyleri aliyoruz o gunler bahane :KK66:

esime oyle derim cogu zaman isyan ediyo 2 ayda bir yok dogum gunum geldi.yok evlilik yildonumu yok onun dogum gunu derken... diyoki hep olan bana oluyor.bende diyorum yok canim sonucta alinacak seyleri aliyoruz o gunler bahane :KK66:
Tabi canım ihtiyaç dışı birşey hiç alınmıyor:KK45:

Back
X