- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
sizde kac cocuk var cinsiyetleri nedir?Sıkma canını Nevoşum, güzel olur her şey İnşaAllahAynen, benim doğum günümden sonra 5 ay fark oluyor, eşimin doğum gününden sonra peş peşe
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde kac cocuk var cinsiyetleri nedir?Sıkma canını Nevoşum, güzel olur her şey İnşaAllahAynen, benim doğum günümden sonra 5 ay fark oluyor, eşimin doğum gününden sonra peş peşe
![]()
EVET YA NE GUZELDIR HER AY KUTLAMA EGLENCE HEDIYELESME VAR NE GUZELAmin canım inşaallah
Bizim 3'er ay var.Sizin daha iyiyimiş![]()
Takı vs... pek kullanmıyor canım:) Çantayı da karne hediyesi olarak istedi, aldımkiz cocuguna hediye cok kolay oluyor.
parfum var, takilar var, elbise canta fln var.bayramda yaklasiyo guzel bi elbiseyle kurtulursun bnce![]()
Sahiden çok güzel olurEVET YA NE GUZELDIR HER AY KUTLAMA EGLENCE HEDIYELESME VAR NE GUZEL![]()
ay bide karne hediyeleri alindi orda dimi ooo isiniz zor karne hediyesi, dogum gunu hediyesi, bayram alisverisi yapilacakTakı vs... pek kullanmıyor canım:) Çantayı da karne hediyesi olarak istedi, aldımYarın çıkıp bakıcam bir şey artık
![]()
Ama 5 i peş peşe geliyorAmin canım inşaallah
Bizim 3'er ay var.Sizin daha iyiyimiş![]()
4 tane canım:) 3 kız, 1 erkeksizde kac cocuk var cinsiyetleri nedir?
Bayağı masraflı oluyordurAma 5 i peş peşe geliyor
4 tane canım:) 3 kız, 1 erkek![]()
Aynen Valla, ben de çocukluğa dönsem keşkeay bide karne hediyeleri alindi orda dimi ooo isiniz zor karne hediyesi dogum gunu hediyesi bayram alisverisi yapilacakbenide evlat edinin barii oh ekmek elden su golden cocuk olmak var valla
![]()
ALLAH BAGISLASIN KIZLAR CANDIR ANNEYE EL ATARLAR ZAMANLAAma 5 i peş peşe geliyor
4 tane canım:) 3 kız, 1 erkek![]()
Hem de ne masrafBayağı masraflı oluyordur![]()
Allah kolaylık versin o zamanHem de ne masrafBir de oğluma söz vermiştim, takdir alırsan istediğin bir şeyi alıcam diye, almaz diye düşündüm ama soktu gözüme takdiri
Üstüne bir de pahalı hediye istedi
Bu ay paralar hediyelere gitti
![]()
yok ya exstra masraflik bisey alinmiyordurBayağı masraflı oluyordur![]()
Amin canımALLAH BAGISLASIN KIZLAR CANDIR ANNEYE EL ATARLAR ZAMANLA![]()
Bunu bazen bizde yapıyoruzyok ya exstra masraflik bisey alinmiyordur
bence her ay birinin ihtiyaci giderilse bi tasla iki kus vurulmus oluyodurcimri gibi gorundum suan hahaha
beklentiyi yukseltirseniz olacagi o iste ama iyi olmus hediye sayesinde basariyi arttirmis.gelecegi guzel olur insallah...Hem de ne masrafBir de oğluma söz vermiştim, takdir alırsan istediğin bir şeyi alıcam diye, almaz diye düşündüm ama soktu gözüme takdiri
Üstüne bir de pahalı hediye istedi
Bu ay paralar hediyelere gitti
![]()
esime oyle derim cogu zaman isyan ediyo 2 ayda bir yok dogum gunum geldi.yok evlilik yildonumu yok onun dogum gunu derken... diyoki hep olan bana oluyor.bende diyorum yok canim sonucta alinacak seyleri aliyoruz o gunler bahaneBunu bazen bizde yapıyoruzBoşa gitmesin bari işe yarasın
![]()
Tabi canım ihtiyaç dışı birşey hiç alınmıyoresime oyle derim cogu zaman isyan ediyo 2 ayda bir yok dogum gunum geldi.yok evlilik yildonumu yok onun dogum gunu derken... diyoki hep olan bana oluyor.bende diyorum yok canim sonucta alinacak seyleri aliyoruz o gunler bahane![]()
Amin, İnşaAllahbeklentiyi yukseltirseniz olacagi o iste ama iyi olmus hediye sayesinde basariyi arttirmis.gelecegi guzel olur insallah...
hele ki BENTabi canım ihtiyaç dışı birşey hiç alınmıyor![]()