Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
üzüleceksin ondan yapmiyorum
Çok ince düşüncelisin Ama sen o zaman düşünürüz, üzülüp üzülmeyeceğimi
O ne anlar mantı yapmaktan
Hiç işte, oturduğu yerden anca çene
aynen hamuru yogurmadan tencereye atmiyorum mesela

nazar deger diye göstermiyorum vuslat napmis gördün demi hamuru yogurmadan tencere atmis birde manti yaptim diyo

Arkadaşlar ya yarin iftara misafirim var. Menumde mercimek corbasi, kofte, patates, biber, patlican kizrtmasi, salata yapmayi dusunuyorum ama kizartmanin yanina ne yapacağımı bulamadim. Acilll fikirlerinize ihtiyacim var.

Nevreste mapusa yolcu olabilirim
sarma,cigköfte ve icli köfte getirmeyi unutmayin emi
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış canım
Yanlış anlamayın kızlar başka topikte söylediklerini kastettim.
Seni neden bu kadar çok sevdiklerini anladım canım.İnşallah arayı uzatmaz da çabucak gelirsin yine
Bir sevenin ,merak edenin yine oldu

Anam kuru kız nirde mantı dediğin şöyle bol harçlı az büyük olur dişinin kavuğuna yetmez benim ben mantıyı bol Mazemeli severim tey tey çoşasım var

Arkadaşlar ya yarin iftara misafirim var. Menumde mercimek corbasi, kofte, patates, biber, patlican kizrtmasi, salata yapmayi dusunuyorum ama kizartmanin yanina ne yapacağımı bulamadim. Acilll fikirlerinize ihtiyacim var.
Kuru fasulye pilav yap kızartma falan ugraşcağına kuru ve pilavın uyumu yemede yanında yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…