@rabia01 okudun değil mi?Tanımaz olur muyum bu baklava yüzünden evim yanıyordu
Ne Ayaksınız ayol mapıstı damdı@rabia01 mapısta yanyanaydık... Bi tas çorbayı paylaştık ekmeği bölüştük... ahhh kader yoldaşım dedim bana sen kimsin ki dedi nickimden dolayı tanıyamamışama çorbayı içip ekmeğimi yedikten sonra tanıyamadığını söyledi
Yürü beee kim tutar seni arkandayım.Bilmeye biliyor ama nickimi ,yazdıklarımı falan bilmiyorFaceye Onun telefonundan giriyorum,şifremi falan biliyor sorun yok ta,burası farklı.Burası bir nevi günlük gibi,düşüncelerimi ,hislerimi paylaşıyorum,daha özel geliyor bana,okumasını istemem..Ama isyan ettikleri oluyor oğlumla, KKdayım deyince, yine mi KK diye.
Baskılar beni yıldıramaz
Kız gurbet kargısı burda çene çalcağına gitte başka topiklere dil öğren anca benle çene yarıştır ben olmazsan buralar ıssızlaşır ben olmazsam sohbetin tadı olmazBi ablamda beni etiketliyeydi iyidiidun bu vaziyette sohbet edecek topik bekliyodum.
burayi bulamadim bi turlu
Kız gurbet kargısı burda çene çalcağına gitte başka topiklere dil öğren anca benle çene yarıştır ben olmazsan buralar ıssızlaşır ben olmazsam sohbetin tadı olmaz
Onu bende istememBilmeye biliyor ama nickimi ,yazdıklarımı falan bilmiyorFaceye Onun telefonundan giriyorum,şifremi falan biliyor sorun yok ta,burası farklı.Burası bir nevi günlük gibi,düşüncelerimi ,hislerimi paylaşıyorum,daha özel geliyor bana,okumasını istemem..Ama isyan ettikleri oluyor oğlumla, KKdayım deyince, yine mi KK diye.
Baskılar beni yıldıramaz
Ben ciddiyim@rabia01 okudun değil mi?
Madalyan Hayırlı olsun ausum
İlahi hatunlar . Kırk yıl dursam madalyamın olmadığı gelmezdi aklıma .
Sayenizde arşivden tozlu madalyam çıktı .
@Nevreste @Kazen zahmet verdik efenim , teşekkür.
Yarışmaya katılma sonra madalya bekle
@aeben hatırlatma için teşekkür ediyorum.Ben farketmemiştim
Çoktan haketmiştihak etmiş ausum
Çoktan haketmişti
Hele ramazan sofrası her yemek ayrı ayrı görüntülenmiş çok emek . Bizlerde 1 yemek tarifi var daha kolay ...üstünden seneler geçmiş ama bir kere daha eline sağlık austÇoktan haketmişti
Sende hakediyorsun ama bir türlü 3.lükten yukarı çıkamıyor
Yok o kategoride 2. olmuştuHele ramazan sofrası her yemek syrı ayrı görüntilenmiş çok emek . Bizlerde 1 yemek tarifi var daha kolay ...üstünden seneler geçmiş ama bir kere daha eline sağlık aust
Sende hakediyorsun ama bir türlü 3.lükten yukarı çıkamıyorNasıl bir talihtir
Ciddiyim derken gerçekten yangın tehlikesi mi atlattın?Ben ciddiyim