rabia01
mapısta yanyanaydık... Bi tas çorbayı paylaştık ekmeği bölüştük... ahhh kader yoldaşım dedim bana sen kimsin ki dedi nickimden dolayı tanıyamamış ama çorbayı içip ekmeğimi yedikten sonra tanıyamadığını söyledi
Bilmeye biliyor ama nickimi ,yazdıklarımı falan bilmiyorFaceye Onun telefonundan giriyorum,şifremi falan biliyor sorun yok ta,burası farklı.Burası bir nevi günlük gibi,düşüncelerimi ,hislerimi paylaşıyorum,daha özel geliyor bana,okumasını istemem..Ama isyan ettikleri oluyor oğlumla, KKdayım deyince, yine mi KK diye.
Baskılar beni yıldıramaz
Kız gurbet kargısı burda çene çalcağına gitte başka topiklere dil öğren anca benle çene yarıştır ben olmazsan buralar ıssızlaşır ben olmazsam sohbetin tadı olmaz
Kız gurbet kargısı burda çene çalcağına gitte başka topiklere dil öğren anca benle çene yarıştır ben olmazsan buralar ıssızlaşır ben olmazsam sohbetin tadı olmaz
Bilmeye biliyor ama nickimi ,yazdıklarımı falan bilmiyorFaceye Onun telefonundan giriyorum,şifremi falan biliyor sorun yok ta,burası farklı.Burası bir nevi günlük gibi,düşüncelerimi ,hislerimi paylaşıyorum,daha özel geliyor bana,okumasını istemem..Ama isyan ettikleri oluyor oğlumla, KKdayım deyince, yine mi KK diye.
Baskılar beni yıldıramaz
Hele ramazan sofrası her yemek ayrı ayrı görüntülenmiş çok emek . Bizlerde 1 yemek tarifi var daha kolay ...üstünden seneler geçmiş ama bir kere daha eline sağlık aust
Hele ramazan sofrası her yemek syrı ayrı görüntilenmiş çok emek . Bizlerde 1 yemek tarifi var daha kolay ...üstünden seneler geçmiş ama bir kere daha eline sağlık aust