Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Nevreste nevoş geçen hünkar beğendi yaptım ilk kez evlilik yıldönümümüzdü 23 haZiran ya çok güzel oldu aslında böylesi yemekleri hep yapmak lazımmış yeni şeyler deneyip menüye eklemeli insan. Ben geç farkettim.

Tam sana yakışır bir ipucuAkraba çıkamazmışız,neyse soyumuz Adem ile Havva'ya dayanıyor.O bakımdan çıkarız biz de..Benim nete mi nazar değdi,çok yavaşladı net ,ben okumakla yetineyim bari
Aklım fikrim yemek oluncaBirde yöresel yemeklere merakım var
Nazar ettiler

Ellerine sağlık canım
Rabbim birlikte huzurlu,mutlu,sağlıklı daha uzun yıllar geçirmenizi nasip etsin inşaallah
Damak tadımıza uygun yeni tarifleri denemekte fayda var..

Ausencia madalyan da aeben le benim de emeğim var.Bir teşekkür konuşması yaparsın herhalde.İnsan 1.olup madalyanın eksikliğini anlamaz mı yav,eğer istemezsen bana verebilirsin
Yarışmaya katılma sonra madalya bekle
aeben hatırlatma için teşekkür ediyorum.Ben farketmemiştim

Tamam ilgileneceğim

Ben bayram temizliği yapıyorum ama ara ara molalarda geliyorum.3 gün üst üste iftara davetli olunca ,yemek derdi yok diye ,temizliğe girişeyim dedim.Şimdi koltukları sildim mola verdim,birazdan kapıları sileceğim.
Ellerine sağlık canımBen haftaya memlekete gidiyorum bizim tayinlerin belli olması uzadıO yüzden büyük temizlik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…