@Nevreste yok burasi bana kaldi herkesi kaciracam burdannnnBen zaten sohbet edelim rahatlasınlar diye şeyettiydim.
Beni beni Bihterini de mi@Nevreste yok burasi bana kaldi herkesi kaciracam burdannnn
kendinden mi bilioyrsun hahaha benim esim burayi bilior yinemi kk dasin dior evet diyorum var mi skintiBelki eşi yanındadır,sadece okuyordur
Benim eşim de biliyor ama Onun yanında yazmıyorum,okusun mu adam aramızda yazdıklarımızı,deli mi desin banakendinden mi bilioyrsun hahaha benim esim burayi bilior yinemi kk dasin dior evet diyorum var mi skinti
Onu sevmeyen yok ki,bütün KKyı mı karşına alıyorsun?@Nevreste seven herkesiii
benimki okumustu daaa senden de ancak bunu beklerim dedi evdede ayniyim da adam bari ben cektim onlar cekmesin diorBenim eşim de biliyor ama Onun yanında yazmıyorum,okusun mu adam aramızda yazdıklarımızı,deli mi desin bana
Onu da dövüyor musun?benimki okumustu daaa senden de ancak bunu beklerim dedi evdede ayniyim da adam bari ben cektim onlar cekmesin dior
ben buyuk oynarimOnu sevmeyen yok ki,bütün KKyı mı karşına alıyorsun?
yok hakketmedi dahaOnu da dövüyor musun?
O zaman yemek yarışmasına katıl,al madalyayı,görelim büyük oynadığınıben buyuk oynarim
Hadi geldim bakalim@chocolate19 gel kız buraya iki kelam edelim.
Hoşgeldin ,Hadi geldim bakalim
Sen yazana kadar profilinden buldum kiHadi geldim bakalim
Evet profilden buldun ama yemek yapip yapmadigim yazmaz kiiiHoşgeldin ,kaç yaşındasın?Güzel yemek yapar mısın?Memleket neresi?
Yarışmaya mı katılacaksın yoksaEvet profilden buldun ama yemek yapip yapmadigim yazmaz kiii
Amaaann yok cnm ben hayatla yarisiyorum zaten hicc katilamam uzaktan bakiyim yeterYarışmaya mı katılacaksın yoksa
Hayatla yarışmayanımız var mı ki?Amaaann yok cnm ben hayatla yarisiyorum zaten hicc katilamam uzaktan bakiyim yeter
Yok tabi benim icin bu kadar yaris kafii canimHayatla yarışmayanımız var mı ki?