Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
O senin kabiliyetin
Tarif bahane
İnşaallah canım

Hemen mesala birsey isteyecem

Benim iki görümce gelecek yarın . Sogan. Kebabi yapacaktım arkadaş urfalilar.çok.yapıyor benim hoşuma gitmedi . Baska birsey yap dedi . Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum .

Kurdan kebabini kayinna eltiye yaptım
Arkadaşlara kabaklı patatesli kofte dizmesi yaptım
gorumcelere napsam. Bulamıyorum .

Tüm tavuğumda var evde , kiymamda

Karnıyarık yapabilirsin veya tavuğu soslayıp fırında kızartabilirsin..Fırında çok uzun sürede pişiyor.O sebeple önceden az haşlayabilirsin.Sonra soslayıp fırına sürer kızarana kadar pişirirsin
Patlıcan kebabıda güzel oluyor.Evde pişirince patlıcanları kızartıp bir köfte bir patlıcan tepsiye dizebilirsin.Üzerine domates,biber ve sos yaparsın çok güzel olur..

Yahu cimcime bunlar her yemeği yemez mi hepsine ayrı ayrı yapıyon zaten bir sürü yapmışsın misafir onlar ummuduğunu değil bulduğunu yemeleri lazım yok onu yemem bunu yemem diyenlerede dünyada açlıktan fakirlikten kırılan insanlar var şükretsinler yahu
İsraf etmeyelim he bunu diyince israf olmasın diye kendin yemiş şişmişsin diyen oluyor onlarada cevaben madem yemiyorsan kapının önüne koy kuş köpek kedi nasiplensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…