- Emoji Skoru
- 8.755
- Puanlar
- 248
Sen sus sana sormadık@HAbibte ben musade ediyorum minik kuşum nevrestenın arkasından konuşabılırsın çiçeeeeemmmmmmm
ben buraların ağasıyam sen benımle nasıl boyle konuşursun bre gafil tez kellen furulaSen sus sana sormadık
Tolin bana yarın dua eder misin
Ben istediğimle istediğim gibi konuşurumben buraların ağasıyam sen benımle nasıl boyle konuşursun bre gafil tez kellen furula
gel topıge yaz ederım sanada
alla alla o nedenmiş acEba?Ben istediğimle istediğim gibi konuşurum
Canım öyle istiyoralla alla o nedenmiş acEba?
kazen didiki o nevresteye soyle senınle canının ıstedıgı gıbı konusmasın didiCanım öyle istiyor
Kesin öyle demiştirkazen didiki o nevresteye soyle senınle canının ıstedıgı gıbı konusmasın didi
dedi tabi hatta senı nevrestenın yerıne editor yapıcam da didiKesin öyle demiştir
Yazdım topiğine duanı bekliyorumBende sana dua edeceğim
Hadi bakalımdedi tabi hatta senı nevrestenın yerıne editor yapıcam da didi
Düzenleme yapmadan önce ne yazdın kız?@deynepnaz sen katılda bi görek bi tatlı yaptın bi kahvaltı sonrası pufff olmuş yok
@tolin bojugummmm benimmm minik sercem kucuk kuzum birtanecik civcivimmmm konusurum gulummmmmm sen yeterki isteee@HAbibte ben musade ediyorum minik kuşum nevrestenın arkasından konuşabılırsın çiçeeeeemmmmmmm
Geldin de mi konusmadikkkkk anca karpuz buyutHayırlı sahurlar
@HAbibte arkamdan konuşma gel yüzüme konuş
şşşşştttttt. aramızda :) :)Yahu yazdıklarım aramızda diyen kardeş bu site içerik sağlayan paylaşım sitesi değil mi yoksa günlük tarzı yer mi kafam karıştı
Hep bahane hep bahaneDüzenleme yapmadan önce ne yazdın kız?.Benim varlığım yetmiyor mu?Ben de çenemle aranızdayım.2 gündür iftara akraba çağırıyorum.Çağırmışken katılayım dedim ama ne mümkün.Bir yandan temizlik,bir yandan çocuk,bir yandan yemek yapmak çok zor oldu.Hangi ara foto çekecektim